| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Hvordan man opbygger et CMS PHP i MySQL
    Opbygning af et Content Management System ( CMS) med PHP scripting sprog og MySQL struktureret forespørgsel sprog er et af de vigtigste skridt til at bygge dit eget sociale netværk. Udover at være det grundlæggende byggesten i et socialt netværk , det også er en central brik i mange business software-applikationer som e -handelssystemer . Opbygning af et CMS hurtigt med PHP og MSL kræver, at du bruger flere PHP og MySQL moduler. Disse moduler , der kan opnås forudindstillede eller bygget fra bunden , kan bindes sammen for at levere skræddersyet , højtydende PHP MySQL -baserede CMS -systemer. Instruktioner
    Realiseringen af ​​et CMS Mockup
    1

    Opret en mockup ( en ikke-arbejdende visuelle implementering) af PHP MySQL system, du vil gennemføre , ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram , business præsentation kontor automatisering program eller en hjemmeside skabelse program. Brug et program, der vil tillade dig at oprette links eller bogmærker til andre sider i dokumentet , så du vil være i stand til at navigere i dokumentet , som du ville den faktiske websider i et CMS -system.
    2 < p > Opret en mockup side for hver webside, der vil være en del af det CMS system . Opret en mockup siden for landing page, som omfatter tekstfelt bokse , som brugeren bruger til at logge ind i systemet. Medtag på denne side et tekstfelt for brugernavn og brugeradgangskoden. Også et link på siden , der ved aktivering , vil lede brugeren til en anden side , der lader brugeren oprette en konto. På den side omfatter tekstbokse med etiketter, der vil være nødvendige for at oprette en konto.
    3

    Opret en anden mockup side , brugeren menusiden , der vises efter at brugeren logger ind og presser på send-knappen på destinationssiden . Medtag i menu siden en liste over alle de andre applikationer sider , som brugeren kan få adgang til. Medtag i menu links til personlige sider , som kun den enkelte bruger kan få adgang til og CMS samfund sider, der alle i CMS samfundet kan få adgang.
    4

    skabe de personlige sider , så de lader brugeren gemme og få adgang til bestemte typer af personlige oplysninger. Medtag tre forskellige personlige sider: en side, der vil lade brugeren tilføje personlige oplysninger, en til at hente personlige oplysninger og en anden til at ændre eller opdatere personlige oplysninger
    5

    Opret community sider til at tillade alle brugere at . gemme og få adgang til informationer , som alle i samfundet har adgang til. Medtag tre forskellige sider: en side, der vil lade brugeren tilføje oplysninger til samfundet databasen en søg-og - hente oplysninger database og en side til at ændre eller opdatere oplysninger , som brugeren har indsendt til fællesskabet database
    < br . >
    HTML, PHP og MySQL moduler
    6

    Opret MySQL personlige database til at gemme personlige oplysninger sendt i formularerne. Medtag i personlige database , en database tabel, der indeholder et felt til at gemme adgangskoden for at få adgang til brugerens personlige database. Medtag en anden personlig database tabel, der indeholder felter til brugerprofilen , såsom navn og email -adresse , og personlige database tabeller for hver specifikke personlige program som f.eks adressebøger , kalendere eller fotoalbummer .
    7

    Opret MySQL community database til at lagre fællesskabet oplysninger fra medlemmer af fællesskabet i formularerne. Medtag i samfundet databasen en database tabel for hvert program , der kan tilgås . Opret separate databasetabeller for blogs om forskellige emner , som kræver forskellige felter. Definer felterne i tabellerne til at matche de danner tekstbokse , som du har oprettet.
    8

    Opret PHP-kode , så det automatisk vil få adgang til personlige og community MySQL databaser og vise de korrekte HTML-side formularer. Struktur PHP og HTML -kode moduler, således at én fil vil vise add optegnelser form og tilføje poster til MySQL- databasen, vil en anden fil vise søgningen optegnelser form og søge poster i MySQL-databasen og en anden fil ( modul) vil vise opdateringen optegnelser danne og opdatere posterne i MySQL-databaser . Brug forskellige moduler til de personlige og community formularer og databaser. Tilføj nye PHP /HTML -kode moduler til nye funktioner , såsom en delete records form som kræves af CMS system specifikationer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Place Redirect Code på PHP 
    ·MySQL Boolean Datatyper 
    ·Sådan pakkes Links i en side & Put resultatet i en and…
    ·Sådan Konverter Varchar at flyde i MySQL 
    ·Sådan Ring en PHP fil i en tabel 
    ·Sådan Cache en webside med PHP 
    ·Sådan oprettes associative array i PHP 
    ·Sådan bruges PHP Script til at importere CSV data i My…
    ·Sådan Link en FK i MySQL 
    ·Hvordan man skriver til et Word- dokument med PHP-fil F…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en to-delt Horisontal Menu 
    ·Sådan installeres Zend til PHP 5,3 
    ·C + + Microsoft Tutorial Visual 
    ·Hvordan laver kommentarer i VBS -kode 
    ·Funktionen håndterer i Matlab 
    ·Sådan bruges flere versioner af Java i Windows Vista 
    ·Filstørrelse i VB.NET 
    ·Sådan ændres RichEdit Font ved hjælp af ComboBox Lis…
    ·Sådan bruges Tesseract OCR i Java 
    ·Sådan ændres skrifttype i Access VBA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com