| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sådan opdatere en database i PHP Brug JavaScript
    Opdatering af en database via en web-side er en fælles opgave for udviklere. Typisk vil en webside skal bygges i HTML, men vil også bruge PHP og JavaScript til at bringe i dynamiske elementer . For at opdatere en database , skal du bruge server side scripting , hvilket er hvor PHP kommer ind PHP er i stand til at forbinde til en database og udføre opdateringer om det. JavaScript kan bruges til at støtte denne proces på forskellige måder , herunder validering af brugerinput og kommunikere med server side scripts via AJAX. Instruktioner
    1

    Byg en webside interface. Opret HTML- strukturer for at lette data opdatering. Afhængigt af formålet med dit websted , er det sandsynligt, at inddrage bygge en formular til at fange brugerens input. Du kan enten behandle data opdateringen ved at indsende formularen, eller du kan bruge AJAX til at gøre det . Opret HTML-formular elementer, du har brug for at indsamle data indtastet af brugeren. Du kan bruge sådanne elementer som tekstfelter , drop- down bokse , radioknapper og afkrydsningsfelter .
    2

    bruge JavaScript til at behandle data . Du vil sende data til en server side PHP script , og JavaScript kan bruges til både validere disse data og til at sende den. De fleste web-formularer bruger et sæt af standard validering funktioner til at kontrollere, at brugeren har indtastet gyldige data. Dette omfatter udfylde krævede felter , og kun indtaste den korrekte type data , for eksempel med e-mail adresser og telefonnumre. Hvis du planlægger at bruge AJAX , kan du også sende indholdet af formularen til PHP script og modtage resultatet , uden at webbrowseren skulle hente en ny side. For at gøre dette , er du nødt til at tildele AJAX funktioner til knappen trykkes ind, når indsendelse af formularen .
    3

    Process data ved hjælp af PHP. Når din server side script modtager data, skal det så bruge dette til at danne en opdatering erklæring. Opdateringen erklæring skal være gyldigt SQL og skal indeholde alle de nødvendige oplysninger for en vellykket opdatering. Opret din update erklæring i PHP script , udfylde data elementer, der er blevet overleveret fra bruger input. Det er sandsynligt , at du bliver nødt til at levere en vis identifikation af, hvad data i databasen , du forsøger at opdatere , for eksempel en primær nøgle identificerer en enkelt database record .
    4

    opdatere databasen. Inden din PHP script , udføre opdateringen på din database. Du bliver først nødt til at oprette forbindelse til databasen ved at levere sit navn sammen med dit brugernavn og adgangskode. Din SQL skal være gyldig og at indeholde de korrekte data værdier. Når du udfører opdateringen , sørg for at få et svar informere dig om succes eller fiasko af opdateringen , så du kan angive dette til brugeren.
    5.

    Returner et svar til brugeren. Uanset om du bruger AJAX eller hente en ny side , når formularen data behandles , bør du altid give brugeren en indikation af, om deres oplysninger er blevet modtaget . Med AJAX, kan du gøre dette inden for den samme side, som data blev forelagt igennem , ved hjælp af JavaScript-funktioner til at skrive ind i en del af siden, når der modtages et svar fra server side script . Hvis du henter en ny side , kan du blot bygge indikator for succes i HTML som siden sendes til browseren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Query i MySQL Cache 
    ·Sådan Konverter en associativt array til String PHP 
    ·Sådan oprettes en Space i PHP Code 
    ·Sådan oprettes en drop-down liste Brug XML & Ajax i PH…
    ·PHP ' If' Statement Tutorial 
    ·Sådan Afkort Strenge af PHP i Punktum Breaks 
    ·Sådan kontrolleres , om et tegn Uppercase i PHP 
    ·Sådan får du navnet på en Bestået Variabel i PHP 
    ·Hvad er PHP Perl 
    ·Sådan finder du den MySQL Server Name 
      Anbefalede Artikler
    ·Microsoft Word /Visual Basic Tutorial 
    ·Sådan får du en Element Bredde i Javascript 
    ·Sådan gendannes LNK filer 
    ·GNU & C + + til computere 
    ·Sådan Henvisning det sidste element i et array i Perl 
    ·Sådan kører Fortran F-kode på Ubuntu 
    ·Sådan bruges en forespørgsel til at finde Key Words 
    ·Sådan bruges Switch Sag i C # 
    ·Sådan ændres Base i Python 
    ·Hvordan du gør Database Programmering Med Visual Basic…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com