| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    PHP File Upload Typer
    Før Web 2.0 , revolutionerede PHP web udvikling ved at forenkle processen med at bruge uploadede filer . På trods af denne drastisk forenkling stadig skrive ansøgninger , der accepterer uploads kræver en forståelse af de uploadable filtyper og hvordan PHP kan bruges til at håndtere dem . Når PHP rapporterer en fil type, det rapporterer filens MIME-type . Da folk altid beskæftiger sig med web- uploads , der er et sæt af MIME-typer for at se til. Billedfiler

    Generelt , image filtyper , også kaldet grafiske filtyper , starter med "image /" efterfulgt af billedet typekoden. De mest almindelige billedtyper håndteres i PHP webapplikation er " image /gif ", som er en GIF-fil , "image /jpg " eller " image /jpeg ", som er en JPEG-fil og " image /png ", som er en PNG-fil .

    filtype rapporteret i PHP $ _FILES array er baseret på oplysninger fra brugerens web browser. Så det kan ikke være eksplicit pålidelig . Heldigvis , PHP indeholder funktioner til at manipulere og få oplysninger om billedfiler. Når nogen uploader en billedfil , overveje at bruge getimagesize () eller exif_imagetype () at analysere det. GD , Image , Imagick og exif -funktioner kan også anvendes til at behandle bruger- uploadede billedfiler til mere robuste applikationer .
    Tekstfiler

    tekstfiler nogen form fil , der bare indeholder tekst . Filtypen navn starter med "text /". Hvis din PHP-program er ikke beregnet til at fortolke enhver kode eller markup , der er fundet inde filer , så kan du sikkert ignorere brevene efter " /".

    Eksempler på tekst- filer, hvis indhold kan tolkes omfatte " text /html ", som er en HTML-fil eller en webside , " tekst /xml ", som er en XML-datafil og" text /csv ", som er en kommasepareret - værdi datafil. PHP-applikationer , der accepterer denne upload type ofte bruger streng parsing funktioner til at fortolke indholdet af filen . XML -funktioner er også særligt anvendelige for at fortolke tekst /xml filer.

    En uformateret tekstfil, der ikke er beregnet til at blive tolket for kode eller markup kaldes " text /plain ".

    programfiler
    p Der er en meget bred klasse af filtyper , der starter med "application /". Disse filer , der går med forskellige applikationer, såsom Microsoft Word eller Adobe Photoshop. Som sådan er der hundredvis af anerkendte ansøgning filtyper. Din PHP-program skal kun reagere på uploadede programfiler , hvis det udtrykkeligt er skrevet til at håndtere en eller flere sådanne filer. For eksempel kan din ansøgning være skrevet til at tage Microsoft Excel-filer og udtrække data fra dem. I så fald ville du henvise til Microsofts developer dokumentation for at finde den MIME type for Excel-filer .
    Multipart Files
    p Det er usandsynligt, at din ansøgning vil modtage en fil hvis filtype navn starter med " multipart /". Denne form for MIME type anvendes inde emails . Hvis en uploadet fil typen starter med " multipart /," det er bedst for din ansøgning at ignorere det , medmindre du har specifik viden om, hvad du gør.
    Andre typer
    < p> der er flere andre typer, der kan komme op såsom " video /", " audio /", og andre. PHP har ingen specifikke , out -of -the- box måde at håndtere sådanne filer. Hvis du ønsker at skrive et program, der bruger dem , se efter dokumentation på den slags filer, du ønsker at håndtere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·PHP Tutorial for String Funktioner 
    ·Sådan slettes en String Efter en Cue i PHP 
    ·MySQL Sum Tutorial 
    ·Sådan downloader MySQL til Linux 
    ·Sådan Henvisning PHP klasse Member Funktioner 
    ·Sådan Læs Eval Print i PHP 
    ·PHP Automatiseret Mailing List Tutorial 
    ·Sådan læses en fil tegn for tegn med PHP 
    ·Sådan redigeres et billede i PHP 
    ·Hvordan man opbygger en dynamisk hjemmeside 
      Anbefalede Artikler
    ·Inkompatible typer bruger Cast Metode til klasse i Java…
    ·Sådan Opdater Login skabelon med ASP 
    ·Sådan Vis billeder i en Silverlight Datagrid 
    ·Hvordan laver Java Ligesom Matlab 
    ·Sådan oprettes en genvej til skrivebordet ved hjælp a…
    ·Sådan ændres Block attributter med VBA 
    ·Sådan Beregn Eksponenter i Java 
    ·Sådan Konverter en Input til String i Matlab 
    ·PHP Fatal Fejl: Kan ikke frakoblet String offsets 
    ·Liste over Pythonmoduler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com