| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sådan oprettes en Multi User Email List Med PHP
    PHP er en kraftig server-side programmeringssprog til webservere . Det giver applikationer , der skal bygges til mange formål. Postlister er en fælles forpligtelse for mange websites. PHP er et logisk valg for at oprette og administrere disse lister , da det kan integreres med e-mail -servere til automatisk behandling af mange e-mail -adresser. Derudover kan PHP give alle de værktøjer til at strømline organisation af et multi -user e-mail database og tilbyde abonnenter deres egne værktøjer til at ændre deres abonnement til e-mail liste . Mange virksomheder giver disse værktøjer, så at skabe en multi-user e-mail liste med PHP er så ligetil som muligt. Ting du skal en Web server med PHP en Web browser med internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Installer " PHP List" software, hvis du søger en populære og open -source mulighed for at skabe en multi-user email liste. PHP List er gratis og gennemføres på tusindvis af web- servere rundt omkring i verden . Programmet installeres på enhver webserver , der giver PHP adgang og det er designet , så alle kan håndtere postlister hjælp af dette program . Når du er logget ind i PHP List kontrolpanel kan du skrive og sende dine e-mails samt styre listens funktioner. Programmet giver kraftfulde formatering funktioner, så du kan skabe rige HTML-meddelelser med grafik og andre attributter . Modtagerne kan eventuelt konfigurere deres konto til kun at modtage tekst- versioner. Hvis du ønsker at gøre processen så let som muligt , PHP List giver mulighed for at være vært for postlisten på virksomhedens egne servere for et gebyr. Dette overflødiggør besvær med at installere systemet selv .
    2

    Purchase Mailing List Manager Pro , hvis du ønsker avancerede funktioner til din multi-user email liste. Dette program er ikke gratis. Men det tilbyder stærke sporing og rapportering funktioner, der kan hjælpe med at målrette dine e-mail abonnenter bedre. Virksomheden tilbyder en 30-dages pengene tilbage garanti , så du kan se, om den software, der virker for dig uden risiko. Hvis det ønskes , kan virksomheden installere og konfigureret postliste program for dig. Dette er et frynsegode til rådighed for abonnement-baseret software, der ikke er fastsat for de fleste gratis open source- programmer. Og i modsætning til gratis programmer , tilbyder denne software sit eget tekniske support team, så du kan få konkrete svar på dine spørgsmål uden at forlade sig på online fora. Mailing List Manager Pro leveres med avancerede diagramværktøjer , der analyserer din abonnent base, så du ved præcis, hvordan dine beskeder bliver leveret. Dette er ideelt for dem, der bruger deres e-mail liste til kommercielle formål eller til kampagner af enhver art.
    3

    Installer ListMessenger Light , hvis du har brug for en enkel og gratis PHP program til at oprette din multi-user e-mail liste . Dette er en skrabet udgave af selskabets kommerciel anvendelse. Det mangler mange avancerede funktioner, men er perfekt til alle, der har brug for en enkel grænseflade til at oprette en e-mail liste i et PHP miljø. Kontrolpanelet er særlig let at bruge uden komplicerede værktøjer, der kræves eller tilpasninger for at få din e-mail liste op at køre hurtigt . På trods af sin begrænsede funktioner , kan du stadig håndværk e-mails i både tekst og HTML-formater og eventuelt indeholde vedhæftede filer. Du kan også give RSS-feeds , så abonnenter har gavn af denne form for abonnement samt, som ikke kræver en egentlig e-mail -adresse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilføj , Rediger og slet PHP 
    ·Sådan : PHP til at flytte data fra en MySQL tabel til …
    ·Sådan fjernes den første tomme linje i PHP 
    ·Skjulte Input farer med PHP 
    ·Wildcards & SQL-funktioner 
    ·PHP Opkaldt Array Funktion 
    ·Sådan Set Up MySQL Remote Access 
    ·Update Column attribut er Null i MySQL 
    ·Sådan Timestamp til MySQL PHP 
    ·Tilslutning String for MySQL 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Indsæt VB Into Flash 8 
    ·Sådan Send Vars Fra VBScript til en batch-fil 
    ·PHP Transfer Værdier 
    ·Hvordan man laver en knap Glow in ActionScript 
    ·Fejlfinding en NET Framework Runtime Error 
    ·Sådan tilføjes CRLF til en streng i Python 
    ·Sådan Begræns decimal i C Language 
    ·Sådan Vedhæft en eksisterende fil i Visual Basic 
    ·Hvordan man laver en Multiple Choice Test Program i C 
    ·Sådan bruges JavaScript til at skabe en række Prime F…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com