| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sådan oprettes Database Web Applications
    Databaser er det vigtigste element i moderne kommunikation. De gemmer oplysninger af enhver art , og giver mulighed for hurtigt at søge i data til at udtrække resultater og udføre analysen. E-mail er måske den mest udbredte web -database. E-mail platforme må alle lagre de enkelte beskeder, din organisation system - såsom mapper og eventuelle adresser , du ofte bruger. Men mange andre databaser er mulig. Blogs er en fælles database program, som er sociale netværkssider. Mange værktøjer findes for alle, der vælger at oprette en database af hans egne. I de fleste tilfælde er der et betydeligt computer programmering erfaring, der kræves . Der er dog nogle muligheder designet til lægmand. Ting du skal en Web browser med internetforbindelse
    webserver
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Lær at bruge MySQL , hvis du vil have den mest avancerede og let tilgængelig database platform for internettet. Structured Query Language ( SQL) er en standard programmeringssprog bruges til at interagere med databaser. Det anvendes til mange uafhængige database platforme . MySQL variation eksisterer specifikt til web-applikationer og er en open -source database -platform. Således MySQL koster ikke noget at bruge . Derudover er MySQL-databaser allerede er installeret på næsten alle web-hosting konti, som du kan købe fra næsten enhver virksomhed. Enhver, der ønsker at bruge MySQL til at oprette en database webprogram har alle de værktøjer , hun har brug for allerede er installeret. Den officielle MySQL Website , MySQL.com , giver gode tutorials om hvordan man bruger sproget , startende med de mest grundlæggende begreber og syntaks . Det er muligt for enhver bestemt webudvikler til sidst at bygge en arbejdsgruppe Web database ansøgning i MySQL ved hjælp af intet mere end disse referencemanualer .
    2

    Opbygge en database webprogram hjælp af Microsoft ASP.NET platformen. Dette er Microsofts version af web databasing , og det er en direkte konkurrent med MySQL , trods det faktum , at begge platforme er til rådighed gratis . Men ASP kører kun på Microsoft-servere , som ikke er så udbredt som de Linux -baserede web-servere , der er vært MySQL . Således vil du have større problemer med at finde en pålidelig hosting selskab , der giver denne platform. Der er dog nogle fordele . Microsofts operativsystem historie er baseret på grafiske brugergrænseflader . Mens Linux og MySQL er kommando -line - drevet i en tekst -only -interface , kan du bruge ASP på et system , der anvender en standard Windows -lignende interface. Dette er ofte bygget på Microsoft SQL Server operativsystem, og dermed standard SQL programmering kode bruges. Men ASP -baserede Hjemmesider er ikke så pålidelige som Linux-servere , på grund af en højere frekvens af computernedbrud . Dette er delvis hvorfor platformen er ikke så populære eller bredt tilgængelige . Men det kan være værdig alternativ for nogen allerede er bekendt med Microsofts programmerings -miljøer og interface .
    3

    Tilmeld dig en " baseportal " -konto og begynde at opbygge en web- applikation inden for få minutter . Baseportal er en gratis database værktøj designet til ikke-programmører . Du kan bygge grundlæggende databaser gennem sin simple online brugergrænseflade. Det er et nyttigt værktøj for alle, der ønsker at konstruere en online opslagstavle, en nyhedsportal , en business database med produktlister eller andre simple system , hvor de grundlæggende data er gemt. Den gratis version af baseportal er til brug på selskabets hjemmeside , og kan indeholde reklamer. Licenser kan købes til alle, der ønsker at opbygge en database ansøgning uden reklamer , eller placere programmet på en separat server. De prissætninger varierer mellem abonnementsbaserede gebyrer eller en enkelt up -front betaling.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konfigureres Apache2 at parse PHP 
    ·Sådan konfigureres MySQL på en Windows PC 
    ·Sådan Medtag PHP funktioner fra en anden fil 
    ·Sådan oprettes Graph Breaks i SigmaPlot 
    ·Sådan Link en FK i MySQL 
    ·Sådan får dimensioner af et billede i PHP 
    ·PHP Developer Løn Range 
    ·Sådan oprettes en PHP MySQL Website 
    ·Sådan Indsæt en tekstboks i MySQL med PHP 
    ·SSIS Kontrol Flow Vs. Data Flow 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Listevisning ItemChecked i VBA 
    ·Sådan kører en Embedded EXE Med DLL i Visual Basic 
    ·Sådan installeres et Java-program Vendor 
    ·Array Javascript Tutorial 
    ·Sådan Begræns decimal i C Language 
    ·Om en VB Runtime Error 462 
    ·Sådan Pass en reaktion fra PHP til JQuery 
    ·Sådan Erstat ikke-alfanumeriske tegn i PHP 
    ·Sådan ændres en font med PHP 
    ·Sådan Sortere kolonner i DataGrid 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com