| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Tutorial på SQL-funktioner
    Structured Query Language ( SQL) bruges til at oprette databaser til lagring af oplysninger . Den samme sprog bruges til efterfølgende manipulere og udtrække data fra disse systemer , eller køre analyse over et bredt spektrum af data . SQL har mange funktioner til håndtering af disse operationer. Mens funktioner udfører mange forskellige beregninger , er de alle udføres på en lignende måde . Når de mest basale og populære SQL-funktioner er lært , er det lettere at forstå og implementere mere komplicerede operationer. At kunne bruge en SQL -funktion , grundlæggende viden om hvordan man forespørge en database er nødvendig, da SQL-funktioner bygge videre på denne standard syntaks. Instruktioner
    1

    Brug " AVG "-funktionen til hurtigt beregne et gennemsnit over en hel data tabellen. I stedet for at vælge rådata , bruge " AVG " funktion som "SELECT " parameter. For eksempel, hvis du ønsker at finde den gennemsnitlige alder for en befolkning , og disse data er lagret i data tabellen som et felt kaldet " alder ", kan du bruge " AVG "-funktionen ved at forespørge databasen med : "SELECT AVG ( alder) AS " AverageAge " FROM Table " . I dette eksempel "Tabel" er navnet på den database tabel, der gemmer alle oplysninger . Resultatet af denne " AVG " beregning skal tildeles til en variabel , så etiket efter "som "-klausul tjener til at skabe denne variabel. Således variablen " AverageAge " vil indeholde den gennemsnitlige alder for alle dataposter i tabellen kaldet "Table ".
    2

    Tæl antallet af rækker i en datatabel ved hjælp af " count" -funktionen. Denne enkle funktion giver et tiltrængt nytte. Hvis du har en tabel, der indeholder alle oplysninger om elever i en skole , for eksempel, vil denne funktion blot fortælle dig, hvor mange studerende er indskrevet . SQL-sætningen for denne funktion lyder: "SELECT COUNT ( * ) FROM Table" . Etiketten "Table " er navnet på den data tabel, hvis rækker, du regner , mens stjernen er et wildcard , der betyder at tælle alle de elementer i tabellen. Alternativt kan du bruge " count" -funktionen til at isolere og tælle kun en delmængde af de data, ved at tilføje en " WHERE "-klausul . For eksempel, " SELECT COUNT ( Alder) FROM tabel WHERE Age > 20" tæller kun antallet af personer i tabellen , der er 21 år gamle eller ældre . Du kan eventuelt tildele resultatet af denne beregning til et nyt variabelnavn ved hjælp af " AS "-klausul , som anvendes i " AVG " eksempel.
    3

    Ring det sidste dataelement føjes til data tabel ved hjælp af "LAST "-funktionen . Dette er en meget almindelig og nyttig funktion , fordi det giver mulighed for en indtastning af data bruger til hurtigt at se , og bekræft de data, som for nylig blev tilføjet. Dette er praktisk , hvis brugeren interagere med en anden person, der har ændret hendes sind eller fanget en fejl i de oplysninger, hun gav over telefonen. Den " LAST "-funktionen hurtigt trækker op de data, der var bare sendt til databasen, så den kan ses eller ændres, hvis det ønskes. Syntaksen for denne erklæring er: " SELECT LAST ( kolonne) FROM Table" . Etiketten "kolonnen " refererer til det område i datatabel , der er af interesse, mens " Table" er data tabel, der indeholder oplysningerne. Flere "Sidste " udsagn kan kombineres til at trække alle de kolonnefelterne fra bordet , hvis det er nødvendigt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan undslippe Citater i PHP 
    ·Sådan Monitor en MySQL Slow Query 
    ·Sådan oprettes PHP filer med Headers 
    ·Sådan Konverter HTML til PHP 
    ·Sådan flytter din MySQL-database til Web Hosting 
    ·Hvordan man åbner en PDF-fil med PHP 
    ·Hvordan til Echo et billede i PHP 
    ·Sådan importeres Connections Into MySQL Workbench 
    ·Sådan Slut to former Via PHP 
    ·Sådan får PHP Scripts Up & Løb Med Dreamweaver CS3 
      Anbefalede Artikler
    ·Tutorial om hvordan man programmerer en SQL 
    ·Sådan Opdater Visual Basic 6 Kode 
    ·Sådan uploade en video fil ved hjælp af PHP 
    ·Typer af SSIS Data 
    ·Sådan Link MS Access til Visual Basic 6.0 
    ·Forskelle mellem Object abstrakte datatyper og data Abs…
    ·Sådan bruges JavaScript og PHP i Form Validering 
    ·Definition af felter i Visual Basic 6,0 
    ·Sådan redigeres en UDF fil 
    ·Sådan læses en Random Linje Fra en fil i CSH 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com