| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sådan sparer en PHP Fil & vedhæfte det til din webside
    PHP er en web- programmeringssprog udviklet til at tillade website udviklere at skabe interaktive websider. PHP er generelt indlejret i en Hypertext Markup Language ( HTML) side ved hjælp af specielle tegn og beslag , således at en PHP -kompatibel webserver vil genkende programkode , der skal fortolkes , eller analyseres . Der er to former for PHP-filer : (1) In- Line, (2) Standalone . Standalone -filer er ikke knyttet til websider , men in-line kode bidder kan sende brugerindtastede data til en ekstern PHP-fil til forarbejdning. Hvis du vil vedhæfte PHP til en faktisk webside, in-line indlejret kode er metoden anvendes generelt , og er indlejret i HTML-koden sammen med resten af siden , da det er ved at blive udviklet . Ting du skal
    Basic teksteditor
    webside hosting-konto med PHP support
    FTP software efter eget valg
    Vis Flere Instruktioner
    In-Line PHP Inden HTML Document < br >
    1

    Start en teksteditor på din computer. De fleste moderne operativsystemer kommer med en simpel tekst- installeret editor. For de fleste brugere , der bruger Microsoft Windows , kaldes det " Notesblok ", og det er inkluderet under " Tilbehør " menuen. For Apple -systemer , kaldes det " Text Edit ".
    2

    Indtast din HTML , som du altid gør , når du opretter dine websider. Når du ønsker at indtaste en del af PHP programmering i din HTML , kan du bruge " ? ". eller periode ). dette fortæller webserveren , at det kan stoppe på udkig efter mere PHP program kodning på dette punkt, og at det er at vende tilbage til HTML-tilstand .
    3

    Gem din nyoprettede PHP-fil ind i din valgte placering på computerens interne harddisk, men gem den med . php extention snarere end den sædvanlige . html forlængelse. Selv hvis din fil er for det meste HTML , skal det have php forlængelse, hvis det har endda en linje af PHP -program kodning inden for - . Ellers vil serverens PHP parsing motoren ikke kender det er beregnet til at fortolke noget i din fil.
    4

    Upload . php fil på din webserver på den placering , hvor du gemmer alle dine andre HTML websider på hosting server. Upload ved hjælp af en FTP ( File Transfer Protocol) program, du har downloadet eller købt , eller, hvis din web hosting udbyder har en automatiseret upload side , bruge det i stedet for FTP.
    5.

    indlæse siden i din browser og test for at se, om PHP software, du har indlejret fungerer korrekt. Rediger og fjerne eventuelle fejl du kan finde , indtil det er korrekt virker.
    Ekstern PHP File
    6

    Indtast standalone PHP kodning i din tekst editor , som du ville have gjort i trin 1 i § 1 . Gem det på din computer som en. Php -fil.
    7

    Upload standalone . Php fil til din web- hosting-server ved hjælp af FTP eller din udbyder browser upload nytte.
    8 < p> Indtast følgende i enhver almindelig HTML side , som du ønsker at sende eller modtage oplysninger til eller fra , din eksterne PHP script ( lad os sige din eksterne PHP script er en menu , og at det er navngivet menu.php ): < ? PHP include ( " menu.php ") ? > Dette omfatter opkald forudsætter, at du har placeret " menu.php " i den samme server mappe som HTML- side, der kalder det . Juster filstien hvis din opsætning er anderledes, såsom: < ? Php include ( " phpfiles /menu.php ") > Generelt, vil du ønsker at placere din include ( call) på det sted i din HTML fil , hvor du ønsker det eksterne script output , der skal vises i forbindelse med resten af ​​din HTML .
    9

    Indlæs HTML-side i din browser ved hjælp af webadressen på den pågældende HTML-side , og test den for at sikre , at det fungerer i henhold til dine behov. Rediger dokumenter, før de udfører i henhold til dine forventninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Beskyt Flash-filer fra at blive hentet 
    ·Hvordan at vide , hvis PHP Ice er installeret korrekt 
    ·Sådan Konverter en associativt array til String PHP 
    ·Sådan får du vist PHP hjemmeside på localhost 
    ·Sådan Læs PDF-filer i PHP 
    ·PHP __ Autoload Conflict 
    ·Sådan oprettes en CV database 
    ·Sådan opdaterer & Tilvækst MySQL 
    ·Sådan Put PHP i en IFRAME 
    ·Sådan Indsæt et tidsstempel i PHP MySQL 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kontrolleres , om en værdi Findes i SQL 
    ·Sådan Monitor Connection Pool i Sun Java 7 JVM Option 
    ·Android SDK View Editor 
    ·Sådan oprettes en VB6 DLL Server Form Event i Process 
    ·Sådan Erstat omvendte skråstreger Med Double i Java 
    ·PHP til Send Email på MySQL Fejl 
    ·Hvordan man skriver en Matlab funktion 
    ·En tutorial om MySQL Drop 
    ·Sådan kører en MySQL Query til PHP 
    ·Sådan bruges Attachments.Add at vedhæfte flere i VBS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com