| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    AJAX PHP MySQL Tutorial
    AJAX, PHP og MySQL er tre fælles elementer i mange professionel kvalitet websites. AJAX er et programmeringssprog teknik, der giver dig mulighed for at skabe mere interaktive og dynamiske websites. PHP er en kraftig server-side programmeringssprog, hvilket betyder at det kører helt af en hjemmesides server. MySQL er en database management system, der indeholder typisk et flertal af en hjemmesides faktiske indhold. Brug PHP og MySQL

    Websites tendens til at bruge en håndfuld forskellige specialiserede sprog og teknikker til at opnå et kraftfuldt resultat. HTML , for eksempel, anvendes, er at oprette en webside grundlæggende struktur , mens CSS eller Cascading Style Sheets er et sprog, der bruges til stil og design disse sider.

    Lad os sige du har en blog , der indeholder 1.000 indlæg . Det ville være besværligt at skabe 1.000 separate sider , der alle bruger den samme struktur og design. I stedet blog management systemer normalt kun oprette en side - normalt kaldes en skabelon - og gemme teksten i hvert indlæg i en database ( MySQL er en fælles database system). HTML -skabelon bruger derefter PHP kode til at oprette forbindelse til databasen og få fat i teksten uanset stillingen den besøgende har anmodet om.

    PHP kan gøre andre ting også, men dens evne til at trække data fra MySQL-databaser er måske dens vigtigste funktion . Du kan skrive PHP lige ved siden HTML; i en HTML-fil , kan du tilføje PHP blot ved at starte en PHP segment med " < php ? " Og slutter det med ? " > ". Gem derefter filen med et . Php forlængelse. Bemærk, at php -filer behøver ikke nødvendigvis at indeholde noget PHP på alle - . De kunne være helt HTML og stadig fungere fint
    Brug AJAX

    Når . du har et godt fundament for dit websted med en kombination af HTML , CSS, PHP og MySQL , kan du bruge AJAX til at fikse op dine sider

    AJAX er en metode til at bruge JavaScript - . et programmeringssprog, der kan køre højre i en besøgendes browser , i modsætning til PHP, der kører på serveren - hvor du kan sende anmodninger direkte til serveren og få resultater uden at skulle genindlæse siden . Resultatet er en side, der fungerer mere som en ansøgning end en traditionel hjemmeside. Den første større produkt at bruge AJAX ekstensivt var Googles GMail .

    AJAX er sjældent skrevet helt i hånden . En serie af AJAX "biblioteker" er dukket op, der indeholder JavaScript kodestumper til almindelige funktioner som tabbed menuer , animation og trække og slippe , som du derefter kan integreres i dine egne websteder . jQuery , Moo -værktøjer, og Prototype er tre almindelige AJAX /JavaScript -biblioteker.
    Doing It All Yourself

    lære alle disse værktøjer , du har brug for den rigtige udstyr . Med en software bundle kaldet XAMPP , kan du køre et privat hjem server lige fra din egen computer til at teste mulighederne for PHP og MySQL. XAMPP er gratis at downloade (se Resources).

    AJAX, hente jQuery og gennemse dokumentationen på sin officielle hjemmeside (igen, se Resources ) for at gøre dig bekendt med lingo.

    Endelig , den bedste måde at lære på, er ofte et godt eksempel. WordPress.org er et content management system, der anvendes til at blogge , der er struktureret omkring PHP skabeloner og MySQL -database , og selv kommer med jQuery pakket med installationen . Joomla! , En anden content management system til større websites , bruger også en kombination af PHP og MySQL. Endelig, for at lære de møtrikker og bolte af hver programmeringssprog og teknik , så tjek den gratis tutorials på W3Schools.com (se Referencer ) .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes et array i PHP 
    ·Sådan oprettes e-mail bekræftelse i PHP 
    ·Sådan Upload store filer i PHP 
    ·Sådan oprettes en nummereret Array i PHP 
    ·Sådan Indsæt en tekstboks i MySQL med PHP 
    ·Sådan Konverter String til Long i PHP 
    ·Sådan eksporteres til MySQL i SSIS 
    ·Sådan oprettes en PHP Fil 
    ·Sådan fjernes PHP MailTo 
    ·Sådan Indsæt Into MySQL med PHP 
      Anbefalede Artikler
    ·Django Vs. Perl 
    ·Oracle SQL Tips 
    ·Hvordan man undgår Afrunding af decimaltal i Java 
    ·Microsoft Word VBA Tutorial 
    ·Sådan Konverter VB6 til 64 Bit 
    ·Sådan kører PKZIP Fra Java 
    ·Værktøjer i Software Development 
    ·Sådan Gør ENUM i PhpMyAdmin 
    ·Sådan installeres Rails på en RC i Ubuntu 
    ·Sådan Indsæt en PHP Date & Tidsstempel i MySQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com