| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Python Programming >> Content
    Sådan Debug Python
    Edb-programmer kan være meget komplekse , og denne kompleksitet gør opspore bugs meget vanskelige . Heldigvis for programmører , der er specialiserede værktøjer , der hjælper analysere software adfærd og hjælpe med at opspore bugs. Disse værktøjer er kendt som debuggere . Programmeringssproget Python downloades pakke har en tekst editor med en indbygget debugger . Du skal lære at bruge denne debugger , så du kan spore oprindelsen af ​​alle fejl du støder på. Hvad du har brug
    Computer med Python 3.2 programmering installeret sprog (se Resource )
    Python kildekode fil
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Åbn en kildekode fil bruger IDLE teksteditor , der kommer med Python download. Den IDLE teksteditor findes i Programmer ( eller Applications til Macintosh ) , i Python bibliotek. En tom kildekode åbnes filen i det IDLE teksteditor -vinduet.
    2

    Højreklik på en linje kildekoden i IDLE teksteditor. En kontekst -menuen vises. Vælg "Set Breakpoint ". Et breakpoint er en linje kode , der vil holde pause i udførelsen af programmet i debugging. Breakpoints bør placeres omkring mistænkelige områder af kode, der kan være kilde til fejl. Vide , hvor at placere breakpoints meget afhænger af kildekoden i spørgsmålet. For nu, placere bare et breakpoint overalt at få en fornemmelse for , hvordan debugger fungerer.
    3

    Højreklik på en linje kildekoden i IDLE teksteditor. En kontekst -menuen vises. Vælg "Set Breakpoint ". Et breakpoint er en linje kode , der vil holde pause i udførelsen af programmet i debugging. Breakpoints bør placeres omkring mistænkelige områder af kode, der kan være kilde til fejl. Vide , hvor at placere breakpoints afhænger i høj grad på kildekoden i spørgsmålet. For nu, placere bare et breakpoint overalt at få en fornemmelse for , hvordan debugger fungerer.
    4

    Tryk F5 for at udføre programmet. Dette vil medføre, at Python shell til at åbne op .
    5.

    Klik på ordet " Debug " fra rækken af ord i toppen af ​​Python shell vinduet. En menu vil glide åbne. Vælg ' Debugger ' for at starte Python debugger .
    6

    Klik på IDLE teksteditor vindue og tryk F5 igen . Programmet vil nu køre i debug mode, og en lille debugger vises. Den debugger har standset programmet på den første linje kode . Hovedvinduet i debugger viser oplysninger om denne linje kode , såsom modulet den tilhører , navnet på den funktion , der indkapsler det, og den værdi, indehaves af variabler , der findes i den aktuelle blok af kode. Debugger vinduet har fem knapper , der genoptage programafviklingen i en række forskellige måder. Disse knapper er mærket Go , Step, Over, Out og Afslut .
    7

    Tryk 'OK' knappen for at udføre alle de kode indtil din første breakpoint . Dette er en god mulighed, når du kun er interesseret i de mistænkte områder af koden omkring dine breakpoints , og ønsker at springe frem til dem.
    8

    Tryk ' Step ' knappen for at udføre én linje kode på et tidspunkt . Dette er en meget værdifuld teknik til langsomt frem gennem et programs udførelse og ser som hvert udsagn bliver henrettet . Ved at overvåge de ændringer , som de opstår , har du en god chance for at vidne , hvad der præcist er årsag din bug . Ved at bruge den " Step 'knappen, når en funktion opkald er foretaget, vil debugger ' træde ind ' funktionen og debug det . Hvis du ønsker at forlade denne funktion , kan du trykke på 'Out ' knappen for at " træde ud " af det.
    9

    Tryk ' Over ' knappen for at gå gennem programmet som i ' Step, med én forskel . Når en funktion opkald er nået, vil debugger udføre funktionen opkald og ikke angive funktionens blok af kode . Den debugger genoptages debugging på linjen umiddelbart efter funktionskaldet .
    10

    Tryk ' Afslut ' for at afslutte debugging.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til tråden i Python 
    ·Sådan pakkes attributter med Python 
    ·Jeg har et ugyldigt Syntaksfejl i Python 
    ·Sådan fjernes dubletter i Lister i Python 
    ·Hvordan udskriver jeg Output i Python 
    ·Sådan Slet alle Nuller fra listerne i Python 
    ·Hvordan man laver en String Uppercase Brug Python 
    ·Sådan Flet et array i Python 
    ·Sådan ændres type objekt i Python 
    ·Sådan Erstat Python Kørselsvejledning 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slette en række i DataGridView 
    ·Sådan Udskift Streger i Visual Basic 
    ·Sådan Indsæt en ny linje i TextBox 
    ·Hvordan jeg Tilfældig et nummer i Java 
    ·Hvordan man opbygger en Telnet Script 
    ·Sådan får du adgang til FlexGrid i VB6 
    ·PHP Vs . Perl Ydelse 
    ·Sådan kontrolleres en ejendom i Access VBA 
    ·Hvordan til liste PHP Variabler 
    ·Sådan Set PHP Cookies 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com