| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Ruby Programming >> Content
    Hvad er en Ruby Script
    ? Ligesom de allerførste lasere , der blev foretaget med syntetiske rubin ædelstene blev programmeringssproget Ruby udformet som et redskab til at skære igennem cruft og kedelige , der gjorde programmering vanskeligt og tidskrævende. Ligesom Python, Perl og PHP, er Ruby en komplet, generelle formål programmeringssprog, som kan bruges til at skabe hurtig og beskidt , en gang brug kun scripts eller komplekse , database-drevne web-applikationer . Scripting Sprogoversigt

    Som regel er scriptsprog bruges til at skrive små, simple , kortfattet, let at forstå og let at debugge programmer. Scripts er undertiden bruges som en lim der forbinder to eller flere andre programmer. Ifølge en artikel på MacTech , var de oprindelige scriptsprog jobkontrol sprog, der anvendes til at starte et program efter det andet i partier . Scripting sprogprogrammer normalt fortolkes og ofte udføre langsommere end programmer, der er udarbejdet til maskinkode . Desuden kan scriptsprog , der omfatter Ruby har automatisk styring af hukommelse eller garbage collection rutiner, der kan bremse deres ansøgninger ned endnu mere . Endelig scriptsprog normalt har begrænset lavt niveau adgang til computer hardware og funktioner i operativsystemet
    Ruby Oversigt

    Ruby er oprettelsen af ​​japanske programmør Yukihiro Matsumoto . - også kendt som " Matz " - påbegyndt 1993. Ifølge et interview bogført "Linux DevCenter , " design filosofien bag Ruby er "princippet om mindste overraskelse. " Ifølge " Matz , " Jeg prøvede at gøre folk nyder programmering og koncentrere sig om det sjove og kreative en del af programmeringen , når de bruger Ruby ". Den officielle , Ruby -Lang hjemmeside beskriver Ruby som en sammenlægning af de" Perl , Smalltalk , Eiffel , Ada og Lisp , " programmeringssprog. I modsætning til andre scriptsprog , er Ruby fuldt objektorienteret . Ligesom Smalltalk er alt i Ruby et objekt, og alle Ruby funktioner er objekt metoder.
    Ruby Scripting
    p Du kan skrive Ruby scripts ved hjælp af enhver editor, der kan gemme dit arbejde som en almindelig tekstfil. The Ruby "Hello World"-programmet er en enkel, one-line script.

    Puts ( " Hello World" )

    Ruby script filer har ". Rb " som deres filtypenavn . Hvis dit system har en version af Ruby installeret, kan du udføre dit script ved at skrive " ruby helloworld.rb " på kommandolinjen . Du kan også bruge Rubys kommandoshell , IRB, at indtaste Ruby kode på kommandolinjen , udføre det og få resultaterne tilbage øjeblikkeligt .
    Ruby implementeringer

    versioner af Ruby er tilgængelig til Windows, Linux , UNIX , Mac OS X operativsystemer. Der er også JRuby skrevet i Java og IronRuby skrevet til at køre under Microsofts CLR - Common Language Runtime . JRuby og IronRuby scripts har fuld adgang til de samme biblioteker og andre ressourcer til rådighed for Java eller CLR programmer , hhv.
    Ruby On Rails

    Ruby On Rails er et nyt værktøj udviklet til at udvide Rubys brug end simple scripting applikationer. Ruby On Rails er en ramme, der lader dig hurtigt og nemt at oprette web-applikationer bruger samme MVC - Model -view - controller - paradigme bruges til at skabe desktop applikationer. En artikel på Tutorials Punkt website lister tre trin til at skabe en Rails webprogram : beskriver typen eller påtænkte anvendelse af dit websted, som præciserer, hvad brugerne vil være i stand til at gøre på dit websted og endelig hvordan brugerne vil se eller få adgang til de forskellige dele og funktioner i dit websted. Ruby scripts, der gør op Rails vil automatisk skrive det meste af Ruby -koden din web applikation får brug for dig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Ruby program , der udskriver et do…
    ·Sådan læses en String Fra Input og gøre det til Brev…
    ·Sådan installeres Ruby 1.8.6 om CentOS 
    ·Sådan installeres Ruby Gems i Linux 
    ·Hvordan til at returnere en transaktion på Ruby Regist…
    ·Hvordan man laver en Lace Sjælevarmer 
    ·Numerisk analyse & Computer Programmering 
    ·Sådan Skriv til midlertidig fil på Ruby 
    ·Sådan oprettes en SQLite3Comment Table i Ruby on Rails…
    ·Tutorial for Regular Expressions i Ruby 
      Anbefalede Artikler
    ·Fælles /populære anvendelser af Java Applets 
    ·Hvordan laver Sliding Indhold i jQuery 
    ·Sådan oprettes GIS Web Service 
    ·Sådan oprettes en while-løkke i PHP 
    ·Sådan Edit PYD filer 
    ·Sådan bruges DTrace som en Memory Profiler 
    ·Java og Random funktioner 
    ·Sådan center et billede vha. HTML Programmering 
    ·Sådan Konverter LINQ resultaterne til en DataTable 
    ·Sådan bruges OracleDataAdapter at opdatere en Datasour…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com