| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvordan til at udfylde websider i VBA
    Brug VBA SendKeys erklæring til at sende tastetryk , der befolker en websidens kontrol. VBA har andre metoder til udfyldning af web- sider, men de indebærer at studere de funktioner og egenskaber af specialiserede klasser som " Application.InternetExplorer ", hvilket kan være tidskrævende. De nye til dokument automatisering vil finde SendKeys en mere intuitiv tilgang. " Automation " er udtrykket programmører bruger til at henvise til en ansøgning kontrollerer en anden . Bemærk, at mens dit program kører, kan du ikke udføre alle operationer på din computer. Det ville sende uønskede tastetryk til den webside, du vil udfylde . Instruktioner
    1

    Klik på " File" menuen "Ny" kommandoen et Office-program og derefter klikke på "OK " for at oprette et nyt dokument. Tryk på " Alt" og " F11 " samtidigt for at komme ind i VBA programmering miljø , dobbeltklik derefter på " Denne dokument" element i "Projekt " rude. Denne opgave åbner et nyt vindue , hvor du kan skrive eller indsætte et VBA -program.
    2

    Åbn i webbrowseren en webside , du gerne vil befolke med VBA . Tæl antallet af " Tab" tastetryk kræves for at flytte til den første kontrol, du vil udfylde . For eksempel antage, den side, du valgte, var hjemmesiden for " ConceptArt.org ", og den første kontrol, du vil udfylde er " Username " kontrol . Tryk på " Tab" , indtil markøren skifter at tekstboks . Du vil opdage, at to " Tab" tastetryk er nødvendige for at flytte til denne kontrol.
    3

    Type følgende erklæring i VBA programmering vinduet. Denne erklæring aktiverer den webside, du vil udfylde . Dette skridt er nødvendigt , fordi SendKeys erklæring sender tastetryk til uanset hvilken programvindue er aktivt. Type over " ConceptArt.org " prøve tekst med det navn, der vises i titellinjen på den webside , du ønsker at befolke .

    Sub populatePage () AppActivate ( " ConceptArt.org " ) End Sub
    4

    Skriv følgende sætning i VBA programmering vinduet. Denne erklæring flytter det aktuelle indsætningspunktet til kontrol, du vil udfylde . Opgørelsen udfører svarer til de " Tab" tastetryk , du indtastede manuelt. Erstat "2" med antallet af " Tab" tastetryk nødvendig for at flytte til den kontrol, du har valgt.

    SendKeys "{ TAB 2} "
    5

    Type følgende " SendKeys " erklæring efter den forrige. Denne erklæring udfylder et tekstfelt kontrol med tekst. Du kan skrive over prøven indtastede tekst med den tekst , du ønsker at befolke kontrollen med .

    SendKeys " mitbrugernavn "
    6

    Tæl antallet af " Tab" tastetryk nødvendig til at bevæge sig fra den tidligere kontrol, du befolket til næste kontrol, du vil udfylde . Det er den samme opgave som den er nødvendig for at flytte til den første befolkede kontrol.
    7

    Skriv " SendKeys " erklæring , der sender antallet af " Tab" tastetryk du netop talt. Skrive " SendKeys " erklæring , der sender den tekst, du vil udfylde den næste kontrol med . For eksempel, hvis dine tidligere " SendKeys " udsagn befolket "Username " tekstfeltet kan du bruge den nuværende " SendKeys " erklæring at befolke "Password" tekstfeltet.
    8

    Skriv yderligere " SendKeys " udsagn til at flytte til og befolke de resterende knapper, som du gerne vil udfylde. Kør dit program ved at trykke på " F5 ". Dit program vil sende tastetryk til websiden , som om du var at sende tastetryk meget hurtigt ved hånden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan tester staten et afkrydsningsfelt i Visual Basi…
    ·Sådan Code i Store bogstaver i VB.Net 
    ·VB.NET Miljø: Skrifttyper & Farver 
    ·Sådan fjernes Førende Spaces 
    ·Tutorial til Visual Basic kommandoer 
    ·Sådan Train i Microsoft VB.Net 
    ·Sådan køres AVI-filer til VB6 
    ·Hvad er de forskellige typer af sløjfer i Visual Basic…
    ·Sådan får du adgang Visual Basic på Importer Excel D…
    ·Sådan Beregn Simpel rente i Visual Basic 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Debug PHP Code i VS2008 
    ·Sådan bruges Dir $ i VB6 
    ·DataColumn Typer 
    ·Sådan Place Redirect Code på PHP 
    ·Sådan Import Strings i Java 
    ·Sådan oprettes en Routed begivenhed programmerisk 
    ·Sådan Set en tabel i MySQL 
    ·Sådan at fange en undtagelse i en statisk blok i Java 
    ·Sådan fjernes Undergravende på Eclipse 
    ·Sådan oprettes en GPA Calculator i Visual Basic 2008 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com