| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    VBA Sum Funktion
    Lær at bruge VBA Sum -funktionen ved at læse om dens formål og syntaks , og ved at skrive et kort program , der bruger denne funktion. Sum arbejder i VBA på samme måde som den gør i Excel - det tilføjer to eller flere numre sammen, og returnerer resultatet . Brug funktionen SUM i VBA giver dig mulighed for at sende output til et regneark celle, en fil, en MsgBox erklæring eller endda et andet program , såsom en database. Formål

    Sum -funktionen tilføjer to eller flere tal og returnerer resultatet , hvilket er et andet nummer. Sum er en af ​​mange Excel formler , du kan bruge i VBA -programmer. Disse formler , der viser Excel under dets " formler" fanen , er tilgængelige i VBA gennem WorksheetFunctions ejendom Application objektet , som repræsenterer Excel. Syntaksen for Sum kræver funktionens navn, en åbning parentes og derefter argumentet listen. Du leverer denne liste, som består af alle de tal, du ønsker Sum til at tilføje op . Adskil hvert nummer med et komma, og angive slutningen af listen af tal ved at skrive en afsluttende parentes.
    Sample Program

    Lær at bruge VBA Sum funktion ved medtage den i et kort program . Begynd at skrive, at programmet ved at åbne VBA udviklingsmiljø. Klik Excels "Udvikler "-fanen og derefter klikke på "Visual Basic " for at åbne miljøet. Åbn et vindue til indtastning VBA udsagn ved at dobbeltklikke på "This Workbook " post i den venstre rude af miljøet. Skriv omridset af en subrutine , der vil køre funktionen SUM . Du kan skrive " sub sumSomething ", for eksempel , at definere starten af ​​dette underprogram. Skriv " End sub ​​" på næste linje for at angive slutningen af underprogram.
    Kom Input

    Give input dit program skal køre med hjælp af VBA s InputBox erklæring, som beder brugeren om at indtaste data og passerer disse data til dit program. Indtast de erklæringer vist nedenfor for at indsætte InputBox i din VBA -program. Disse udsagn definerer variabler , der vil holde tallene programmets brugeren ønsker at opsummere , beder brugeren om disse tal og indsætter de indtastede tal i variablerne tal1 og Tal2 .

    Dim tal1, tal2 , resultNumber1 = InputBox ( " ; . . Indtast det første nummer, du ønsker at opsummere " ) Tal2 = InputBox ( " Indtast det andet nummer, du ønsker at opsummere " )
    Opsummering
    < p> Sæt Sum formel i din VBA -program ved at skrive navnet " WorksheetFunction " efterfulgt af en periode . Når du skriver den periode , vil VBA vise en liste over regnearksfunktioner du kan indsætte i dit program. Klik på " Sum" element på listen for at indsætte denne formel i dit program. Dette er, hvad din Sum erklæring skal se ud.

    Result = WorksheetFunction.Sum ( tal1, tal2 )

    Notice variablen " resultat" i denne fortrolighedserklæring. Vær sikker på at du har erklæret, at variabel i en sætningen Dim , sammen med tal1 og Tal2 variabler.
    Output

    Indsæt et output sætning, der returnerer resultatet af sum formel . VBA s MsgBox funktion giver en hurtig løsning til visning korte output udsagn. Skriv denne erklæring i din VBA program til at vise resultatet af den Sum formel som følger : Hej

    MsgBox " summen af ​​de numre du har indtastet , er " & resultat
    Udfør program

    Styr dit VBA summation programmet ved at klikke en af ​​sine udtalelser, og derefter klikke på " Kør" kommandoen i menuen Kør . Reagere på prompter viser programmet ved at skrive to tal. Dit program vil køre Formel på disse tal og returnerer formlen resultat til dig med MsgBox erklæring.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du adgang til Visual Basic MsgBox Med Optio…
    ·Sådan bruges Autofuldførelse Box i WPF 
    ·Sådan Konverter sekunder til Time til Visual Basic 6 
    ·Sådan aktiveres en Toggle Button i VBA 
    ·Sådan bruges Visual Basic for Access 2007 
    ·Hvordan man skriver VB Kode for et Touch Screen tastatu…
    ·ActiveX- Tutorial 
    ·Sådan Ring en SQL Stored Procedure hjælp af MS Access…
    ·Fordele ved VB.NET 
    ·Liste over funktioner i Visual Basic 
      Anbefalede Artikler
    ·Zend Træning for PHP 
    ·Sådan bruges flere Plugins Med JW Player 
    ·Sådan Skriv Alphabet i Hex 
    ·Fem JavaScript Tips 
    ·Sådan vises et Spinner Når en VBA makro kører 
    ·Sådan krypteres en variabel i ColdFusion 
    ·Sådan Formatér en Comp - 3 Variabel i COBOL 
    ·Hvad er forskellen mellem en mobil web & en HTML Browse…
    ·Sekventielle Virkninger i jQuery 
    ·Sådan konvertere en streng til et nummer i VBS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com