| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvordan laver tændstikmænd på ægte Basic
    Ægte BASIC er et programmeringssprog , der stammer fra den oprindelige BASIC programmeringssprog. Det er hovedsageligt det samme sprog som den oprindelige , men som er blevet opgraderet til moderne PC computere. BASIC kan bruges til at skabe en bred vifte af programmer , herunder visuel grafik . En type af grafik kan du oprette en tændstikmand. En tændstikmand er lavet ud af en cirkulær eller ovular hoved, en enkelt lodret linje for kroppen, to linjer for arme og to linjer til benene. Ting du skal
    grafer papir
    Pencil
    Eraser
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tegn dit tændstikmand på graftegning papir , ved hjælp af viskelæderet til at fastsætte nogen fejl. Overvej hvert punkt på grafen et punkt på "X , Y" grid du vil bruge til at gøre din tændstikmand.
    2

    Open Ægte BASIC og skrive " PROGRAM Stick Figure " for at give din tændstikmand programmere en titel. En anden titel ville også fungere .
    3

    Skriv sætningen " plot linjer " for at starte stregtegning proces til hovedet. Pick et udgangspunkt nær toppen af skærmen , såsom " 0,20 ". Brug din graftegning papir som en guide.
    4

    Type første koordinerer ned i en " X, Y "-formatet . For eksempel, hvis dit udgangspunkt er seks punkter til højre og 20 point op skrive " 6,20 " og følg den med et semikolon.
    5.

    Type anden koordinat ved hjælp af samme metode , flytter over på "X" koordinere så meget, som er angivet ved din tegning. For eksempel, hvis dit hoved vil være 15 point bred ville din anden koordinat være " 21,20 ".
    6

    Tjek din komplette programmering linje for at sikre det følger dette format: " PLOT LINES 6,20 , 21, 20 ". Tryk på enter for at gå til den næste linje af programmeringen. Brug samme programmeringsmetode for resten af linjerne .
    7

    Opret lodrette linjer på enderne af den oprindelige linje for at skabe siderne af hovedet . Trække fra "Y" koordinater til at tegne en linje nedad. For eksempel kunne en lodret linje bevæger nedad programmeres som " plot linjer 6,20 ; . 6, 10 "
    8

    Afslut hovedet ved at tegne en linje, der forbinder de to nederste lodrette linjer . For eksempel, hvis de endelige koordinater er " 6,10 " og " 15,10 " skabe en linje af programmeringen , der læser " plot linjer 6,10 , . 15, 10 "
    9

    Opret en lodret linie nedad fra midten af ​​din tændstikmand hoved ved at finde halvvejs i bunden af hovedet og trække fra " Y" koordinere . Find halvvejs ved at trække "Y"- positioner af dine point , dividere det med to og tilføje det til det laveste antal . For eksempel ville halvvejs "6" og "15 " være " 10.5 ".
    10

    Find halvvejs på din krop linje og tegne to opad skrå linjer for at skabe dine arme. Opret en venstre arm ved at skabe et andet punkt, som trækker fra " X" og tilføjer til "Y. " For eksempel , for at skabe en 8 point skrå linje, du kunne input " plot linjer 10.5 0. 2.5 , 8 ". Vend retninger for en højre arm.
    11

    Opret linjer i bunden punkt af kroppen lodrette linje ved at skabe nedadgående skrå linjer til venstre og højre . Brug den samme metode som ovenfor, trække den "X" og "Y" koordinere at skabe den venstre ben og tilføje til "X" og trække fra " Y" for at skabe den rigtige .
    12 < p> Type " ende" , og tryk på enter for at gemme dit program. Indtast dit program navn, og tryk på enter for at køre tændstikmand tegneprogram . Vent til det at tegne dit billede , hvorefter programmet vil ende.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Visual Basic 2005 Udnævnelse Kale…
    ·Sådan Indsæt tekst i et Word-dokument i VBA 
    ·Sådan ændres Mouse Pointer i Visual Basic 6 
    ·Hvordan man tegner et gitter på et panel i VB.NET 
    ·Sådan Juster en tekstboks i Visual Basic NET Z-Index 
    ·Sådan omdøber Kolonner VBA & Access 
    ·Sådan Fyld en Visual Basic liste kasse med unikke gens…
    ·Sådan Konverter String til Double Visual Basic 
    ·Sådan bruges WMI Detect VMWare 
    ·Hvad er VBA 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver en Byte Array til fil 
    ·Sådan importeres DBX filer 
    ·Sådan Lær FoxPro Online 
    ·Er Java Virtual Machine Gør Java Mere eller mindre sik…
    ·Hvad Er Logic Expressions 
    ·Den Centroid Funktion i Matlab 
    ·Sådan tilføjes en omdirigering til Password HTML Kodn…
    ·Sådan ændres upload filstørrelse i PHP 
    ·Sådan aktiveres PHP Korte Tags 
    ·VBA Methods 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com