| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvordan laver ting fra bunden i Visual Basic
    Visual Basic er et programmeringssprog , der gør det nemt at lære at programmere en computer eller til at udvikle robuste applikationer . Både begyndere og erfarne programmører kan værdsætte sin enkelhed og magt. Microsoft distribuerer Visual Basic pakken i sin Visual Studio produkt , men Express version, som ikke er kort på funktioner eller magt , er tilgængelig som en gratis download fra Microsoft. Instruktioner
    1

    Download og installer Visual Basic Express fra Microsofts hjemmeside . Vær sikker på at fjerne markeringen i "Installer SQL Express "-boksen eller anlægget vil tage lidt længere tid . Gå videre og registrere produktet hos Microsoft , så det vil fortsætte med at arbejde ud over den 30-dages prøveversion .
    2

    Start Visual Basic. Når forsiden vises , klik på " Nyt projekt " for at åbne Visual Basic Design vinduet. Visual Basic indsætter en tom formular i design -vinduet , så du kan opbygge din ansøgning.
    3

    Rul markøren over det Toolbox fanen til venstre for Design vinduet for at åbne værktøjskassen. Rul ned gennem de forskellige komponenter og blive fortrolig med , hvad der er tilgængeligt. Vide, hvad kontroller er tilgængelige hjælper dig i trin 4. .
    4

    Planlæg din ansøgning på papir , herunder tegne et billede af, hvordan du vil have skærmen til at se , som styrer du får brug for , og de ​​data, som din ansøgning vil input eller output . Også skrive processerne i engelsk, så du kan konvertere dem til koden senere .
    5.

    Tilføj kontrolelementer til formularen fra Toolbox , som er baseret på dit design fra trin 4 . Vær sikker på at arrangere dem på en måde, der virker logisk og glædeligt at en bruger , der tager workflow i betragtning.
    6

    ændres standardindstillingerne navne kontrollerne til noget mere meningsfuldt. For eksempel . Hvis du har en knap på formularen , der vil udskrive , ændre dens navn fra Button1 til Print_Button Dette gør fejlfinding senere på meget lettere . Brug vinduet Egenskaber til det nederste venstre i Design vinduet for at ændre navnene på kontrollerne. Klik på et kontrol-og rulle ned i vinduet Egenskaber , indtil du finder sin Name ejendom og ændre det. Hvis kontrollen viser tekst , ændre tekstens ejendom til noget relevant, som " Udskriv".
    7

    Skriv kode til din Visual Basic form ved at dobbeltklikke på en kontrol, som vil udføre en handling . For eksempel skal du dobbeltklikke på "Print " knappen, og Visual Basic -koden åbnes, og positionerer cursoren i en subprocedure , der håndterer "Print " knappen klik. Oversætte dine engelske processer fra trin 4 til Visual Basic-kode . Visual Basic er Intellisense funktion hjælper dig med kode ved at tilbyde færdiggørelse muligheder, som du begynder at indtaste en linje kode . Erklær datavariabler hjælp Dim udsagn i toppen af programmet igen ved hjælp af din planlægning dokument fra trin 4 .
    8

    Test din kode med Visual Basic debugging funktion. Klik på " Debug" menupunktet i toppen af ​​skærmen, og klik på "Start Debugging ". Visual Basic belastninger din ansøgning i debug mode , så du kan se, om din kode er korrekt. Debug giver dig også mulighed for at gå gennem koden én linje ad gangen og se på værdierne i datavariabler så du kan faktisk se, hvad der sker på hver linje kode .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan vælges Elementer i en ListBox i Visual Basic 
    ·Hvordan til at udfylde en option gruppe med Checkbokse …
    ·Sådan Type arabisk Into Visual Basic 6.0 
    ·Sådan fjernes Decimaler i Visual Basic 
    ·Definition af Visual Basic 6.0 
    ·Hvordan for at sortere i Visual Basic 
    ·Sådan Skjul tekstfelter 
    ·Tutorial for at tilføje Visual Basic Word Borde 
    ·Sådan kopieres tekst til Windows Udklipsholder i Visua…
    ·Hvordan du udskifter en tekstboks med en anden, der Udf…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Læs et objekt i jQuery 
    ·Sådan bruges Console.Write i VB.NET 
    ·Typer af Visual Basic 
    ·Hvordan laver spil til Apple-produkter 
    ·Sådan Konverter String til Long i PHP 
    ·Forskellige Debugging Teknikker til Java 
    ·Sådan Pass Parametre til MVC View 
    ·Sådan : Python til PDF 
    ·Sådan slettes en fil med SSIS 
    ·JavaScript indholdstyper 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com