| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Visual Basic Udtryk og definitioner
    Microsofts Visual Studio-produkt indeholder flere programmeringssprog, herunder Visual Basic og Visual Basic Express version er tilgængelig som en gratis download fra Microsoft. Den gratis Express-versionen gør VB.NET en fremragende læringsmiljø for begynderen , der ønsker at lære det grundlæggende i programmering af en computer. Før du starter på din første program , er det en god idé at blive fortrolig med nogle af de Visual Basic terminologi , så du bedre kan forstå, hvad du gør. Objektorienteret programmering

    Visual Basic. NET kvalificerer som en fuldt objektorienteret programmeringssprog, hvilket betyder, at alt er et "objekt ". Code bliver henrettet , når brugeren klikker på en genstand, såsom en knap , og koden virker på objekter som tekstbokse og radioknapper . Disse forskellige objekter har "egenskaber" såsom tekst værdier, holdninger om form og navne. " Methods " er bidder af kode, der kaldes ved deres navne til at handle på objekterne. For at gøre en analogi , objekter er navneord og metoder er verber .
    Visual Basic Projekter

    Visual Basic -projekter består af "former " , der indeholder kontrolelementer , som har forskellige funktioner inden for en formular. Nogle kontrolelementer viser oplysninger , nogle modtage information og nogle årsagskode at udføre. Du har måske en eller mange former i et projekt , afhængigt af programmet . Et projekt er også består af flere filer, der administreres for dig ved Visual Basic , herunder ressource-filer , kode -filer, debug -filer og eksekverbare filer. Disse er indeholdt i en mappe der har samme navn som dit projekt.
    Forms

    En form er det grundlæggende udgangspunkt for en Visual Basic -program. Når du designer , hvordan du ønsker din ansøgning til at se , begynder du at tilføje forskellige kontrolelementer til formularen, såsom knapper, etiketter og radioknapper . Brugeren interagerer med disse kontroller til at udføre opgaven , som programmet er designet . Former har egenskaber , da de også er genstande , og kan omdøbes, skaleres og ellers ændres for at imødekomme behovene i din ansøgning design.
    Controls

    Controls, også kaldet "komponenter ", tillader brugeren at interagere med ansøgningen . Controls omfatter tekstbokse , lister , radioknapper , knapper og afkrydsningsfelter. Interaktion med en kontrolgruppe kan eller ikke kan udløse en hændelse , afhængigt af om du har lagt kode " bagud" kontrollen. For eksempel bliver koden bag en knap udføres, når brugeren klikker på denne knap.
    Procedures

    Visual Basic-kode er placeret i procedurerne i forbindelse med kontroller , som nævnt ovenfor. Der er to grundlæggende typer af procedurer: sub procedurer og Function-procedurer . Sub procedurer måske eller måske ikke være forbundet direkte med en kontrol, men enten måde, de udfører en handling på data . Function-procedurer udfører handlinger og returnere en værdi til den kaldende linje kode . Dette er meget nyttigt for gentagne opgaver , da funktionen procedure kan kaldes fra et vilkårligt sted i koden .
    Identifiers

    Identifikatorer kaldes også " variable ", og disse hus værdier behandles af Visual Basic-program . Disse variabler har forskellige levetider og anvendelsesområder , afhængigt af hvordan og hvor de er erklæret . Navngivning identifikatorer ifølge en konsekvent navngivning standard er vigtigt at skabe en forståelig og læsbar program.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man programmerer Radioknapper i Vb.Net 
    ·Sådan bruges VB6 DLL fra Vb.Net Pocket PC Applications…
    ·Hvordan til at skrive programmer med VBA 
    ·Sådan Konverter VB6 til 64 Bit 
    ·Hvordan kan man se Hvis en kolonne er skjult i VBA 
    ·Sådan får du adgang tekstboks beskærer Data 
    ·Sådan tilføjes Referencer Adgang til et bibliotek i V…
    ·Hvad er en global Counter i VB 
    ·Sådan oprettes en ny databasefil Brug ADOX i VB6 
    ·Hvordan til tråden i VB.Net 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan indstilles vægten af ​​en Indsend Handler 
    ·Hvordan man kompilerer C Programmer Online 
    ·Indlæg til String PHP 
    ·Sådan tilføjes en tekstboks og knap til DataGrid 
    ·Kodeksen til Strip Sidehoveder og sidefødder fra HTML …
    ·Sådan oprettes en database ved hjælp af DataSet i C #…
    ·Sådan Sortere en linket liste i Java 
    ·Tilføjelse af tekst til Rækker i Netbeans Java 
    ·Sådan geninstalleres Grub Bootloader 
    ·Sådan bruges PowerShell til e-mail en fil via Exchange…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com