| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Visual Basic Tutorial for Windows 7
    Microsofts gratis Express version af sin Visual Basic programmeringssprog gør at lære at programmere en computer en billig proposition for begynderen. Derudover gør robustheden af ​​det gratis produkt det til et attraktivt værktøj for den erfarne programmør, der har brug for at udvikle en mere kompleks applikation end en nybegynder ville tænke på at tackle . En vigtig faktor for succes i sproget er Visual Studio integreret udviklingsmiljø ( IDE) , der er intuitiv og enkel at bruge. De væsentlige elementer i installation og programmering i Visual Basic for Windows 7, Windows Vista og Windows XP. Instruktioner
    1

    Hent Visual Basic Express fra Microsoft Express Hent hjemmeside (se Referencer ) . Vælg dit foretrukne sprog fra rullemenuen og tillade download at fortsætte. Hvis du bliver bedt af en sikkerhedsadvarsel , skal du klikke på "Kør ". Læs og accepter licensaftalen og klik på " Næste". Gå til den ønskede installation mappe eller acceptere standard ved blot at klikke på " Install". Tillade installationen at afslutte.
    2

    Klik på " Start" og tast " Visual Basic " i " søgefeltet ". Du bør se Visual Basic Express ansøgning vises øverst i " Programmer " liste. Klik på Visual Basic Express linket for at starte programmet. Når " Start Page " vises , klik på " Nyt projekt ", dobbeltklik derefter på "Windows Forms Application " for at åbne en ny formular i Visual Basic " Design " vinduet. Til venstre vil du se "Toolbox " fanen, og på den højre side af skærmen vil du se en " Solutions " vinduet og en " Properties " vinduet. Du er nu klar til at bygge din første Visual Basic Windows formular ansøgning.
    3

    Åbn "Toolbox "-menuen ved at rulle markøren over fanen eller ved at klikke på det. Du vil se en liste over " kontrol ", som Visual Basic giver dig at bruge til at bygge din ansøgning. Den mest anvendte undermenu er " Common Controls " menuen, som indeholder etiketter, tekstbokse , knapper , radioknapper og meget mere. Flyt den ønskede kontrol ind i din form ved at dobbeltklikke på det eller trække det til formularen . Tag dig tid til at arrangere din kontrol på en logisk måde at gøre din ansøgning nemt at forstå og bruge.
    4

    Omdøb komponenter fra standard navne som " Button1 " til noget meningsfuldt i din ansøgning . For eksempel, hvis " Button1 " vil give mulighed for at udskrive , skal du omdøbe den til " Print_Button ". Dette vil gøre din ansøgning nemmere at fejlsøge senere i processen . Hvis du vil ændre navnet på en kontrol , skal du først vælge den ved at klikke på det i form . Rul gennem de egenskaber , der er anført i "Egenskaber " vinduet , indtil du finder " Name " ejendom og ændre det til et passende navn . For at ændre den viste tekst for kontrol bare rulle indtil du finder "Tekst " ejendom og ændre det til hvad du vil have vist . For " Print_Button " du kan ændre " Text" ejendom til " Print ", som vil medføre, at arbejdet "Udskriv " for at vise i knappen på formularen.
    5.

    Afgør hvilke kontrolforanstaltninger vil medføre nogle skridt til at forekomme, og skabe koden for denne kontrol. Åbn " Code" vinduet ved at dobbeltklikke på kontrollen. Visual Basic vil skabe en begyndelse og slutter linje for en event- håndtering proceduren og placere markøren mellem de to linjer, så du kan skrive din kode . Selvom det kan virke skræmmende, Visual Basic har en funktion kaldet " Intellisense ", som hjælper dig med både variabelnavne og syntaks regler. Når du begynder at indtaste en linje kode dette træk viser en menu af muligheder, hvorfra du kan vælge. IntelliSense forbedrer din kodning produktiviteten og reducerer fejl på samme tid .
    6

    Debug din kode ved hjælp af Visual Basic er " Debug " muligheder . Du kan teste dit program til enhver tid at teste gradvise ændringer , som hjælper dig med at finde og fjerne fejl hurtigere. Du kan gå gennem kode én linje ad gangen eller teste hele programmet. En fordel ved at træde gennem programmet en linje ad gangen , er, at du får at se de værdier gemt i variabler, så du kan vide præcis, hvad der sker i din kode . Du kan også indstille break- points i koden , hvis du vil have det til at stoppe på et bestemt sted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges variabler i Access Query 
    ·Sådan ændres farven på Figurer i VB 
    ·Sådan Spar variable til Databaser Brug Microsoft Visua…
    ·Sådan åbner et program med Visual Basic 
    ·Sådan Konverter datoformat i ASP 
    ·Sådan Konverter tidsstrenge i Vb.Net 
    ·Sådan oprettes en Access Connection hjælp af Visual B…
    ·Sådan kontrolleres , om en aktie har samtlige tilladel…
    ·OpenGL & Visual Basic Tutorial 
    ·Sådan Call VBScript Fra Vb.NET 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Test for ulige eller lige numre i Matlab 
    ·Hvordan afspille videofiler i Vb.NET 2005 
    ·Python Rope Tutorial 
    ·Sådan Kombiner Mange Tal Med WinEdt 
    ·Sådan Rip Byond Koder 
    ·Sådan tilføjes en DataRelation 
    ·Hvordan at skjule en kolonne på en Access VBA Dataark 
    ·Anvendelse af Python Web 
    ·Android 'C' Programmering 
    ·Sådan Drop Decimaler Brug JavaScript 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com