| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvad Er Visual Basic Sub Procedurer
    ? Microsoft Visual Basic er en solid programmeringssprog denne kraftfulde nok til erfarne udviklere og let nok for begyndere til at lære en computer programmeringssprog. Den integrerede udviklingsmiljø er intuitiv og nem at bruge og de ​​medfølgende funktioner er robuste og rigelige. En af disse muligheder er sub procedurer , en type genanvendelige kode i objektorienterede programmeringssprog vilkår. Sub procedurer sparer programmøren tid i programmeringen , reducere debugging tid og gøre anvendelsen mere kompakt. Procedurer

    Når du skriver et computerprogram , du kan finde dig selv at duplikere kode i forskellige steder i dit program. En bedre måde at håndtere dette på er at skrive en procedure, der indeholder de dublerede kode og kalde proceduren fra flere steder i dit program. Denne teknik hjælper til at reducere vedligeholdelse og debugging tid. Visual Basic understøtter både sub procedurer , som udfører et sæt af handlinger , og Function-procedurer , som udfører en række tiltag og returnere et resultat .
    Subprocedurer

    Sub procedurer udfører en række tiltag og vende tilbage til det sted i det program, der kaldes sub procedure. Sub procedurer ikke returnere et resultat , men de kan udføre handlinger på nogen erklæret variabler. Sub procedurer kan rydde felter i en formular , skal du indstille egenskaber for kontrolelementer , validere input og udføre udskrivning handlinger.
    Programmering Sub Procedure

    Den første sætning i sub proceduren begynder med adgang , som kan være "Private ", " ven ", " Public " eller " Protected ". Disse adgangspunkter parametre bestemmer levetiden og omfanget af den sub procedure. Næste er ordet " Sub " efterfulgt af det navn, du giver proceduren. Eventuelt kan du tilføje en liste over parametre , som sub procedure vil bruge til at udføre sit hverv. Ved slutningen af ​​din sub retsplejelov skal du medtage en erklæring, der består af ordene " End Sub ". Når Visual Basic støder denne sidste udtalelse , det returnerer kontrollen til det sted i programmet, hvorfra det blev kaldt.
    Opkald til en Sub Procedure

    For at ringe til din sub procedure du skal indtaste sit navn i koden på det punkt, hvor du ønsker de aktioner, der skal udføres , efterfulgt af " () " for at indikere nogen parametre . Hvis du ønsker at overføre parametre til sub procedure, de skal gå i parentes . For eksempel, hvis du ønsker at kalde sub procedure " PrintCheck " du ville have en sætning som denne : . PrintCheck ()
    argumenter Sub Procedurer
    p Der er tidspunkter, hvor du har brug for at passere argumenter , eller parametre , til sub procedure , så det vil vide, hvilke handlinger der skal tage på, hvad oplysninger. For at bestå argumenter , skal du placere dem i parenteserne i slutningen af sub procedure navn. De skal være i præcis den rækkefølge , at den sub procedure forventer , eller vil det ikke fungere korrekt . For eksempel, hvis du ønskede at videregive medarbejder nummer til PrintCheck sub procedure dit kontoudtog vil se sådan ud: PrintCheck ( employeeNumber ) . Denne erklæring fortæller sub fremgangsmåde til at udskrive en check til en bestemt medarbejder. Passing argumenter til en procedure er en måde at gøre det mere genbruges og fleksible.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes et array i Visual Basic 
    ·Hvordan man skriver VB Kode for et Touch Screen tastatu…
    ·Hvordan man laver en knap Åbn en hjemmeside med Visual…
    ·Sådan Parse en CSV-fil i VB 
    ·Sådan Code en If Else erklæring i VB6 
    ·Mid Funktion i VB.NET 
    ·Sådan spiller Sounds i Microsoft Visual Basic 
    ·Sådan Gør Noget ikke synlig i VB 2010 
    ·Sådan Alter en primær nøgle 
    ·Sådan bruges en Adode VB6 Tilslutning til liste tabell…
      Anbefalede Artikler
    ·Anvendelse af Collator i Java 
    ·Sådan kører en Visual Basic program på en pc 
    ·Sådan Parse PHP i HTML 
    ·Sådan Split BASIC Stamp I /O-signaler 
    ·Sådan Raise en advarsel i Python 
    ·Hvad er en Null Pointer Exception 
    ·Sådan Double Quote i PHP 
    ·Hvad er de vilkår der almindeligvis anvendes i Visual …
    ·Sådan Konverter HTML til tekst i SQL 
    ·Sådan ændres et billede i Visual Basic 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com