| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvad er de forskellige begivenheder i Visual Basic
    ? I programmering af computere, henviser ordet begivenhed til enhver handling, der initieres uden helhed af et program og formodes at handle over det på nogen bestemt måde. I denne sammenhæng er begivenheder i Visual Basic ( en computer programmeringssprog bruges til at udvikle applikationer til Windows-baserede systemer ) inputhandlinger for hvilke specifikke funktioner eller opgaver er forbundet på forhånd. I en mere specifik måde , kan det fastslås, at hændelser forsætligt tilsættes inden for strukturen af et VB program , således at det kan køres i henhold til en planlagt ramme . Der findes kun to forskellige kategorier af hændelser i VB programmering domæne: bruger -initierede og background- genererede hændelser. Begge disse kategorier omfatter en bred vifte af kommando -baserede eller instruktion orienterede begivenheder, som håndteres af de programmeringssprog selv. Bruger -Initierede Arrangementer

    Disse er de mest primære og grundlæggende begivenheder i VB programmering domæne og initieres fra brugeren ende. Mere specifikt er disse begivenheder tages i form af ethvert input (som et tastetryk eller museklik ) fra brugerne, mod hvilken der et specificeret handling udført efterfølgende . For eksempel, hvis en bruger -initierede hændelse tilføjes i koden til et program ville det spørge brugeren om at trykke på en tast , før (eller midt i ) dens udførelse. Bruger -initierede hændelser er mest almindeligt anvendte begivenheder i GUI ( Graphical User Interface) programmer og software i VB , hvor et klik over enhver knap betragtes som en begivenhed, der udløser yderligere operationer eller funktioner.
    < Br > Baggrund - frembragte hændelser

    Background -genererede hændelser er også udløses uden helhed af et VB program med deres handlinger er identiske med dem, bruger -initierede hændelser. Men den eneste forskel mellem bruger -initierede og baggrund -genererede hændelser er, at førstnævnte kræver en indgriben fra brugeren for oprettelsen af ​​en begivenhed , mens sidstnævnte er genereret af et andet program eller en applikation , der kører på den respektive interface. Dette kan også ses som et samspil proces, der gennemføres mellem de forskellige relaterede programmer og applikationer i løbet af et operativsystem. For eksempel kan et ord editor udviklet over VB være forbundet med en timer program kørende i baggrunden , begge programmer er meningen at være at dele begivenheder med hinanden for deres forening . De fleste VB applikationer, der udfører automatiserede handlinger er normalt udviklet med baggrund -genererede hændelser integreret i deres program struktur.

    Termer og begreber

    Begge kategorier af hændelser ( bruger- og baggrund genereret ) håndteres af VB -interface på reguleret måde . For eksempel er begge disse kategorier af hændelser 'erklæret "(eller tilføjet) inden programmet opgørelser af VB, mens deres forekomst er gjort mulig gennem " hæve "(eller kald ) dem på bestemte steder i lignende program på senere stadier . I denne forbindelse er det pågældende objekt benyttes til at hæve begivenhed er kendt som den begivenhed afsender , mens procedurer , som forvalter post- forekomst operationer af en bestemt begivenhed kaldes hændelseshandlere . En VB program beskæftiger alle disse objekter og procedurer samtidig at erklære , hæve og udføre arrangementer, der er lavet en del af det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en OCX fil 
    ·Sådan oprettes Vb Grafisk Screens 
    ·Sådan importeres VBScript Into VB Express 
    ·Hvordan man laver en bruger Udskiftelige PictureBox i V…
    ·Sådan Vedhæft en eksisterende fil i Visual Basic 
    ·Sådan slettes fra en tabel In- adgang Med Visual Basic…
    ·Tutorial på Function Sub Procedure i Visual Basic 2008…
    ·Grundlæggende om Visual Basic 6 
    ·Sådan Beregn ti procent Bonus i Microsoft Visual Basic…
    ·Hvorfor ikke min Afkrydsningsfelt Look Disabled 
      Anbefalede Artikler
    ·PHP: Sådan skjule alle Output Når Zippe en fil 
    ·Sådan ændre højden og bredde på Mouseover 
    ·Sådan oprettes en PK3 Filer 
    ·Sådan Link OBJ filer i Turbo C + + 
    ·Sådan opgraderer Test Plan 
    ·Hvordan man laver en metode Execute ved at trykke på e…
    ·Hvordan man laver en WPF DataGrid Model 
    ·Sådan får du adgang en USB-printer Mens Programmering…
    ·Sådan sletter et element fra en underliste i skema 
    ·Sådan ændres et billede i en navigationslinje Brug PH…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com