| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Database Tutorial til Visual Basic 2008
    Visual Basic applikationer, der indebærer databaser tillader brugere at tilføje, slette eller ændre bestemte felter i databasen hjælpe brugeren til at organisere information såsom prislister , lager typer eller navne og adresser for eksempel. Oprettelse af et Visual Basic program, der bruger en database omfatter skabelsen af brugergrænsefladen , der binder programmet til en database og derefter tilføje koden bag det for at gøre det arbejde ordentligt . Disse typer af applikationer kan bygges i Microsofts fulde developer miljø Visual Studio.NET eller Visual Basic Express tilgængelig som en gratis download fra Microsoft.com. Ting du har brug
    Microsoft Access installeret på en pc
    Microsoft Visual Studio.NET installeret på en pc
    Microsoft Visual Basic Express installeret på en PC ( valgfrit)
    Vis Flere Instruktioner < br >
    1

    Oprette en database af information i Microsoft Access , hvis du ikke allerede har gjort det . Sørg for, at overskrifterne søjlerne er hvad du vil have dine brugere til at henvise til oplysninger . For eksempel, hvis du bygger et sted at gemme adresser og telefonnumre , label kolonnerne " adresse" og "Phone Number ", ikke " Coulumn2 " eller " kolonne 3 ". Dobbelt-tjek resten af ​​oplysningerne for nøjagtighed.
    2

    Åbn din developer miljø. Klik på "Projekt " ud for "Opret " i øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg "Windows Form Application " fra de valg i det nye vindue og skriv navnet på din nye Visual Basic-program i " Name" feltet dernede. Klik på "OK ", når du er færdig .
    3

    Træk en " Label" feltet " Tool Box" i venstre side af skærmen til den tomme formularen til højre . Klik på " Label" én gang og derefter klikke på "Egenskaber " fanen i højre side af skærmen. Skift "Tekst " ejendom til også at omfatte eventuelle nyttige instruktioner til brugeren , såsom "Klik på det felt, du vil søge efter ... " og klik på "Enter ", når du er færdig .
    4

    Klik og træk et "Data Grid View" vise element til formularen. Dette er, hvad din database information vil blive vist i , når den er koblet op . Naviger til toppen menuvalg og klik på ordet " data " og derefter vælge " Tilføj ny datakilde . " Et vindue vil åbne op med " Database " er allerede fremhævet . Klik på "Næste". Klik på " Ny forbindelse ". Vælg "Gennemse ", og navigere til det sted på din harddisk, som indeholder din database. Klik på filen og vælge "Test Connection" , og klik derefter på " OK" for at vende tilbage dig til udvikleren miljøet.
    5.

    Klik på "Data Grid View" i midten af ​​din formular . Læg mærke til den lille " pil " langs den øverste grænse. Klik på den lille "pil " for at udvide den. Klik på " Rediger kolonner " og få dem til at sikre, at de ser rigtige ud . Hvis du finder fejl i, hvordan overskrifterne vises, vil du være i stand til at løse det fra denne skærm. Luk skærmen, når du er færdig.
    6

    Klik og træk et "Table Adapter " fra " Tool Box" og placer det på arbejdet nettet. Dobbelt-klik på " Tab Adapter " nederst i gitteret til at tage dig til kodning skærmen. Erklær navnet på din database som " Dim customerInformationDatabase som New CustomerInformationDatabaseSet ()" uden den ydre anførselstegn. Indstil databasen til " Table Adapter " ved at skrive " Dim customerInformationTableAdapter som New CustomerInformationDatabaseTableAdapter.CustomerInformationDatabaseSet () " uden anførselstegn . Hvis du vil opdatere et felt i kundedatabasen , skrive syntaksen i følgende format erstatter " Nameof " pletter med navnene på dine filer , " Me.NameofTableAdapter.Update ( Me.NameofDatabaseSet.FieldinDatbase )" uden ekstra anførselstegn. Hold føje kode til at gøre databasen arbejde. Den kode, du vil bruge, vil variere meget afhængig af din situation og behov.
    7

    Styr dit Visual Basic database projekt ved at klikke på " grønne pil" peger til højre langs den øverste ikon valg på øverst på skærmen . Test din ansøgning og rette eventuelle fejl, du kan finde .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Grundlæggende om Visual Basic 
    ·Hvordan man laver en trekant i Visual Basic 
    ·Sådan fjernes Beslag fra en streng i VBA 
    ·Hvordan at markere et tal i en tekstboks Med Microsoft …
    ·Sådan bruges 2 formularer med Visual Basic 6.0 
    ·Hvordan man skriver en if-sætning i Visual Basic 
    ·Sådan bruges Sleep i VBA 
    ·Sådan bruges Convert.Frombase64string i VBS 
    ·Hvordan man laver en Cool Loading Bar i Visual Basic 
    ·Sådan konverteres fra Word til HTML Brug VB6 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Word Juster i C30 
    ·Sådan fjerner en adresse Bar Med JavaScript 
    ·Sådan Henvisning Disk Paths på Python 
    ·Sådan Beskyt Flash-filer fra at blive hentet 
    ·Sådan Embed Autoplay på en Plugins Page Application M…
    ·Sådan oprettes en HTML e-mail i PHP 
    ·Sådan tilføjes Decimaler i C + + 
    ·Hvordan til at interagere med SharePoint Fra VBA 
    ·Sådan Sammenlign filattributter i VBS 
    ·WPS og JVM Heap Størrelser 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com