| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Hvad Er Visual Basic IDE
    ? Visual Basic er en nem at lære computer programmeringssprog fra Microsoft bruges til at udvikle programmer, der kører på Microsoft Windows familie af operativsystemer . IDE , at Microsoft giver Visual Basic er Microsoft Visual Studio. Med Visual Basic og Microsoft Visual Studio , kan en programmør skabe mange forskellige former for programmer , herunder Windows Forms applikationer, web sites , web-tjenester og endda fuld featured web-applikationer såsom en online butik. Hvad er en IDE ?

    IDE står for Integrated Development Environment. En IDE er et computer program , der gør at skabe nye programmer lettere ved at give menuer , troldmænd , vejledning og genveje, der gør tingene enklere og mere intuitiv for programmøren . En måde at konceptualisere IDE er at tænke på en tømrer arbejde bænk , som har en række nyttige værktøjer, som tømreren bruger til at arbejde træ til et færdigt produkt . På samme måde dit Integrated Development Environment giver dig programmeringsværktøjer , som du kan bruge til at skrive, kompilere og installere nye applikationer hurtigt og nemt.
    The Studio

    IDE tilbydes af Microsoft for Visual Basic er Microsoft Visual Studio. Visual Studio indeholder en kode redigering skærm, der understøtter en auto færdiggørelse teknologi, som Microsoft kalder IntelliSense . Code re- factoring, hvilket er et programmeringssprog betegnelse for omdøbning programkomponenter , understøttes også. Studiet har også en integreret debugger , der hjælper programmøren finde fejl i hans program både før det køres ved at fremhæve fejl, og mens den kører ved at give verbose fejlbeskrivelser og sporing. Andre bemærkelsesværdige indbyggede værktøjer inkluderer et formularer designer til at bygge GUI applikationer , en webdesigner, en klasse designer og en database skema designer.
    Fleksibilitet

    ligesom de fleste IDE'er Microsofts Visual Studio indeholder understøttelse af mere end én slags programmeringssprog. Sprog indbygget i Visual Studio inkluderer Visual C /C + +, Visual Basic. NET , Visual C #, og F # som af Visual Studio 2010 . Visual Studio har også indbygget understøttelse for XML /XSLT , HTML /XHTML , JavaScript og CSS. Støtte til andre programmeringssprog er tilgængelig via sproglige tjenester, der skal installeres separat. Microsoft kommer også enkelte sprogspecifikke versioner af Visual Studio , som giver begrænsede sprogtjenester til programmøren . Der er begrænsede versioner tilgængelige for Microsoft Visual Basic , Visual J # , Visual C # og Visual C + +.
    History

    Microsoft frigivet den første version af sin Visual Studio software i 1997. Dette markerede den første gang den fulde pakke af Microsofts programmerings værktøjer blev bundtet sammen i et enkelt produkt , der støttede flere programmeringssprog. Siden dengang flere versioner er blevet løsladt med hver tilføje flere sprog support, programmering og debugging værktøj. Pr. maj 2010 aktuel version af Microsoft Visual Studio er Visual Studio 2010 . En 90-dages gratis prøveversion af programmet kan hentes på Microsofts hjemmeside sammen med mulighed for at købe .
    Næste skridt

    Selvom Visual Basic og Visual Studio er designet til at være let at lære og bruge, de er professionelle programmeringsværktøjer og kræver viden og erfaring til at blive dygtig . Hvis du har planer om at købe dem , bør du overveje erhvervsuddannelse eller en computer træningsmanual , især hvis du ikke har nogen forudgående erfaring med programmering. Førstnævnte kan findes på din lokale universitet, college, eller professionel computer uddannelse kontor og sidstnævnte på en bog butik i den tekniske manualer sektionen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Visual Basic Projekter 
    ·Sådan ændres Block attributter med VBA 
    ·Sådan Konverter XLS til CSV om VB.NET 
    ·Sådan bruges Vb.Net i HTML Dynamic 
    ·Anbefalet High- skoleklasser for Computer Graphics 
    ·Sådan Lær VB Script Online 
    ·Visual Basic Vilkår Forklaret 
    ·Sådan Afslut Visual Basic 
    ·Database Udskrivning i Visual Basic 
    ·Sådan kører Adobe Reader i et Word- Macro 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan måler Millisekunder i ANSI C 
    ·Sådan Beregn Array Længde i Javascript 
    ·Sådan bruges Microsoft Visual Studio C Compiler for Pi…
    ·Sådan sortere REXX Stamceller Variable 
    ·Sådan Administrer MySQL Med Plesk 
    ·Sådan overføres data mellem tabeller 
    ·Sådan ændres Standard Debugger 
    ·Sådan Konverter Recursive at Iterativ 
    ·Hvordan man laver en Universal Crosshair i Visual Basic…
    ·Sådan får du den dato fra en MySQL Timestamp 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com