| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan vælger Hvad Partition Boots fra en enkelt harddisk
    Siden Windows XP har Microsoft gjort det nemt for dig at konfigurere din computers harddisk i forskellige partitioner. En partition er et komplet filsystem, der er tildelt et drevbogstav - ligesom " C: " eller "D :" - at din computer genkender. Hvis du installerer et styresystem på to separate partitioner på det samme harddisk, kan du starte fra en af ​​dem - med lidt lappeløsninger . Oprettelse af en simpel Volume

    Windows har en handy indbygget værktøj kaldet Disk Management til at hjælpe dig med at oprette og administrere partitioner. Åbn Kontrolpanel, og klik derefter på " System og sikkerhed ", " Administrative Tools " og " Computer Management ". Højreklik på den ikke- aktive partition og vælg " Ny simpel diskenhed " og derefter klikke på "Næste" to gange, vælg et drevbogstav , og derefter beslutte, om du vil formatere dette drev , før du installerer dit andet operativsystem. Brug af Simple Volume Wizard opretter en bootbar partition , at din computer vil genkende ved opstart , så længe du har et fungerende styresystem installeret.
    Select Boot Partition manuelt

    Når du har to styresystemer installeret på computeren , slukke for computeren og vent et par sekunder, før du tænder den igen. Da systemet starter op , vil BIOS scanne efter et drev med en boot installeret sektor. Typisk computere scan flytbare medier (cd /dvd -rom-drev ), og derefter harddisken. Hvis en computer finder to bootable drev , vil du blive bedt om at træffe et valg. Brug piletasterne på tastaturet til at vælge et operativsystem - "C: " til din primære partition og uanset hvilken brev, du har valgt til din anden partition - og tryk "Enter " for at bekræfte dit valg. Hvis du ikke vælger noget , vil computeren starte til den primære partition som standard efter et par sekunder .
    Ændring Boot Order

    Når computeren starter, BIOS søger programmet en bootbar partition på den første enhed det scanner , og efter et par sekunder, den primære enhed vælger som standard. Du kan ændre boot-rækkefølgen i BIOS -programmet , dog. Når computeren starter , skal du kigge efter en meddelelse, der siger "Tryk at indtaste setup ", hvor "X" er et centralt specifikke for dit system. Fra i BIOS -programmet , kigge efter en post kaldet " Boot sekvens" og derefter bruge piletasterne til at skifte sekvensen fra "primary " til " sekundære ". Hvis din BIOS program giver dig mulighed for at vælge drevbogstaver , skal du vælge bogstav partition , du ønsker at starte fra .
    brug EasyBCD

    NeoSMART Technologies udviklet en simpel software- program til at hjælpe med dual- boot kaldet systemer " EasyBCD ", der fra juni 2013 var i drift på version 2.0 . EasyBCD er et Windows -baseret program , der konfigurerer opstartspartitioner og giver dig mulighed for at bruge en grafisk grænseflade til at vælge en aktiv partition. Efter du har downloadet værktøjet lancere EasyBCD 2.0 og klik på " Change Boot Drive " og derefter " Udfør handling. " Vælg drev, du ønsker at starte fra , og klik på " OK" og derefter genstarte dit system. Du har nu mulighed for at vælge en boot-drev , hver gang dit system starter . Du kan senere bruge EasyBCD at fjerne en boot afsnittet fra dine partitioner.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tillad AXFR til Bind 
    ·Sådan tilføjes en teksturbaggrund til en Microsoft Wo…
    ·Sådan installeres Ideer til PTF 
    ·Audio & Video File Extensions 
    ·Sådan fjerner Virus Win32 Trojan Temp Files 
    ·Hvordan laver Svært at læse tal Stand Out 
    ·Hvordan til at dekorere en Bridal Veil 
    ·Hvordan til Mount en ISO-fil på Solaris 5.9 
    ·Måder at gøre en Boot SD Card 
    ·Sådan Format USB-drev 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres en Physical Address Extension i XP 
    ·Hvordan kan jeg spille Windows 95 spil i Windows Vista 
    ·Sådan Lær Microsoft WordPad 
    ·Sådan Konverter harddisk til NTFS 
    ·Hvordan til liste Printere på en Ubuntu Command Line 
    ·Kan du bruge Windows Vista Explorer File Manager i Wind…
    ·Hvordan til Mount en ISO-fil i Linux 
    ·Sådan password beskytte mapper i Windows XP 2003 
    ·Sådan konstateres USN Journal Størrelse 
    ·Sådan har programmer til at køre ved opstart i Ubuntu…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com