| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvilket operativsystem bruger mindst Ressourcer
    ? En computer operativsystem er det sæt af programmer og værktøjer , der gør det muligt for en personlig computer til at fungere . For PC-brugere , er de mest almindelige valg for en OS de forskellige Microsoft Windows OS- versioner, Mac OS X og Unix -lignende OS Linux. De nødvendige ressourcer til operativsystemet er vidt forskellige , både mellem producenterne og inden for et selskabs egne OS-versioner . Computer Resources

    Computer ressourcer er ting såsom RAM forbrug , diskforbrug og CPU-forbrug . Hver OS vil bruge en bestemt række ressourcer , og individuelle installationer ændre standardopsætningen , typisk justere mængden af ​​ressourcer til at øge ydeevne eller hastighed. For eksempel, normalt højere mængder af RAM øge hastigheden på computeren , og samtidig øge størrelsen af ​​swap- filer forbedrer din evne til at køre flere programmer på samme tid .
    Microsoft Windows Versioner
    < p> Der er en hel del versioner af Microsoft Windows til rådighed. Ældre versioner tendens til at bruge færre ressourcer , men kan ikke være forenelig med nyere programmer eller eksterne enheder. Generelt er Windows XP for at bruge den mindste mængde af systemets ressourcer af moderne versioner af Windows, men Windows XP ikke længere understøttes af Microsoft. Windows Vista bruger den næste laveste mængde ressourcer til en Microsoft OS , efterfulgt på skift af Windows 7 og den nyeste version , Windows 8 . Husk, at ældre operativsystemer ikke kan være i stand til at køre nyere programmer eller identifikation periferiudstyr .
    OS X

    Apple bruger sin egen proprietære operativsystem system kaldet OS X , som kan sammenlignes med Windows Vista i form af ressourceforbruget og er endnu en Unix-baseret operativsystem. Fordi OS X er proprietære, spørgsmålet om, hvorvidt den bruger færre ressourcer er et åbent spørgsmål , fordi det er kun i stand til at køre Mac-programmer som standard. Selvom OS X bruger om de samme ressourcer som Windows Vista, det udfører hurtigere på mindre mængder af RAM.
    Sammenlignelige Linux distributioner

    Linux er en Unix- lignende operativsystem system med en brugerflade baseret på kommandolinjen instruktioner. For at være mere tiltrækkende for Windows-brugere , mange Linux-distributioner inkluderer en grafisk brugergrænseflade. De tilpasses aspekter af Linux gør det muligt at reducere mængden af ressourcer , der anvendes af de fleste distributioner . De fleste Linux OS-versioner er gratis, men nogle, som Red Hat Linux, som er en virksomhed version af Linux, koster penge. I alt er der mere end 100 Linux distributioner til rådighed.
    Puppy Linux

    Linux anses generelt for at bruge færre ressourcer , men nogle distributioner , såsom Puppy Linux, er specielt designet til systemer , der har færre ressourcer til rådighed fra starten , herunder ældre pc'er. I modsætning til Microsoft Windows bruger Puppy Linux kun omkring 100 MB plads på harddisken, eller 256MB hvis du installerer OpenOffice Suite. Derudover kan Puppy Linux kan installeres på en cd , dvd eller flash-drev, hvilket gør det bærbar samt en lav- ressource mulighed for endnu ældre , langsommere pc'er.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Auto gemme adgangskoder 
    ·Sådan gendannes en Boot Partition 
    ·Hvordan en bruger kan montere en ISO i BSD 
    ·Copy & Paste Kommandoer i DOS 
    ·Sådan Lær blindskrift Fast 
    ·Hvordan kan jeg vide , hvis jeg bliver hacket i Kommand…
    ·Sådan finder gemte adgangskoder 
    ·Sådan opdaterer Gem til 1.3.6 
    ·Sådan spiller en AVI film 
    ·Sådan deaktiveres Animationer for DVD'er 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Systemgendannelse når du starter en comp…
    ·Sådan installeres & Resize en NTFS Partition i Ubuntu 
    ·Sådan gendannes en FAT Serial Number 
    ·Sådan ændres indstillinger for automatisk afspilning …
    ·Sådan geninstalleres en Toshiba Satellite OS 
    ·Hvad er Chicago Style Font i Microsoft Windows 2007 
    ·Sådan får du adgang Registreringseditor 
    ·Sådan indstilles Standard Cluster Size når du formate…
    ·Sådan Gør din Mac Faster 
    ·Min Ubuntu Video Driver Er Bad & ikke drager op 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com