| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er en proces Respekt til computere
    ? En proces er grundlaget for personlige computere. Hvert program , du installerer på din computer afhængig processer til at udføre de funktioner , du har brug for at udføre. Hvis du forstår, hvordan computer -processer arbejde hvor de skal vises , og hvordan de opfører sig , kan du fejlfinding af problemer og overvåge systemressourcer mere effektivt. Processen

    En proces er et program -relateret opgave, der bliver eksekveret af CPU'en . Et program kan have mere end én proces, der kører på et tidspunkt , og det kan gøre det at give yderligere stabilitet eller drage fordel af dual-core CPU'er . I det første tilfælde kan hele programmet ikke gå ned, hvis en enkelt proces bliver ikke lydhør, og i sidstnævnte , kan programmets flere processer udføres på samme tid. På denne måde kan et program uddelegere opgaver til flere processer , hvilket gør det køre hurtigere.
    Process Håndtering

    Alle operativsystemer har regler for, hvordan processerne skal håndteres . Der er generelt tre stater , at en proces kan have : oprettet , venter og kører. Du opretter en proces, når du starter et program ved at dobbeltklikke på dets ikon eller kalde det fra en kommandoprompt. Operativsystemet derefter bedømmer alle de andre processer og tidsplaner en tid til det at blive sendt til CPU'en. Selvfølgelig sker det alt sammen meget hurtigt. CPU'en kører derefter de instruktioner , der er indeholdt i processen . På dette tidspunkt , er processen " kører. " Hvis computeren ikke har nok hukommelse til at køre en proces , eller behov for yderligere vejledning først , at processen går ind i en fase, kendt som " blokeret ".
    < Br >
    Process status

    i Windows kan du få vist status for en proces ved at højreklikke på proceslinjen , klikke på "Start Task Manager " og derefter klikke på " Processer " ; fane. Du kan klikke på "Image Name " knappen for at arrangere alle processerne i alfabetisk rækkefølge. Du kan se, hvilke processer, der bruger mest hukommelse ved at klikke på "Memory " fanen. Hvis du højreklikker på en proces, og klik derefter på "Egenskaber ", en dialogboks vil åbne , som du kan bruge til at få vist detaljerede oplysninger om processen. For at se hvilke processer der hører til hvilke programmer , klik på " Programmer " fanen , skal du højreklikke et program og derefter klikke på " Gå til processen. "
    Sikkerhed Overvejelser
    p Det er muligt for malware at gemme sig i dit system ved at udgive sig som en godartet proces. Hvis en Windows-system proces pludselig begynder at bruge en masse system ressourcer, og du har mistanke om , at det kan være malware , kan du højreklikke på processen og derefter klikke på "Åbn fil placering." Windows processer såsom " dwm.exe " , og " hkcmd.exe " skulle vises altid i " System32 " mappen . Hvis et af disse punkter til en anden mappe , skal du scanne din computer med en up -to- date antivirusprogram straks.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan downloader Spybot 
    ·Sådan oprettes Healthcare Flyers for Free 
    ·Sådan Monitor DNS 
    ·Sådan Upload billeder fra en cd til computeren 
    ·Sådan Monitor CPU & Memory Anvendelse 
    ·Forskellen mellem Windows Managers & Desktops 
    ·Sådan kopieres en fil og alle undermapper i DOS 
    ·Sådan Unzip programmer gratis 
    ·Sådan tilføjes en Bluetooth Mouse på Windows Vista 
    ·Sådan installeres Carbo 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tag et skærmbillede på en bærbar i Vista 
    ·Sådan finder på Kør i menuen Start 
    ·Hvordan man laver en Jar fil fra en kommandolinje 
    ·Sådan Slipstream XP Med Raid drivere 
    ·Sådan fjernes Active Desktop Recovery 
    ·Hvordan installerer jeg Windows XP på en Toshiba bærb…
    ·Hvordan Tør en harddisk på en MacBook 
    ·Sådan Inverter Farver på Windows XP 
    ·Sådan Pause en Windows XP Screensaver 
    ·Hvordan at slippe af opdateringen Notification Shield 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com