| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Fordele ved Computer Overlappende
    Computer overlap er praksis med at bruge flere computere til at udføre de opgaver, typisk gennemført med en computer , og det har flere fordele. Ved at skabe et felt af overlap , hvor du går , kan du holde dine data inden armslængde på alle tidspunkter. Desuden er data er skrøbelig , og da harddiske ikke det kan være væk for evigt . Du kan bruge computeren overlap til at beskytte dig fra nogle af de barskere computing realiteter. Greater Efficiency

    Når du sprede dine mest ressourcekrævende programmer på tværs af to eller flere computere, skal du skære ned på down- tid på grund fryser. Enhver given computer har en endelig mængde RAM ombord, og når du kører for mange programmer på maskinens effektivitet vil styrtdykke. For eksempel er netbooks i sig selv ikke meget magtfulde , men de er billige , og hver enkelt køre en eller to meget krævende programmer uden tab i effektivitet. Når du arbejder med en enkelt , mere kraftfulde maskine, vil du miste en masse tid, hvis det skulle gå ned.
    Mindre efterspørgsel på de enkelte maskiner

    Som du bruger en computer , støv ophobes i sit kølesystem , dets bundkort og omkring CPU . Dette kan føre til skader på CPU , da støvet forårsager overskydende varme oprustning. Selve bundkortet gennemgår stress på grund af dag- til-dag slid, der forårsages af nedlukninger og nystartede og eventuelle variationer i strømforsyningen. Hver computer er dømt til at mislykkes. Men hvis du bruger flere maskiner til at udføre de opgaver , som du normalt foretage med én , vil hver computer vare meget længere end en enkelt maskine ville , fordi de vil køre mindre.
    Decentral hukommelse opbevaring

    begrebet edb overlap omfatter begrebet opgive enkelt harddisk til fordel for mindre, mere mobile typer hukommelse . For eksempel , kan du spare penge ved at købe maskiner med meget små mængder af plads på harddisken , og derefter bruge flash-drev til shuttle dine data fra maskine til maskine . Desuden er der billige tjenester, som du kan bruge til at uploade dine data til en sikker ekstern server. Hvis en af ​​dine harddiske , flash-drev eller optiske lagring diske mislykkes, kan du blot downloade dine data fra serveren , efter at have mistet noget , men lidt tid.
    Mobility
    < p> Smartphones er mere som computere end telefoner , og du kan bruge dem til at udføre mange af de samme opgaver, som du kan udfylde på dit hjem eller kontor PC . Med en smartphone og applikationer, der er kompatible med de programmer på computerne , kan du fortsætte med at arbejde på farten . Du kan endda downloade en fil, som du begyndte at arbejde på dit kontor til din smartphone og arbejde på det, uanset hvor du er. Dette er i modsætning til et lukket system bestående af en PC og en harddisk . Data i et sådant system ikke er mobil, og det er sårbart over for sletning , hvis drevet skulle svigte.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor hedder det en fejl, når et edb-program uventet…
    ·Sådan geninstalleres A Dell PC operativsystem fra en c…
    ·Sådan Debug Netbeans MAMP 
    ·Hvordan at se en film på computeren 
    ·Sådan Fix Surfing redirects 
    ·Hvordan til at overføre filer mellem to computere 
    ·Sådan Fix en Urolig side Når rulle ned 
    ·Sådan fjernes Password på en RAR-fil 
    ·Instruktioner om hvordan du installerer en dual boot Op…
    ·Hvordan at reparere en harddisk i Firmware 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Windows Vista System Recovery Disc…
    ·Sådan fjernes dvaletilstand fra menuen Start 
    ·Hvordan sletter jeg skjulte filer på en Windows deskst…
    ·Sådan installeres Windows XP Efter en Boot & Nuke 
    ·Sådan Slå Battery kalibrering på en Dell 1200 
    ·Sådan bruges JetDirect 300X med Mac OS X 
    ·Sådan oprettes en anden partition 
    ·Sådan åbner WIM Files 
    ·Sådan oprettes en logfil 
    ·Sådan deaktiveres Chkdsk ved opstart 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com