| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Forskellene mellem Batch Processing & Online Processing
    Indtil 1970'erne fleste kommercielle transaktion behandling på computere skete i store partier . Store hold af dataindtastning kontorelever keypunched transaktioner på hulkort , som computeren personale sorteret og fodret af de tusindvis i edb-systemet . I 2011 tager det meste forarbejdning sted online, med en bruger at skrive oplysninger i en data formular på en skærm. Den hastighed og bekvemmelighed af online behandling opvejer dens relative ineffektivitet. Effektivitet

    computerkraft til rådighed i de midterste årtier af det 20. århundrede var en lille brøkdel af, hvad det er i dag . For eksempel havde en fylder rummet mainframe fra 1970'erne omkring 1 million bytes RAM eller Random Access Memory , mobiltelefon i lommen har hundredvis af gange så meget. Det betød, at behandling af transaktioner skulle være effektiv. Computer centrets medarbejdere forsorterede store partier af transaktioner for computeren, før behandlingen , hvilket sikrede, at processen var så effektiv som muligt . Mens effektivitet er altid et problem , med så meget mere computerkraft til rådighed i dag , effektivitetsgevinster batchbehandling er mindre vigtige . Online behandling tager flere IT-ressourcer , men omkostningerne ved disse ressourcer er meget lave.
    Rettidighed

    gennemtænkt online transaktion behandling systemopdateringer sine optegnelser næsten øjeblikkeligt . Det betyder, at du kan modtage statusrapporter så ofte som du ønsker , og de vil være nøjagtig. Batchbehandling opstår på en tidsplan, som dagligt eller månedligt . Computerens registreringer er nøjagtig kun for tidspunktet for den sidste batch job. Nogle organisationer , såsom multinationale selskaber, der stadig har brug for nogle batch-behandling . Slow langdistance- dataoverførsler og tidszoneforskelle skaber komplikationer for online behandling . For at løse dette problem , de lokale operationer gør deres transaktioner online. I slutningen af dagens forretninger , skaber de et parti af transaktioner for at sende til hovedkvarteret.
    Record Access Methods

    Batchbehandling drager fordel af relative hastighed af seriel rekord adgang , hvor poster læses og skrives efter hinanden . Online behandling , på den anden side , afhænger tilfældige dataadgang , eller være i stand til at finde nogen post hurtigt i en stor fil . For eksempel computeren, når en kunde ringer en elselskab , kundeservice agent typer i hendes kontonummer og finder posten fra millioner i filen. Computeren kan ikke læse igennem millioner af registre for at finde den rigtige , det lyder en lille "nøgle" -filen , opnår posten placering og henter posten . Gjort rigtigt , disse flere trin tager kun en brøkdel af et sekund.
    Multiuser Data Entry

    Før 1970'erne , computere , for det meste , havde kun én direkte bruger: computerens operatør. Operatøren indlæst partier af data på computeren og indledte behandling fra en konsol. Med forbedringer computerteknologi, så årtierne efter 1970'erne en stigning i flerbruger computing, hvor hver bruger , uanset om degnen, ingeniør eller manager, havde sin egen terminal og kunne udføre arbejde på samme tid som de andre brugere. I dag er nogle af de største computersystemer kører websites såsom Google og Amazon. På ethvert givet tidspunkt , spiller deres system vært for millioner af brugere , der hver udfører online-transaktioner i deres eget tempo .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopiere elementer fra en mappe til en cd 
    ·Sådan installeres en computer -server 
    ·Sådan Slå pauseskærmen på Computere 
    ·Hvordan laver Website Synligt på en Widescreen 
    ·Sådan Stop Defragmentering 
    ·Sådan Scan Startup Services 
    ·Hvad er fordelene ved bærbare computere i klasseværel…
    ·Sådan Track Modified mapper 
    ·Sådan Find en routerens DNS 
    ·Er Genstart en computer slippe af med virus 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Print Bindestreger i Social Security Numbers i A…
    ·Sådan kontrolleres Windows 64 Bit 
    ·Hvordan at reducere Window Size og Slet Miniaturer 
    ·Sådan redigeres ikonet for Genveje i Windows Vista 
    ·Hvordan ændrer jeg en Pre- Windows 2000 Domain Name 
    ·Sådan at starte fra en USB-enhed 
    ·Sådan ændres Microsoft Office OEM 
    ·Hvordan ændrer jeg det registrerede navn på Windows X…
    ·Sådan får Java Tilbage Efter Sletning af mappe 
    ·Hvad er Jobliste Adgang Command Interface 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com