| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Systemkrav til Android X86
    Android X86 er et projekt, porte open source version af Android mobile styresystem til computere og tabletter , den " X86 'refererer til en 32-bit X86 processor. Dette projekt er lille og uden tilknytning til den officielle Android-systemet . Systemet har ikke de traditionelle systemkrav , som med en standard operativsystem , men snarere en liste over testede systemer . Når du installerer Android X86 , skal du vælge en udgivelse , der passer bedst til din computer. Testet Systems

    Android X86 er blevet testet med seks forskellige systemer og producenter. Systemet har installationsfiler konfigureret til ASUS - mærke laptops og EeePCs samt Dell Inspiron Mini Duo Tablet PC . Resten af ​​de testede computere er faktisk tabletter , herunder Lenovo ThinkPad x61 , ViewSonic ViewPad 10 , Samsung Q1U og Viliv S5 . Selv hvis din computer er en, der ikke er blevet testet , kan du stadig prøve Android X86 . Android X86 udviklere anbefaler at du vælger en udgivelse tættest på dit system , eller oprette et mål baseret på vejledningen på Android X86 hjemmeside. Disse instruktioner er tilgængelige i venstre sidebar. Klik på " Documentation , og derefter" Tilføj ny Target "
    Download Android X86

    Alle downloads på Android - X86.org kommer i ISO-format. - en fil, der indeholder den nøjagtig kopi af en disk. Downloads er adskilt som afskrives , stabile udgivelser og ustabile udgivelser. Din bedste chance er at vælge en stabil udgivelse, der passer bedst til din computer. En ISO-fil er typisk brændt til en cd, men ISO -filer er kun ca 70MB og vil kun fylde omkring 10 procent af en disk. Den lettere metode er at skabe en bootbar USB-drev. Android - X86.org anbefaler at bruge UNetbootin fra http://unetbootin.sourceforge.net/. Hvis du ønsker at oprette en bootbar cd , Windows tilbyder også Windows Disc Image Burner .
    Installation Android X86

    Du behøver ikke nødvendigvis at installere Android X86 på din computer til at køre den. Du kan bruge systemet direkte fra din USB eller cd. Når du ser Android boot menuen, vælg " Live CD - Kør Android uden installation . " Det er godt til at teste kompatibilitet , før du installerer systemet. Hvis du ønsker at installere det , skal du vælge " Installation - Install Android til Hard Disk ". Vælg en partition fra partitionen menu , og du kan installere en ekstern harddisk eller USB-drev , eller til en partition på dit system. Vælg et format til dit system. Ext2 og ext3 er Linux filsystemer , mens NTFS er standard Windows-system . FAT32 er et grundlæggende system kompatibelt med flere operativsystemer , men Android X86 kan ikke gemme til FAT32. Vælg "Ja" , når du bliver spurgt, om du vil installere bootloader . Hvis du har Windows installeret, vil systemet spørge, om du vil medtage Windows i bootloader . Når installationen er færdig , vil du have mulighed for at køre Android X86 eller genstarte computeren.
    Potentielle fejl

    På grund af den store mængde af uafprøvede computere du kan opleve, at Android X86 ikke er en stabil operativsystem til din computer. Fra september 2011, angiver release noter til den mest seneste stabile Android X86 udgivelse, 2.2 , at kameraet optager ikke virker . Du kan heller ikke få adgang til Wi-Fi og Ethernet samtidigt. Din computer kan ikke være i stand til at håndtere den Suspend mulighed, mens der kører Android X86 . Disse fejl bør ikke påvirke din brug af Android X86 på din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan Tør en disk med Freeware 
    ·Hvordan man laver en computer Hurtigt gratis 
    ·Sådan ændres med adgangskode for en Dell Computer 
    ·Sådan får du adgang en Spring Property File Value Fra…
    ·Sådan Fix Winamp i VirtualBox 
    ·Sådan flytter du et Task Bar 
    ·Grundlæggende Computing Tutorials 
    ·Sådan Put en adgangskode på en fil i Windows XP 
    ·Sådan Boot en pc fra en Memory Stick 
    ·Forskelle mellem håndikonet & the Pointer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Windows på en Dell Inspiron B130 
    ·Sådan Søg efter en fil ved hjælp af en batch-fil 
    ·Sådan Flyt Ubuntu Meddelelser 
    ·Sådan fjernes LimeWire på Ubuntu 
    ·Sådan pakkes Lsass.exe Fra Installation Media 
    ·Kan jeg gendanne en slettet program ved hjælp af DOS-p…
    ·Sådan ændres skrifttyper i oplysningstiden 
    ·Hvordan kontrollerer jeg Registry nøgleværdier Med Wi…
    ·Sådan vælges Boot Priority på en Dell Inspiron 1525 
    ·Hvordan man løser et System 32 Dll Problem 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com