| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Power Down Vs. Reboot Computer
    Når du arbejder med computere, vil der komme et tidspunkt, når du har brug for at lukke din maskine eller genstarte den for at installere programmer , opgradere interne komponenter eller tilføje nye hardware. Mens begge kommandoer giver den fulde lukning af computerens programmer og processer , de tjener forskellige formål og giver forskellige fordele i form af din computers helbred og brug. En fuld power- down sparer el og unødigt slid på computerens komponenter , mens en genstart hjælper med at rydde eventuelle unormale filer eller adfærd fra maskinens hukommelse eller harddisk. Grunde til at lukke ned

    Instruktion din computer til at lukke ned eller lukket ned, hovedsageligt fortæller det til at lukke alle de programmer og processer i øjeblikket kører , og sluk for computeren. Mens du drejer for computeren jævnligt er ikke nødvendigvis et krav , kraftoverførsel ned, når du ikke bruger din maskine vil spare elektricitet. Altid slukke for computeren helt, når du flytter den eller arbejder inde i sagen og tage efter at lukke ned under tordenvejr for at forhindre enhver overspænding fra beskadige din computer.
    Korrekt Power -Down Procedure

    Siden computeren lukker alle kørende processer , før du slukker helt , er det vigtigt at slukke for maskinen korrekt. Må ikke blot skubbe afbryderknappen på forsiden af ​​sagen til at lukke ned. Dette kan medføre, at data korruption , hvilket resulterer i beskadigede eller dårligt fungerende filer eller programmer , næste gang du starter op. Find " Shut Down" kommando opført i Start-menuen og klikke på den for at starte ordentlig nedlukning. Afhængig af computerens konfiguration , kan det tage et par minutter for din maskine til helt at slukke .

    Grunde til Reboot

    Når computeren starter handler underligt , såsom når programmer ikke reagerer på alle eller handle mærkeligt , er det første forslag som helst tech-kyndige person vil tilbyde dig at genstarte. Genstart en computer , også kendt som at genstarte , lukker computeren ned, og derefter straks begynder den op igen . Dette rydder filerne i hukommelsen og tillader hovedsagelig computeren en frisk start , når der beskæftiger sig med processer . Mange programmer kræver en genstart for at afslutte installation procedurer , og de beder dig om at gøre det med en on- screen dialogboks. For at udføre en manuel genstart, skal du blot klikke på Start- menuen og vælge " Genstart " fra valgmulighederne.
    Hvordan vælger

    Du skal bestemme, hvad der er dit endelige mål når de skal vælge mellem en power- down og en genstart. Hvis du ikke har planer om at bruge computeren, som når du er på vej i seng eller forlader huset i en længere periode, en power- down er vejen at gå. Hvis din computer handler op , og du gerne vil fortsætte med at arbejde , kan en genstart løse problemerne. Ethvert arbejde , der foregår inde i computeren kræver en lukning , mens tilføjelsen af ​​eksterne komponenter generelt kun kræver en genstart , hvis det er nødvendigt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tag en Print Screen til at knytte til en Email p…
    ·Sådan Open SQM Fil Extensions 
    ·Sådan tilføjes et Sendmail Mail Header 
    ·Sådan validere et afkrydsningsfelt i HTML 
    ·Sådan Lås My RAX Files 
    ·Sådan udskrives en COBOL Debug Resumé 
    ·Sådan Find en OEM nøgle 
    ·Sådan Konverter ARF til WRF 
    ·Sådan at låse din computer 
    ·Sådan sparer Macromedia Flash 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Juster skærmens lysstyrke på stationære compu…
    ·Hvordan kan man se , hvis du har XP Pro eller XP Embedd…
    ·Sådan Lås Hovednøglering på en Mac 
    ·Sådan Luk en MacBook og se det på en Attached Display…
    ·Sådan Partition en ekstern USB-harddisk 
    ·Sådan aktiveres en McAfee abonnement 
    ·Hvordan til Access 2007 Password Recovery 
    ·Sådan bruges fejlsikret tilstand With My Windows Vista…
    ·Sådan downloader PC software til 10.4.11 
    ·Hvad er en RAM-disk NTLDR 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com