| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    HP Pavilion DV6 ( 1253 Cl ) Instruktioner
    HP Pavilion DV6 er en bærbar computer lavet med specialmedier spille muligheder. Det har en større end normale 16-tommer high definition skærm og en særlig Blu -ray-afspiller i stedet for en almindelig CD /DVD . Dette giver dig mulighed for at spille og se alle typer af underholdning medier . Den er udstyret med en Intel Core 2 processor og 1GB DDR3 RAM, nok til nemt at afspille en video eller film uden at opleve nogen springe eller frysning . HP Pavilion leveres også med en speciel fjernbetjening, der virker med medieafspilleren . Instruktioner
    1

    Tilslut strømkablet til bagsiden af ​​computeren, og tilslut den anden ende til stikkontakten. Tryk på afbryderknappen på computeren fjernbetjeningen for at tænde computeren . Undgå at bruge fjernbetjeningen power -knappen for at slukke computeren , medmindre det ikke kan lukkes ned normalt. Det virker meget som den fysiske power -knappen på computeren.
    2

    Indtast et brugernavn og adgangskode for at bruge den nye Windows -operativsystemet på det første skærmbillede , der vises. Sørg for at vælge et brugernavn og password , der er nemt for dig at huske .
    3

    Tilslut til den bærbare computer til internettet ved hjælp af metoden til dig af din internetudbyder ( ISP) . Dette kunne være en kablet eller trådløs forbindelse .
    4

    Åbn " Start" menuen og klik på " Programmer " og find "Windows Media Player ". Klik på dette link for at åbne afspilleren.
    5.

    Find Blu-ray -enhed på siden af ​​computeren. Tryk på knappen ved siden af ​​enheden for at glide ud af bakken. Placer en Blu- ray- film eller film -cd i bakken, og skub bakken tilbage igen Vent til musik eller film til at begynde at spille i Windows Media Player automatisk.
    6

    Juster lydstyrken ved ved hjælp af de fjernbetjeningens taster , ligesom du gør med en almindelig tv- fjernbetjening. Stop , pause, spole tilbage eller konfigurere film muligheder med fjernbetjeningens knapper.
    7

    Press andre fjernbetjening muligheder som tv-ikonet for at se live tv på pc'en eller record-knappen for at starte optagelsen leve TV indstillinger . Tryk på Guide -tasten for at se live tv web-kanaler til rådighed.
    8

    Luk Windows Media Player , når du ikke længere ønsker at se film , tv eller lytte til musik ved at klikke på "X" -ikonet i det øverste højre hjørne.
    9

    Åbn " Start" menuen for at udforske de forskellige programmer og applikationer. Klik på fanerne i øverste værktøjslinje i hvert program til at udforske deres funktioner.
    10

    Klik den trådløse forbindelse på proceslinjen ved siden af ​​uret , hvis internetforbindelsen er trådløs. Dette er ikonet med to buede linjer ud for den. Vent et liste over tilgængelige trådløse Internet netværksforbindelser vises. Klik på din trådløse forbindelse er angivet af internetudbyderen
    11

    Åbn "Start " menuen og klik på Internet Explorer - . Dette er den blå " e "-ikonet. Vent til en søgning på internettet for at åbne . Indtast en søgning udtryk som "film ", " blomster ", " brug af computer tutorials " eller andre ord, du kunne være interesseret i at lære om . Vent et liste over alle tilgængelige hjemmesider, der vedrører din søgeterm vises. Klik på en af ​​dem for at se denne hjemmeside. Luk vinduet, når du er færdig , ved at klikke på "X" i øverste højre hjørne.
    12

    Luk computeren ned , når du er færdig med at eksperimentere ved at åbne "Start" -menuen og klikke på " Luk ned. " Vent til computeren til at slukke automatisk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Wipe Out og gendannelse en computers harddisk 
    ·Sådan gør Cents Symbol på Facebook 
    ·Hvordan man laver en Blank Chart 
    ·Sådan aktiveres Bluetooth-enhed i Samsung X11 
    ·Sådan Partition Drev installeres en anden OS 
    ·Sådan konfigureres SSH i AIX 
    ·Sådan Set Up en Flip 3D 
    ·Sådan gendannes en computer til fabriksindstillinger U…
    ·Den enkle måde at Slet fortrukne Pages 
    ·Sådan geninstalleres BIND på cPanel 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres MBR i Vista ved hjælp af en Toshiba L45…
    ·Sådan Print Metallic Ink Over Gray 
    ·Typer af Short Cut Koder på computeren 
    ·Printerdeling i Server 2008 
    ·Sådan vises Tastatur & musefunktioner på din skærm 
    ·Sådan kører 32 bit programmer på en 64 bit system 
    ·Sådan fjerne en partition Ved hjælp af en Disk Utilit…
    ·Sådan aktiveres en skrivebordsbaggrund Registry 
    ·Sådan installeres XP Pro på SATA 
    ·Sådan Find My Network Key til Win Mobile 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com