| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Hold en person fra Hacking My Computer
    Hackere ikke kun rettet mod de computere af større selskaber - de målrette computere almindelige mennesker som dig , så godt. Mange mennesker er slap i edb-sikkerhed, fejlagtigt at tro, at de er sikre. Hackere udnytte denne falsk følelse af sikkerhed for at få adgang computere ved at plante malware eller udspionerer trådløse transmissioner . Beskyt din computer mod hackere til at forhindre dine personlige eller økonomiske data fra at blive kompromitteret. Instruktioner
    1

    Undgå at bruge offentlige trådløse forbindelser , der ikke er krypteret , og når det er muligt , kun tilslutte til trådløse adgangspunkter , der bruger WPA-kryptering . Det er muligt for hackere at opsnappe trådløse transmissioner , der ikke er krypteret , og de kan potentielt bruge de aflyttede data til at stjæle dine adgangskoder og andre oplysninger.
    2

    Klik på " Public Network " i Windows , når du opretter forbindelse til et trådløst netværk for første gang . Når Windows ved, at du er på et offentligt netværk , deaktiverer computerens fildeling kapaciteter , så andre brugere på netværket ikke kan gennemse indholdet på din computer.
    3

    Installer Internet sikkerhedssoftware og gøre at det er aktiveret på alle tidspunkter. Windows indeholder firewall -software, der hjælper med at beskytte din computer mod uautoriserede adgangsforsøg , samt Windows Defender , som hjælper dig med at undgå en spyware infektion. Microsoft distribuerer også et gratis anti- virus program kaldet Microsoft Security Essentials . Mange andre selskaber markedet sikkerhedssoftware som godt.
    4

    Undgå at downloade software ulovligt. Piratkopieret software har en høj sandsynlighed for at inficere din computer med en virus. En af de mest almindelige anvendelse af vira er at give en hacker til at styre den inficerede computer via fjernadgang.
    5.

    Hold din computer opdateret. Windows har evnen til at opdatere sig selv automatisk , og du bør altid aktivere denne funktion , medmindre du er på en internetforbindelse, der begrænser , når du kan hente store filer. Når Microsoft finder og korrigerer et sikkerhedsproblem i Windows , vil din computer automatisk hente og installere patchen , som korrigerer problemet. Glem ikke at holde de programmer installeret på din computer opdateret.
    6

    Undgå at åbne vedhæftede filer. En e-mail vedhæftet fil kan indeholde en virus , selvom e-mail kommer fra en person, du har tillid til. Hvis du føler , at du har brug for at skride til handling på en e-mail ved at gå til et websted , skal du skrive adressen manuelt i webbrowseren i stedet klikke på et link i en e-mail . E-mail- links ofte går til " phishing " hjemmesider , der udgør så kendte websites til at stjæle passwords.
    7

    Agt advarsler om, at søgemaskinerne viser siden links til hjemmesider, der kan have været kompromitteret af hackere. For eksempel bruger Google etiketten "Dette websted kan beskadige din computer. " Denne etiket betyder, at Google har registreret malware på webstedet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man udvider en Task Bar på tværs af flere Scr…
    ·Dell Dimension 2350 Display Driver vil ikke arbejde 
    ·Sådan deaktiveres Robots.txt 
    ·Sådan redigeres en ALX Theme 
    ·Sådan downloader SD-kort til en computer 
    ·Hvordan installerer jeg DVD Copy 6 Plus 
    ·Sådan får du vist Computer Logs 
    ·Sådan Block CrossLoop 
    ·Sådan får Install nøgle fra RHEL5 
    ·Sådan ændrer du din Document Name 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genstart Windows XP til fabriksindstillinger 
    ·Sådan gendannes Cookies 
    ·Sådan Genstart CentOS Network 
    ·Copy & Paste Metoder 
    ·Sådan Fix System32 i Windows 
    ·Sådan installeres opdateringer til Microsoft Windows X…
    ·Sådan Inviter Nogen at bruge Remote Assistance Access 
    ·Sådan fjernes Windows XP Upgrade 
    ·Sådan gendannes skrivebordsikoner i Windows XP 
    ·Sådan Boost en Toshiba Laptop Volume 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com