| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
 • Basale computerfærdigheder
 • Linux
 • Mac OS
 • Ubuntu
 • Unix
 • Windows
 • Windows Vista
 • Windows XP
 •  
  Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
  Forskellen mellem Simulator & Emulator
  Der er et utal af edb-systemer i brug i dag . Fra computeren på vores skriveborde og telefoner i vores lommer , til de elektroniske hjerner inden for vores biler , pengeautomater , fly , antallet af forskellige arkitekturer er konstant voksende. Disse systemer kræver programmering og uddannelse, hvilket indebærer brug af enten en simulator eller en emulator . Selvom ens i deres anvendelse, er simulatorer og emulatorer to forskellige stilarter at give en efterligning af et andet system. Formål med Simulering og Emulation

  simulatorer og emulatorer deler et fælles formål : efterligning af et kompliceret system med et andet kompliceret system . Der er en bred vifte af behov for disse systemer . For eksempel skal en programmør til at skabe software til en række forskellige enheder på en stationær computer, og bruger emulatorer og simulatorer til at efterligne enheden, før du installerer den nye software. Et andet eksempel er brugen af ​​simulatorer henblik på uddannelse, især når aktiviteten er farligt at gøre utrænede . Selv moderne spillekonsoller vil benytte emulatorer til at tillade spillere at spille spil fra ældre systemer på nyere enheder.
  Definition af en simulator

  simulator er en software eller hardware -system der efterligner en anden kompliceret system, med en varierende grad af virkeligheden. En masse af simulatorer er software -baseret. En stor delmængde af videospil er simulationer , såsom byens simulatorer , krig simulatorer og flysimulatorer . Mens videospil simulatorer er ikke meget realistisk , meget realistiske simulatorer gerne flyselskab træningssimulatorer ikke kun omfatter ultra- realistisk fysik og detaljer i softwaren , er de som regel også omfatte hardware med realistiske kontrol og feedback.
  < br > Definition af en emulator

  emulatorer er begrænset til efterligner computer hardware -systemer. Kort sagt, emulatorer edb-system simulatorer. For eksempel er der emulatorer for næsten enhver form for telefon, der kører på stationære computere . Disse emulatorer tillade programmører at skrive software til det emulerede system uden at skulle have hardware i hånden. Det sparer tid og penge i udvikling. Andre anvendelser omfatter legacy support. Moderne videospil konsoller bruger emulatorer til at efterligne hardwaren i deres tidligere inkarnationer . Som computere udvikler sig, er emulering kræves for at køre software, der blev skrevet til ældre systemer .
  Andre anvendelser for Simulatorer

  Simulatorer har et utal af anvendelsesmuligheder. Offentlige organisationer bruger simuleringer at modellere væksten og spredningen af sygdomme i forskellige indstillinger og virkningerne af katastrofer, såsom oversvømmelser og tornadoer . Forskerne bruger simuleringer at modellere fysiske systemer til det punkt, computervidenskab er et voksende område med sine egne tidsskrifter . Producenter bruger simuleringer model og design produkter , før pengene bliver brugt at lave dem. Kunstig intelligenser brug simulering til at lære og opbygge deres database af viden. Simulering og emulering har vist sig et vigtigt redskab i denne moderne tidsalder .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Medtag Sharepoint Version Control som en regel 
  ·Sådan Konverter en DVD & VCD til MP3 
  ·Hvordan til at kontrollere en Digital Signatur 
  ·Hvordan laver pile på Facebook Messages 
  ·Sådan Bo Task Bar 
  ·Sådan : A GPIB Install 
  ·iPod Touch PC-tilslutning Krav 
  ·Hvordan man programmerer Y Intercept Form på en TI-84 
  ·Sådan oprettes en KML -fil fra en liste over adresser 
  ·Sådan slette billeder fra min harddisk 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix Langsom Performance i en PowerBook G4 
  ·Grundlæggende hardwarekrav for at installere Windows X…
  ·Sådan formateres en computer uden en Recovery Disk 
  ·Sådan rydde udklipsholderen i Windows 
  ·Sådan Slet Windows XP opdateringer 
  ·Hvordan geninstallerer jeg en udløbet Trial 
  ·Sådan kører XP Reparation og geninstallation 
  ·Sådan at bruge en computer for forskning 
  ·Computer Vedligeholdelse for begyndere 
  ·Sådan skal du tage et skærmbillede på en Compaq 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com