| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Train voksne at bruge software
    Sammen med funktionaliteten af ​​moderne software ofte kommer en særlig stejl og skræmmende indlæringskurve. Ansøgninger ofte går ubrugt af dem, der mest brug for dem , fordi de kræver kendskab til kompleks teknisk jargon og visse færdigheder, der kan være fremmed for dem, der har lidt erfaring med at arbejde med computere. En vigtig færdighed for amatør fejlfinding er altså ikke kun vide, hvordan man gør software arbejde, du , men også at vide hvordan man lære folk at gøre software arbejde for sig selv. Instruktioner
    Undervisning det grundlæggende
    1

    Opret et læringsrum , der er behageligt for både dig og din elev. Sørg for, at både du kan se skærmen klart og få adgang til tastaturet og musen .
    2

    Start fra begyndelsen og bruge en tom skabelon til , hvad du forsøger at lære .

    3

    Begynd instruktion med den grundlæggende viden, der vil fremme udviklingen af ​​flere ekspert evner. Mange typer af software , såsom tekstbehandling, foto retouchering og movie -making programmer har rudimentære opgaver, når lært , gør mere avancerede færdigheder lettere at forstå.
    4

    Teach bredere begreber i modsætning til specifikke processer , så din elev kan deltage i købet af mere avancerede færdigheder , snarere end at lære at papegøje ting, som de ikke fundamentalt forstår.
    drage analogier
    5 < p > Foretag analogier , når det er muligt , at bygge bro mellem den virkelige verden og den eksisterende viden dine studerende besidder , og den nye tekniske grænseflade , du forsøger at undervise .
    6

    huske, at en af mest udfordrende hindringer for instruktion af computer opgaver , især i ældre elever og dem med lidt erfaring med at bruge dem , er, at software , og det tekniske apparat af computeren repræsenterer helt nye måder at interagere med verden.
    7 < p> drage paralleller mellem de ligheder , der er forbundet til tekstbehandling og faktisk skrive , hvordan mus kan betragtes som en forlængelse af fingeren , og hvordan fillagring er sammenlignes med , at en egentlig arkivskab .
    Lettere videre læring
    8

    Fortsæt med det mål at gøre din studerende i stand til og interesseret i at lære på egen hånd. De fleste software er kraftfuld , i det omfang alle dets funktioner ikke kan blive undervist direkte.
    9

    har en primær målsætning , så for tilføre dit studiekort med evne og lyst til at navigere i softwaren og fortsætte med at udvikle deres færdigheder på en måde , der vil lette problemløsning , når du ikke er der .
    10

    bekendt dit studiekort med , hvordan adgang til programmets Hjælp indekser, der indgår selvstudier og andre ressourcer såsom online websites . Sørg for, at omfanget af deres læring ikke er begrænset til de opgaver, du har lært .
    Forståelse Vanskeligheder
    11

    Vær tålmodig . Det kan være udfordrende for dem, der er vokset op med computere til at forstå, hvordan skræmmende nye software er til dem, der (endnu) ikke er udstyret med evnen til at engagere sig med nye teknologiske opgaver.
    12

    Do ikke antage, at enkle ideer eller koncepter er faktisk så simpelt , som de måske ser ud .
    13

    Spørg den studerende til at stille spørgsmål til deres egne. Sørg for, at du forsøger at udfylde hullerne i deres forståelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en KML fra et regneark 
    ·Sådan Print TIF filer med ekskluderede Margins 
    ·Hvordan kan jeg start en Vaio fra en cd 
    ·Sådan deaktiveres DigitalPersona 
    ·Hvordan man gennemfører en Start Up password på min c…
    ·Sådan bruges FlepStudio begivenheder Scroller 
    ·Sådan ændres Military Time på en computer Clock 
    ·Sådan bruges et mikroskop for at læse en omarbejdning…
    ·Sådan installeres IPL for OpenCV 
    ·Sådan køber du en computer: 64- Bit Vs. 32- bit 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres autokorrektur i Word 2007 
    ·Sådan fjernes Dialer 182 
    ·Sådan flytter et program i en Start Menu 
    ·Hvordan laver skrivebordsikoner tættere sammen 
    ·Hvordan til at justere lydstyrken på Windows-computere…
    ·Sådan tilføjes et billede link til en hjemmeside 
    ·Sådan foretages fejlfinding Ingen lyd i Windows 7 
    ·Sådan Boost System Performance 
    ·Sådan Find en screensaver i Windows 
    ·Sådan installeres PfSense og CentOS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com