| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad er de fem vigtigste aktiviteter i et operativsystem med hensyn til filhåndtering
    ? Operativsystemer udføre den vitale funktion af at være broen mellem en computers hardware og software. De giver et miljø, hvor softwaren kan skrives uden at det er nødvendigt at tage højde for de særlige forhold i den underliggende hardware , hvilket var nødvendig i de tidligere dage af computing. Der er flere udbredte operativsystemer , der afviger fra hinanden i mange henseender . Men de hver udføre en række lignende funktioner , herunder udførende grundlæggende vejledning , enten udarbejdet eller fortolket , og også styre processer , hukommelse, input og output, storage , netværk operationer, og fil og mappe /mappe operationer. Der er fem store filhåndteringsfunktioner som et operativsystem kontrollerer. Oprettelse og sletning af filer

    File oprettelse og sletning er grundlæggende for computeren operationer. I førstnævnte , kan data ikke lagres på en effektiv måde , medmindre arrangeret i en eller anden form for filstruktur . I sidstnævnte , permanent lagring hurtigt ville fylde op, hvis filerne ikke er blevet slettet, og den plads besat af dem omfordeles til nye filer.
    Oprettelse og sletning af mapper

    Som naturlig følge af behovet for at lagre data i filer , filer selv skal være arrangeret i mapper eller mapper for at give en effektiv lagring og genfinding . Dette er især tilfældet i tilfælde af personlige computere , hvor brugeren skal navigere til en eller flere bestemte filer at få adgang til dem. Uden nogen form for opdeling , ville dette vise en besværlig , hvis ikke umulig opgave. Meget gerne fil sletning , behøver unødvendige mapper eller mapper, der skal fjernes for at holde systemet overskueligt .

    Fil Manipulation Instruktioner

    Siden operativsystemer tillader ansøgning software til at udføre fil manipulation ved hjælp symbolske anvisninger , selve operativsystemet skal have en maskine - niveau instruktionssæt for at interface med hardwaren direkte. Programmets symbolske anvisninger skal oversættes i maskinen niveau instruktionerne enten af en tolk eller ved at opgøre ansøgningen kode. Operativsystemet indeholder bestemmelser til at administrere denne maskine -level fil manipulation.
    Kortlægning permanent deponering

    Operativsystemer har brug for at være i stand til at kortlægge filer og mapper til deres fysiske placering på permanent oplagring for at være i stand til at lagre og hente dem. Dette vil blive registreret i en eller anden form for disk bibliotek, som varierer i henhold til den fil eller de systemer , som operativsystemet bruger. Operativsystemet vil indeholde en mekanisme til at lokalisere de separate fil segmenter, hvor den har delt en fil.
    Sikkerhedskopiering af filer

    Files repræsenterer en betydelig investering i tid , intellektuelle indsats og ofte penge så godt , og dermed deres tab kan have en alvorlig indvirkning . Computerens permanente lagerenheder indeholder generelt en række mekaniske anordninger , der kan mislykkes , og lagringsmedier selv kan nedbrydes. En funktion af operativsystemer er at afværge risikoen for tab af data ved at sikkerhedskopiere filer op på flere sikre og stabile medier i et redundant system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes en Duplicate File i DOS 
    ·Sådan Spoof IP-adresser 
    ·Sådan Konverter en sang med et GR Udvidelse til MP3 
    ·Sådan udskriver Screen i Windows 2000 
    ·Hvordan man laver en Chrome DeathBot i mousehunt 
    ·Sådan Design en Børne Flyer 
    ·Hvordan man laver en genvej til Maxthon Now 
    ·Sådan Gør din Skærmstørrelse Bigger 
    ·Sådan forespørges serielle porte til en printer 
    ·Sådan installeres Low Level driver ATI Tray Tools 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Regsvr.exe 
    ·Sådan Gennemse Installeret ActiveX Controls 
    ·Sådan at se film i Windows Vista 
    ·Windows XP Memory Begrænsninger 
    ·Sådan afmonteres en UDF Partition 
    ·Sådan installeres Windows XP på HP 2133 
    ·Sådan geninstalleres Desktop Search 3 
    ·Sådan Planlæg en Defragmenter på XP 
    ·Sådan Turn Off User Account Control Meddelelser 
    ·Kan du installere Vista på en computer fra en anden s …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com