| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Vigtigheden af ​​at lære basale computerfærdigheder
    Ifølge en 2001 rapport fra USA Census Bureau, mere end halvdelen af boligerne i USA havde mindst én computer. Dette antal er kun vokset siden da, og i dag er det svært at finde en karriere, der ikke involverer brug af computere i nogle måde. Under basale computerfærdigheder kan gøre dig mere salgbare , når du er på udkig efter et job, og mere effektivt på arbejdspladsen. En computer kan også gøre din afslapning tid mere behagelige. Finde arbejde
    p Det er standard procedure for mange virksomheder at skrive jobåbninger på internettet og godkender ansøgningerne via e-mail eller internettet . Du kan bruge en gratis online klassificeret annonce hjemmeside som Craigslist til at søge efter nøgleord , og finde relevante jobåbninger , eller registrere dig med hjemmesider, der specialiserer sig i at forbinde arbejdsgivere med jobsøgende , såsom Monster. Et job søgning website generelt giver dig mulighed for at uploade dit CV og gøre den tilgængelig for potentielle arbejdsgivere at finde. Dette kan udsætte dig for jobåbninger utilgængelige for offentligheden . Et job søgning website kan også sende en e-mail automatisk, når en arbejdsgiver udstationerer en ny stilling , der opfylder dine søgekriterier , så du hurtigt kan lære om og reagere på nye åbninger.
    På arbejdspladsen

    det bliver stadig vanskeligere at finde et kontor job i dag , der ikke involverer brug af computere i nogle kapacitet . Virksomheder bruger tekstbehandling software til at generere dokumenter, regneark til at styre budgetter og databaser til at gemme kundeoplysninger. E-mail gør det muligt at kommunikere øjeblikkeligt med kunder og andre virksomheder . Mange virksomheder forventer potentielle medarbejdere til at besidde et grundlæggende kendskab til kontorsoftware for at komme i betragtning til job.
    I skolen

    Elever i high school og college skal udarbejde rapporter på en regelmæssig basis. Rapporter ofte involverer forskning , og de fleste lærere og professorer vil acceptere online-kilder , der er autoritative. Brug af internettet som et forsknings-værktøj sparer den studerende tid og besvær med at gå på biblioteket og e-mail kan gøre det muligt for studerende at sende rapporten til hans eller hendes lærer øjeblikkeligt uden at spilde papir. Efter at have modtaget rapporten kan læreren gøre brug af internettet samt, online plagiat afsløring værktøjer giver lærerne til at søge på internettet efter matchende tekst og bekræfte en rapport er den studerendes oprindelige arbejde
    At Home .

    Selv om computerne begyndte som arbejdsredskaber , er de blevet lige så uundværlige for underholdning. Folk primært lytte til musik på MP3-afspillere , der spiller indhold hentet fra internettet og overføres via computere. Snarere end at bruge film, redde det meste af nutidens kameraer billeder som filer til visning og udskrivning på computere. Internettet giver os mulighed for at møde nye mennesker og holde kontakten med sine kære. En computer har evnen til at forbedre næsten enhver hobby .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Ulemper ved GUI 
    ·Sådan får det indre Mic at arbejde på en Toshiba L50…
    ·Hvordan at tilføje vejr opdateringer til Google Toolba…
    ·Sådan oprettes en faxforside Skabelon i WordPad 
    ·Fjern Produkter fra Microsoft proceslinjen 
    ·Exe-fil Beskrivelse 
    ·Hvordan laver mapper Mindre 
    ·Hvad Er DOS Path Syntax 
    ·Sådan deaktiveres Screensaver Password Registry 
    ·Roller Operating System 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilken slags Håndjern blev brugt i 1800-tallet 
    ·Sådan Bo XP skrivebordsikoner 
    ·Sådan justeres lyd equalizere 
    ·Sådan Flyt proceslinjen Varer 
    ·Sådan Fix en PS3 controller i Yellow Dog Linux 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Windows ur , der plu…
    ·Slettede vigtige filer fra Window Mig: Hvordan at repar…
    ·Sådan Fix en beskadiget Registry i Windows XP 
    ·Sådan oprettes en Windows 98 Bootable CD 
    ·Sådan installeres Adobe Reader RPM i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com