| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Ældre og Digital Divide : Hvilke barrierer
    Andelen af ​​voksne 65 og ældre at komme online er steget til et rekordniveau 38 procent , ifølge en undersøgelse offentliggjort af Pew Research Center i januar 2010? . I 2000 var kun 15 procent af ældre voksne online , stigende til 22 procent i 2004. Mange årsager til stigningen , men ifølge en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Educational Gerontologi " i 2008 , er den største årsag simple nysgerrighed og lyst til at lære noget nyt , sammen med opmuntring af familiemedlemmer eller venner. Denne nysgerrighed er hærdet af et par problemer ældre voksne løber ind , når du går online. Frustration

    Mens de fleste af de ældre, som er online nyde den tid, de bruger på computeren, de rapporterer høje frustration niveauer så godt. Ifølge undersøgelsen i " Educational gerontologi ", skrevet af forskere tilknyttet School of Nursing på University of Arkansas for Medical Sciences , får ældre computerbrugere forstyrret, når de har svært ved at forstå , hvordan man udfylder en proces , enten online eller i operativsystemet . De føler, at det tager dem for lang tid at finde ud af at bruge udstyret , og hvordan du navigerer på nettet . Desuden de samme frustrationer , der plager Internet brugere i alle aldre - forrykke den ældre samt
    fotos funktionelle begrænsninger

    Nogle ældre i undersøgelsen klaget over ikke at have udholdenhed til at fortsætte til fysisk arbejde ved computeren i den tid, de følte var påkrævet, eller at de gerne vil . Også nogle skylden mentale begrænsninger - deres evne til at koncentrere sig længe nok til at forstå en proces eller til at finde de oplysninger, de søger - som en reel vanskelighed. Omkring en tredjedel af respondenterne i 2001-undersøgelsen af 58 seniorer beskrevet i " Educational gerontologi " artikel af Susan L. Gatto følte, at deres egen mangel på forståelse for den digitale verden begrænsede deres nydelse af det .
    < br >
    mistillid

    Ældre voksne i Gatto undersøgelsen var især bekymret for deres privatliv , og var meget forsigtige med at indtaste personlige oplysninger på nettet. Identitetstyveri var en alvorlig bekymring , som mange har brugt deres levetid tjene en god kreditvurdering . Mange var skeptiske over for oplysninger på nettet så godt, som de ikke tror meget online information for at være troværdig. Nogle mente , at deres online privatliv havde noget at gøre med deres Internet - giver virksomheden , og skiftede til en anden , de anså mere sikker.
    Time Issues

    De fleste af de ældre adspurgte i undersøgelsen enige om, at den mest nydelse , de modtog fra at være online var at være i stand til at kommunikere med andre. Men det var også et problem, da mange følte, at de brugt alt for meget tid på at kommunikere på computeren i stedet for at bruge tid i reelle ansigt-til- ansigt interaktioner . De var bekymrede for, at deres brug af computeren ville blive en vane, på bekostning af andre aktiviteter. Ofte den tid investering, der kræves til at finde oplysninger online afskrækket dem fra overhovedet at forsøge at finde den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet visuelle temaer i FSX 
    ·Sådan Konverter en Gigabyte til Kilobytes 
    ·Sådan opdaterer SigmaTel Drivers 
    ·Hvordan laver min Ikoner Smaller på min pc 
    ·Sådan Konverter en JPEG til PES 
    ·Sådan Print din Google Search History 
    ·Sådan justere skærmens lysstyrke på en Compaq Presar…
    ·Hvordan man partitionerer en harddisk til en Dual OS 
    ·Hvordan at skubbe en cd fra en bærbar computer 
    ·Sådan Clean Temp filer fra Windows Stifinder i Windows…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Multiboot USB 
    ·Sådan oprettes en Windows 2000 -startdiskette 
    ·32 Bit Vs. 64 Bit Linux 
    ·Hvad er en DCOM Server Process 
    ·Hvad Er Hotfix Uninstallers 
    ·Sådan fjernes Windows Language Toolbar 
    ·Sådan formateres en Compact Flash Card Med Windows XP 
    ·Fedora FTP-server Tutorial 
    ·Sådan konstateres om et drev er FAT32 eller NTFS 
    ·Sådan fjernes Windows XP Pro 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com