| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Tips til pc'er
    For den gennemsnitlige person, synes computere til at forbedre med en hastighed så hurtigt, at det bliver yderst vanskeligt at holde trit med dem . Hvert år nye programmer kommer ud , der kræver mere computer plads og mere avancerede operativsystemer, og , alt imens , ældre computere ser ud til kun at få langsommere. Selv om den første tanke kunne være at springe til en ny computer, kan nogle gange et par enkle tips hjælpe dig med at køre din computer mere effektivt. Hukommelse

    Udtrykket " hukommelse" betyder en masse forskellige ting, når det kommer til computere . Typisk , computer reklamer henvise til hukommelsen som RAM eller Random Access Memory . Denne flygtig hukommelse er, hvad der gemmer opgaver , der bliver udført på computer, hvis du har et tekstbehandlingsprogram, og en Internet browser i brug , er disse programmer gemt i RAM

    En af nøglerne til at drive en computer - . især en med en lav mængde RAM - at operere færre programmer på en gang , som fylder RAM får computeren til at reagere langsommere . Alternativt nogle computer bundkort tillade en stigning i RAM, hvilket kan være særligt gavnligt, hvis du opererer meget sofistikeret software.
    Cache , Cookies og midlertidige internetfiler

    alle computere leveres med en harddisk , der gemmer filer og programmer på permanent basis. Mens computere er designet til effektivitet, når det drejer sig en ældre computer, kan effektivt design i sidste ende blive en hindring. Filerne gemmes på din computer, når du besøger websider , som regel i " midlertidige internetfiler ". Disse filer giver websider for at indlæse hurtigere, når du vender tilbage til dem. Over tid , men kan det cache og cookies oprettet fra almindelig browsing bygge op på din harddisk og sinke din computer. Slette dem kan drastisk forbedre computerens ydeevne i nogle tilfælde.
    Prøv forskellige browsere

    Da de fleste computere bruges til Internet-browsing i det mindste noget af tiden, sætte nogle ekstra tid og tanker i internetbrowseren kan betale sig. Alle internetbrowsere kan downloades gratis online. Nogle af de mest populære omfatter Internet Explorer , Firefox, Chrome og Safari. Nyere muligheder, såsom Googles Chrome , tilbyde hurtigere browsing, mens Firefox har mange add-ons , der kan downloades til at forbedre søgeoplevelsen .
    Det er ikke den slags Mouse

    computermus giver de fleste menneskers gateway til computerstyring. At vælge den rigtige kan spare tid og gøre dit liv lettere. En traditionel " bolden og bærende" mus er udstyret med en bold, der ruller , kontrollerende musen bevægelse. Hvis du betjene denne type mus , altid sikre, at du holder den ren , ellers kan bevægelsen blive forvrænget og vanskelig. Alternativt kan brugerne bruge en optisk mus, der bruger sensorer til at spore bevægelser , de fleste af disse kommer med en trådløs løsning eliminerer brugen af ​​en snor , så godt. Selv hvis du driver en bærbar computer, de fleste moderne eksterne mus kommer med et USB-forlængerkabel , så laptop brug.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man opbygger en ny Computer & Initialiser HDD 
    ·Sådan får du adgang til WAN Script til Packet Tracer …
    ·Hvordan skal tjekkes for udgående SMTP Connections 
    ·Sådan installeres Norton SystemWorks 
    ·Sådan opdaterer AMD drivere 
    ·Sådan Boot DOS Brug af en USB 
    ·Sådan Find musik-downloads på min computer 
    ·Hvordan jeg sikkert fjerne data fra en computer 
    ·Sådan aktiveres Wallpaper 
    ·Sådan Konverter 64-32 Bit 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan læser man en Logbog Systemfejl 
    ·Sådan ændres en Windows XP Boot Screen 
    ·Sådan at lukke i SCO Unix 5.0 
    ·Sådan oprettes en Install Log ind Vista 
    ·Hvordan at sende en fax med OSX 
    ·Sådan konfigureres en Dock til en computer 
    ·Sådan ændres menuen Start i Windows 
    ·Sådan Bo Images & Vedligehold Original Skarphed 
    ·Sådan Set Up en Wacom Tablet i Ubuntu 
    ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt i Win 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com