| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvad gør man hvis du spilder en væske på en bærbar computer
    ? Flydende i din bærbare computer kan nemt stege computerens komponenter og skader dem i en bred vifte af måder . Hvis du ved et uheld kommer til at spilde væske på din bærbare computer, er det bydende nødvendigt , at du handle hurtigt. Selv et par minutter af tøven kan permanent ødelægge din computer eller ende med at koste dig hundredvis af dollars i reparationer. Skær Power fra Laptop

    væske i en drevet laptop kan medføre nogle af dets komponenter til at brænde ud . Som sådan er den første ting du skal gøre, hvis spildt væske på din laptop slukke den , fjerne batteriet og trække stikket ud fra dens oplader. Må ikke bekymre dig om at slukke den rigtige måde , bare holde den nede , indtil det lukker ned.
    Tag Laptop Apart
    p Hvis spildt væske på din laptop, skal du tage den fra hinanden ordentligt rene og tørre komponenterne. Begynd med at tage ud noget, der er let aftageligt , som f.eks et SD -kort og USB-enheder. Tør disse elementer med en blød klud , så sæt dem til side for at tørre. Hvis spildt væske var vand , behøver du ikke at åbne computeren. Såfremt væsken ikke var vand , skru bagsiden af den bærbare computer med en skruetrækker , fjern harddisken sammen med alle andre aftagelige dele og skyl dem med destilleret vand. Selv almindeligt postevand kan bruges til skylning hvis det er alt du har, det indeholder mineraler, der kan skabe skadelige aflejringer på din bærbare elektroniske komponenter. Må ikke bekymre dig , en skylning , vil ikke skade din kredsløb eller andre komponenter , bare ikke suge dem i vand. Endelig dyppe en vatpind i en del sprit og én del destilleret vand og forsigtigt rense alle krinkelkroge af din bærbare computer. Når du er færdig , kan du indstille disse dele til side for at tørre.
    Rengøre tastaturet

    Tastaturet har mange områder for vand for at blive fanget , så det er meget vigtigt, at du rengør det grundigt. Begynde med at tage et billede af dit tastatur , så du kan bruge det som en guide, når det drejer sig tid til at samle den. Fjern derefter hver tast. Dette er en tidskrævende proces, men også en nødvendig . Rengør hver tast samt området under tasterne med en blanding af en del sprit og én del destilleret vand . Du kan gøre dette med en vatrondel , vatpind eller en blød klud. Når du er færdig , skal du indstille tasterne til side for at tørre.
    Rengør skærmen

    bærbar skærm må aldrig skylles med vand . Hvis der er spildt væske på det, tørre det af med en blød klud dyppet i den ene del sprit og en del vand . Hvis dråber væske danner på din skærm , bruger du for meget.
    Tør Laptop

    Vacuum de vigtigste komponenter i din bærbare computer for omkring 15 minutter med en slange vedhæftet fil. Dette vil hjælpe trække fugt ud . Derefter placere din bærbare computer og alle de komponenter, du har fjernet i et varmt område til at tørre i 24 til 48 timer . Anbring den ikke i direkte sollys eller i nærheden af ​​høj varme. Når det er tørret helt , kan du samle din bærbare computer og begynde at bruge det igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Mcrypt Extension i Plesk 
    ·Hvordan kan jeg se, om min OS er 32 eller 64 Bit 
    ·Hvordan at slippe af Acer spillekonsol 
    ·DIY : Hvordan at reparere en Bestec ATX -250- 12E 
    ·Sådan geninstalleres GRUB på PureOS 
    ·Hvad er Taster til indsætning 
    ·Hvordan kan jeg gendanne slettede JPEG -filer 
    ·Sådan slettes alle vira 
    ·Sådan oprettes et postkontor Flyer med valgt adresse 
    ·Typer af Computer Pictures 
      Anbefalede Artikler
    ·Fejl: Sådan geninstalleres Rundll32.exe til Windows XP…
    ·Sådan Clean filer i XP 
    ·Sådan fjernes Fax service 
    ·Sådan aktiveres copy & paste på Vista 
    ·Sådan ændres Windows Toolbar Fra Side til bunden 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra en BlackBerry til Linu…
    ·Sådan Boot Windows XP Genoprettelseskonsol Uden Disk 
    ·Sådan gendannes History på Google Search 
    ·Sådan installeres Temaer til Alienware og Windows 7 
    ·Sådan installeres Linux på PXE 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com