| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Grundlæggende introduktion til Computer Mapper
    Computer mapper give den samme funktion inden computere papir, mapper gør i kontorer - organisering og adgang til information. Du og din computer kan oprette mapper til at organisere og gemme oplysninger relateret til programmer eller dokumenter, der er placeret på computeren. Dette giver et adgangspunkt , så computeren kan finde de oplysninger senere, når du kører en søgning efter det eller indlæse et program. Folder Access

    Windows indeholder et hjælpeprogram kaldet Windows Stifinder til at få adgang til filsystemet på din computer. Dette adskiller sig fra Microsoft Internet Explorer , som bruges til at surfe på internettet. Åbn Windows Stifinder ved at klikke på "Start" i nederste venstre hjørne af din computerskærm , og derefter vælge "Computer" fra listen på højre side af pop - up -menuen. Dette åbner et vindue, der viser dig computerens harddisk , normalt betegnet " Lokal disk (C :) ", samt eventuelle periferiudstyr og andre lagringsenheder er tilsluttet computeren . Vinduet er inddelt i to sektioner - ruden til venstre bruges til at navigere gennem mapperne , mens ruden til højre kan du oprette eller redigere dem . Dobbeltklik på mappen i venstre rude åbner eller lukker mappen, der viser en liste over undermapper eller filer i den pågældende mappe. Denne information kan vise både under den valgte mappe og i højre side af skærmen.
    Mappeoprettelse

    Computeren opretter nye mapper på harddisken , når du installerer programmer , selvom det normalt spørger dig til verifikation i løbet af processen . Du kan også oprette dine egne mapper, hvor du kan gemme filer oprettet af dig, såsom dokumenter , fotografier, lyd eller video. Windows indeholder en mappe , normalt kaldet " My Documents ", der gør en let opbevaring point for at skabe dine egne mapper. Klik på "Dokumenter" eller "Mine Dokumenter " i venstre navigationsrude , og klik derefter på " Ny mappe " tekst i menulinjen øverst i programvinduet. Dette indsætter en ny mappe i højre rude med teksten " Ny mappe " fremhævede for dig at skrive teksten til navnet på din nye mappe.
    Flytning mapper

    Flytning mapper rundt er gjort let ved at bruge kopiere og indsætte funktionen fra Windows. Men det er normalt ikke en god idé at flytte programmets mapper rundt, fordi det kan give problemer med at køre dette program. Mapper, som indeholder filer, du har oprettet , er sikkert at bevæge sig , selvom du bliver nødt til at navigere til den nye placering , næste gang du forsøger at få adgang til denne fil fra det program, der bruger det. For eksempel skabte du en mappe med dit CV i " My Documents" mappe, og ønsker at flytte den til en anden mappe, der hedder " Jobsøgning info. " Vælg " Fortsæt" mappe ved single- klikke på det , og derefter holde cursoren over det, mens du klikker på højre knap på musen. Dette åbner et pop-up- vindue, hvor du kan vælge " Cut " kommando . Klik på " Jobsøgning " mappe i venstre side af programvinduet for at markere det, klikke på højre knap igen og vælg " Sæt ind" fra pop- up -vinduet. Computeren flytter "Fortsæt " mappen fra " My Documents " mappe i " Jobsøgning " mappe . Når du åbner dokumentet redigering program , som Microsoft Word eller Works, skal du navigere til den nye placering for at åbne filen.
    Sletning mapper

    Sletning mapper er meget let at bruge Windows Stifinder. Vær opmærksom på enhver mappe du sletter også sletter alle filer gemt i den pågældende mappe , så sørg for at der er noget inde i det , du vil gemme , før du sletter mappen. Naviger til den mappe , du vil slette , og vælg derefter den og højreklik for at åbne pop - up -vinduet. Vælg "Slet " fra listen og klik på "Ja" i det vindue, der popper op beder dig, hvis du er sikker på at du vil fjerne mappen til " papirkurven ". Dette betyder ikke at slette mappen , men blot fjerner den til " papirkurven ". Derfra kan du gendanne den til sin oprindelige placering eller slette den permanent ved at tømme " papirkurven ". Dette fjerner adgangspunkt til disse oplysninger , selv om oplysningerne i sig selv stadig ikke helt slettes fra harddisken , og kan tilgås ved hjælp af specielle computer forensics -programmer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Cut og Paste 
    ·Sådan støvle med en ISO-fil 
    ·Skridt til Deltagelse i et Workgroup i Windows XP Profe…
    ·Sådan får til User Configuration i en computer 
    ·Sådan krypteres en fil i en e-mail 
    ·Sådan spiller musik-cd'er på computeren 
    ·Hvad betyder en Symmetric Operating System Kræv 
    ·Sådan Edit Fonts 
    ·Min XP Pro CD ikke starte 
    ·Sådan installeres Webmin på HPUX 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Afslut fejlsikret tilstand i Windows Vista 
    ·Om iMac-computere 
    ·Sådan opgraderer Visual Studio 2005 Pro Developer Team…
    ·Windows Profilering Tools 
    ·Sådan geninstalleres Grub Efter en Windows Installer i…
    ·Sådan Konverter LNK til EXE 
    ·Sådan Tilføj eller fjern Toolbar Buttons i mappe Wind…
    ·Sådan spiller Windows Media DRM indhold på Linux 
    ·Sådan deaktiveres funktionen Skrivebord Knapper i Vist…
    ·Sådan slettes Læs Kun filer i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com