| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Swap oplysninger Når Udskiftning af en desktop pc
    Udskiftning af en PC indebærer overførsel af vigtige personlige eller forretningsmæssige data fra den gamle pc til den nye. Denne overførsel kræver en ekstern lagermedium , såsom en USB ( Universal Serial Bus ) ekstern backup-drev med den nødvendige plads kapacitet til at rumme alle de data, der vil blive overført til den nye computer system. Video-og lydfiler vil kræve en masse backup plads på sådan et drev , så den gennemsnitlige bruger skal forsøge at opnå et eksternt lager drev med mindst 20 gigabyte kapacitet eller større . Ting du skal
    ekstern USB -drev ( 20 gigabyte til 100 gigabyte )
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tænd computeren og log ind
    < br > 2

    organisere data på den gamle PC i mapper til nem overførsel til en ekstern backup-drev . Opret en primær mappe på de vigtigste C: " . Backup" \\ drev og mærk den er nem at huske , så som På Windows-systemer , dette gøres ved at bruge "Windows Stifinder " i " Tilbehør " mappe . På Apple -systemer , giver " Forklift " filhåndtering program lignende funktionalitet . Begge tillader dig at højreklikke på de vigtigste drev , og derefter at oprette en ny mappe.
    3

    Opret undermapper under den primære backup mappen allerede skabt . Det er bedst at organisere alle filer af en lignende type i relevant navngivne undermapper. For eksempel at skabe en " Documents" mappe til at gemme alle tekstbehandlingsprogram, tekst-og PDF -dokumenter. Opret en " Music" mappe til alle lydfiler . På samme måde , at skabe en " billeder" mappe til billeder, og en " Videos " mappe efter videoer og fortsætte til andre typer af data, du vil overføre .
    4

    Træk og slip filer på den gamle PC -drev i deres respektive sub- mapper under main " Backup" mappen. Når alle data, du ønsker at holde er blevet kopieret ind i de sub -mapper i main " Backup" mappen , vil data være klar til at overføre til et eksternt drev.
    5.

    Tilslut det eksterne USB drev i en ledig USB-port på computeren og vent til operativsystemet at opdage det. På Windows , vil drevet vises i nærheden af ​​bunden af ​​drevene listen, og det samme gælder, hvis du bruger Forklift filhåndteringen på Apple computer .
    6

    Træk og slip de vigtigste " Backup" mappen på etiketten af den eksterne drev , der vises på drevene listen. Når mappen begynder at kopiere til eksterne drev , kan du blive spurgt, om du ønsker, at alle sub -mapper kopieret så godt. Vær sikker på at sige ja når du bliver spurgt , så tilstrækkelig tid til alle filer , der skal kopieres i sin helhed til eksternt drev. Hvis der er mange lyd-og videofiler , kan det tage timer at gennemføre , så det kan være bedst at lade computeren gøre det backup natten over.
    7

    Tag eksterne drev fra den gamle computer og stik det i en ledig USB-port på den nye pc . Brug Windows Stifinder eller Forklift filhåndtering på den nye computer for at kopiere de sub -mapper i " Backup" mappen til de vigtigste skive af den nye pc .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres og Paste grafik fra en hjemmeside i Vis…
    ·Sådan får du en Task Launcher 
    ·Sådan udskrives en 2 -by- 2 
    ·Hvad bruger mindre RAM: ? IE8 Tabs eller Windows 
    ·Sådan gendanne filer og mapper , der blev slettet 
    ·Hvad skal man gøre , hvis din computer Desktop er en s…
    ·Sådan copy & paste en Blank Space 
    ·Hvordan til at investere i nanoteknologi 
    ·Sådan fjernes en emulator fra Windows Mastercam 
    ·Sådan dele en Tastatur & mus over et netværk 
      Anbefalede Artikler
    ·Gør det selv : Aluminium Udskiftning Windows 
    ·Sådan Oplev en Buffalo Terabyte Drive 
    ·Sådan installeres en Microsoft transceiver for en Blue…
    ·Sådan ændres Windows Serial Key 
    ·Sådan bruges Verizon Wireless til fax 
    ·Hvordan finder du ud af WEP-nøgle for Internet 
    ·Sådan Import skrifttyper til Photoshop for en Mac 
    ·Sådan Load Mac OS 10.4 i et Unbootable G4 iBook 
    ·Hvordan man partitionerer en Corsair Flash Voyager Mini…
    ·Sådan Slet Restoration Data & Fortsæt til System Boot…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com