| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvorfor er min computer langsommere
    ? Med en langsom computer er frustrerende , især hvis du er usikker på, hvad der får din sygdom. En langsom computer kan være forårsaget af en række problemer , der spænder fra de relativt simple problemer med skadelig software og ikke- optimal udnyttelse vaner , til de mere komplekse spørgsmål om fragmentering og hardware fejl . Malware

    En af de største årsager til computer sygdom er malware : spyware og virus, der inficerer din computer og forbruge ressourcer. Den gode nyhed er , at de fleste malware kan findes og fjernes ved hjælp af grundlæggende sikkerhedssoftware. For at starte, downloade den gratis programmer SpyBot Search & Destroy og Ad -Aware , derefter køre dem på din computer . Disse vil tage sig af spyware og lignende . Hvis du ikke er bag en router og ikke har en i forvejen , køre en firewall - Windows leveres med en indbygget firewall , som er tilgængelig fra Kontrolpanel . Kør en anti- virus program regelmæssigt , både for at rense ud din computer og tjekke for virus i dine eksisterende filer.
    Too Many Processer
    p Hvis du har en masse høj ressource -programmer kører, kan selv en top-of -the-line computer begynder at stamme og bremse . Hvis du ikke bruger et program , skal du lukke det helt. Spil , video -og fotoredigering software og medieafspilning kan tage op dine ressourcer og sinke computeren, når du multitaske . Sørg for, at de programmer, du har indstillet til at åbne , når du logger på din computer, er i virkeligheden er nødvendigt, og fjern auto- start, hvis de ikke er .
    Resurser lave < br >

    parallellen kører for mange programmer , er spørgsmålet om ikke at have nok ressourcer på din computer , sørg for, at computeren opfylder minimumskravene til enhver software ( eller operativsystemet) , som du ønsker at køre . Husk på, at minimumskravene er netop det - hvis du fodpaneler linjen om systemkrav , at programmet stadig køre langsomt på din maskine. Jo hurtigere din CPU og mere RAM og harddisk plads du har til rådighed , jo bedre.
    Low på Space
    p Hvis din harddisk er næsten helt fuld , computerens ydeevne vil lide. En generel tommelfingerregel er at holde mindst 10 procent af din harddisk plads gratis på alle tidspunkter, for at hjælpe med at minimere fragmentering og virtuel hukommelse. Du kan rydde op plads ved at rense ud af din papirkurv , fjerne midlertidige internetfiler , og selv ved at gemme filer, du ikke få adgang til regelmæssigt på noget som en ekstern harddisk , tommelfinger drev eller med en online backup service.
    < br >
    fragmenteret harddisk

    Windows harddiske skal defragmenteret jævnligt. På grund af den måde filsystemet er sat op, vil de forskellige dele af en enkelt fil blive spredt over hele harddisken som filen bliver større . Windows har en indbygget værktøj til at defragmentere din harddisk, men når du kører det program, du vil være i stand til at få adgang til dine filer.
    Funktionsfejl Hardware

    Hvis nogen af ​​hardware på computeren er begyndt at gå ud, så som din RAM, bundkort, optisk drev eller harddisk , kan dette medføre hele din computer til at halte og funktionsfejl. Husk, at alle harddiske kan mislykkes - der har en regelmæssig backup plan er afgørende for at undgå fil tab

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Omdøb Core filer i HPUX 
    ·Hvordan at overføre billeder fra One SD kortet til en …
    ·Sådan deaktiveres autofuldførelse i et Adresselinien …
    ·Sådan Fix en disk Boot Failure på en computer 
    ·Sådan Web Chat fra en pc til PS3 
    ·Sådan Slet Hard Drive Files 
    ·Sådan Vis den filstørrelse af mapper 
    ·Sådan Fremskynde en B3 Bot Parser 
    ·Sådan Find ulæste e 
    ·Sådan Removal en SmitFraud Toolbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Information Om Vinyl Windows 
    ·Anbefalede Paging Størrelser 
    ·Regedit Vil ikke bo Up 
    ·Sådan Rediger Office 2007 MSI File 
    ·Sådan opdatere din DirectX Version 
    ·Sådan Konverter OWB til SSIS 
    ·Sådan gendannes en Toshiba Systempartitionering 
    ·Sådan Konverter AVI til iPhone for en Mac 
    ·Sådan Stop Logbog 
    ·Sådan Reparation Boot . INI-fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com