| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan installeres et OS på en Western Digital harddisk
    Hver computer har brug for et styresystem installeret på harddisken til at udføre selv de mest basale funktioner. De samme grundlæggende trin gælder for andre versioner af Windows eller andre operativsystemer og endda andre mærker og stilarter harddiske. Installere et operativsystem på en Western Digital harddisk og derefter installere de drivere, opdateringer og programmer til at udnytte alle tilgængelige funktioner. Ting du skal
    Optisk drev
    Operativsystem installationsdisk
    Mindste systemkrav til operativsystemet
    Hardware drivere
    internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    < br > 1

    Tænd computeren , og læg operativsystemet installationsdisken i det optiske drev.
    2

    Tryk på mellemrumstasten når du bliver bedt at starte fra CD /DVD . Genstart computeren ved at slukke det og derefter tilbage på, hvis denne prompt ikke vises .
    3

    Tryk på " Delete " eller "F1 " eller "F2 " eller " F10 ", afhængigt producenten for at indtaste BIOS-opsætningen , hvis indstillingen stadig ikke vises . Find " Boot Sequence ", og ændre rækkefølgen af ​​startrækkefølgen , så CD /DVD -drev er før harddisken i startrækkefølgen . Gem indstillingerne og afslutte. Se den dokumentation, der fulgte med bundkortet eller edb-system , eller på producentens websted for at få oplysninger om denne procedure , da det varierer fra bundkortet.
    4

    Klik på "Næste ", hvis sproget , tastatur og valuta indstillingerne er korrekte, eller ændre dem efter behov , og klik derefter på "Næste".
    5

    klik på "Install Now ", når hovedmenuen vises .
    6

    Læs licensen betingelser og vilkår , og klik på feltet ud for " jeg accepterer licensbetingelserne " og klik " Næste" for at fortsætte.
    7

    Klik på " Brugerdefineret (avanceret) . " Vælg den Western Digital HDD som destination drev, som indikeret af installationen skærmen og klikke på "Drevoptioner ( avanceret) ".
    8

    Klik på den første partition på Western Digital harddisk og klik på "Slet "og" OK "på advarselsdialogboksen at slette partitionen og gentag for andre partitioner på drevet indtil al plads på drevet er markeret som" ikke-allokeret plads . " Klik tildelte plads til at vælge det og klikke på "Næste " for at fortsætte .
    9

    Indtast et brugernavn og computer navn, når du bliver bedt om . Klik på "Næste " for at fortsætte .
    10

    Indtast brugeradgangskoden i den første dialogboks , og indtast den igen i den anden dialogboks. Indtast et tip til adgangskoden. Klik på "Næste " for at fortsætte .
    11

    Indtast OS produkt nøglekode . Klik på feltet ud for "Automatisk aktivere Windows når jeg er online " for at tillade manuel aktivering af OS , hvis det ønskes , og klik på "Næste " for at fortsætte . Windows kan installeres uden en nøgle kode eller aktivering, på dette punkt, men vil kræve både inden for et par dage, eller det vil gå ind i begrænset adgang mode, hvor det ikke længere vil være funktionel.
    12 < p > Klik på " Brug automatiske indstillinger " for at tillade Windows til automatisk at installere sikkerhedsopdateringer , operativsystem patches og andre filer til at forbedre Windows-oplevelse . Klik på "Installer Vigtig opdateringer Only " for at tillade Windows at installere kun de vigtigste patches og opdateringer , eller klik på " Spørg mig senere " for at gøre det valg på et senere tidspunkt .
    13

    Juster tidszone og indstille dato og klokkeslæt , og klik på "Næste " for at fortsætte .
    14

    Klik på " hjemmenetværk ", hvis et netværk er blevet opdaget , og det er af nettet inden for brugerens eget hjem. Klik på "Work Network ", hvis netværket er på en arbejdsplads , eller klik på "Public Network ", hvis computeren er tilsluttet et netværk, der er tillid til, eller i en offentlig placering.
    15

    Fjern OS installation disk, når installationen er fuldført, og genstart computeren.
    16

    Klik på " Start", " Control Panel " og " System og sikkerhed ". Klik på " Enhedshåndtering" under " System" , og indtast administratoradgangskoden , hvis det er nødvendigt . Dobbeltklik på enhver enhed markeret med et spørgsmålstegn eller udråbstegn for at begynde processen med at opdatere driveren. Konsulter producentens websted eller brugermanual for at få oplysninger om opdaterede drivere.
    17

    Klik på " Start" (Windows Orb ) , " Alle programmer " og " Windows Update " for at starte Windows Update værktøjet og installere alle tilgængelige opdateringer. Genstart computeren og kør Windows Update igen. Gentag denne proces, indtil der ikke flere opdateringer dukke op efter en genstart . Det vil tage flere forsøg , da mange opdateringer ikke møder op som tilgængelig indtil andre påkrævede opdateringer er installeret .
    18

    installere yderligere software programmer eller værktøjer , såsom en anti- virus program eller e-mail program . Windows 7 indeholder ikke Outlook Express, så en anden e-mail program vil være behov for standard POP email.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan åbner Windows Stifinder som en Full Screen 
    ·Sådan Unjam en cd 
    ·Vira i Virtual Memory 
    ·Sådan gendannes data fra korrupte Harddiske 
    ·Problemer med Dell Latitude 2100 Batteriindikator Light…
    ·Sådan installeres Viikii Desktop Plugins 
    ·Sådan Fix en filtype Registry 
    ·Sådan Indsæt en e-mailadresse 
    ·Hvordan kan man se Hvis et dokument er signeret digital…
    ·Sådan Konverter megabyte til gigabyte 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find og erstat Wildcards & Vandrette faner i Ubu…
    ·Hvad er titlen Bar 
    ·Sådan Clear besøgte websteder fra din Dell-computer 
    ·Hvordan laver Akryl Windows 
    ·Sådan Lås en AMD Sempron 140 Sargas 2.7GHz 
    ·Sådan importeres en cd til en computer 
    ·Sådan fjernes alle spor af et program Efter Afinstalle…
    ·Sådan oprettes en Desktop webside 
    ·Sådan bruges en Plane på ROBLOX.com 
    ·Sådan bruges Telnet i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com