| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan rydde op i min diskplads på min computer
    Brug af computeren over en længere periode vil resultere i indsamlingen af ​​unødvendige filer spredt over hele din harddisk. De programmer og tjenester på din computer skrive deres midlertidige data til din harddisk i stedet for at bruge din computers hukommelse. Som en del af din computer vedligeholdelse rutine, bør du med jævne mellemrum fjerne disse filer for at frigøre diskplads og reducere rod. Derudover kan du yderligere udvide diskplads ved at afinstallere de programmer du ikke længere bruger eller har brug for . Når du har renset og fjernet de uønskede filer på du kører , bør du følge op med en disk bedrage til at omgruppere alle dine filer til forbedret disk performance. Instruktioner
    1

    Klik på din "Start" knappen . Type " Diskoprydning " i søgefeltet og tryk på " Enter "-tasten. Dette åbner Diskoprydning Drive Selection dialog.
    2

    Klik på drop- down menu til at vælge det drev, du vil rydde , og klik på "OK" knappen. Diskoprydning komponent vil nu scanne dit drev for filer, det kan slette. Tillad flere øjeblikke for processen for at fuldføre . Når du er færdig, bliver du præsenteret for de vigtigste Diskoprydning interface.
    3

    Kig i " filer til Delete" scroll -box . Dette område indeholder mappen og typer filer, du vil fjerne. Mens elementer, der har en check i boksen ved siden af ​​dem vil blive slettet , vil filerne tilhører elementer , der ikke har en markering tilbage. Kig lige under scroll -box for linjen "Total mængde diskplads du får . " Tallet ved siden af ​​denne information identificerer , hvor meget data vil blive renset fra drevet.
    4

    Rengør alle mapper ved at placere en check i boksen ved siden af ​​alle artikler i scroll -box og klikke på " OK "knappen. Klik på " Slet filer " knappen på bekræftelsesdialogen . Alternativt kan du vælge kun specifikke elementer, du vil fjerne, og klik på "OK " knappen. Selv om det er sikkert at slette alle emner , hvis du ønsker at vide specifikt , hvad der vil blive slettet i hver sektion , læs "Beskrivelse" område for at se, hvilke typer filer slettes , og klik på "Vis" knappen for at se de filer, der vil fjernes. Værktøjet Diskoprydning lukker automatisk efter oprydning er færdig .
    5.

    Åbn Diskoprydning igen. Denne gang , klik på " Ryd op i systemfiler " knappen i bunden. Tillad et øjeblik for den komponent, for at genindlæse og en ny fane vises. Klik på " Flere indstillinger " fanen. Dette afsnit viser to flere områder , du kan rense .
    6

    Klik på " Oprydning ... " knappen i " Programmer og funktioner " sektionen. Dette minimerer værktøjet Diskoprydning og indlæser en liste over de installerede programmer. Rul gennem listen , mens udkig efter eventuelle programmer, du ikke længere ønsker eller har brug for. Højreklik på et program, og klik på " Fjern". Klik på "Ja" knappen på bekræftelsesdialogen . Dette vil fjerne programmet og dets ressourcer fra din computer.
    7

    Maksimer værktøjet Diskoprydning . Oprydning værktøj i den anden sektion på " Flere indstillinger " fanen kan du rense dit system gendanne bibliotek. Hvis du gør det vil midlertidigt frigøre en stor mængde diskplads til Windows skaber nye gendannelsespunkter . Klik på knappen "Slet" for at bekræfte, at du ønsker at rense disse punkter og derefter lukke Diskoprydning.
    8

    Klik på " Start". Type " Disk Defrag " i søgefeltet og tryk på " Enter "-tasten. Dette indlæser Windows Diskdefragmentering. Da du har fjernet en stor mængde filer med Diskoprydning , er det en god idé at gå videre og foretage en manuel bedrage .
    9

    Klik for at fremhæve dit drev i "Disk " sektionen og klik derefter på " Defragmenter Disk " knappen. Tillad lidt tid for den komponent til at underrette dig processen er afsluttet , og derefter genstarte computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges funktionen AutoFyld på Google Toolbar 
    ·Sådan Slet Cookies og rens din computer 
    ·Hvordan til at overføre filer mellem en stationær og …
    ·Sådan bruges DLNA på en bærbar 
    ·Sådan gendannes en Dell computer uden en cd 
    ·Sådan importeres til K - 9 på en Droid Med vCard 
    ·Sådan Ryd Internet Sites 
    ·Sådan slette en skrivebeskyttet fil fra en CD-RW 
    ·Sådan Slet Tomme mapper i Windows 
    ·Hvad Bestemmer Internet Speed ​​
      Anbefalede Artikler
    ·F10 System Recovery til Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres en Webcam 
    ·Hvordan opsætter jeg NetMeeting i Windows XP 
    ·Sådan Set Windows Security Levels 
    ·Sådan installeres en Sound Device til Windows XP Pro 
    ·Sådan nulstilles Blæk til Epson C43SX printersoftware…
    ·At skifte fra Windows Vista til Linux 
    ·Sådan fjernes Windows XP Serial Key 
    ·Sådan installeres Xubuntu på Old World Macs 
    ·Sådan Rediger Grub Menu i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com