| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan vi bruge computere i hverdagen
    Computere er ikke bare de emner, du har sidder på dit skrivebord , som du bruger til sociale netværk og online shopping. De er til stede i en bred vifte af dagligvarer og processer , som du bruger jævnligt uden at tænke over dem. Fra bank til arbejdspladsen, er computere diskret men almindeligt anvendt. Rejser

    fleste nye biler bruger computerchips til at styre motoren og andre funktioner. For eksempel instruerer motoren mikroprocessoren motoren til at blande et passende forhold af luft og brændstof til forbrænding . Den computerchip styrer også timingen af ​​tændrør. En bil kan også have mikroprocessorer , der styrer airbag release , fartpilot, automatgear , traction control og blokeringsfri bremsesystem. Desuden kan bilen indeholde en dvd-afspiller eller et satellitnavigationssystem , som også bruger computerchips .
    Kommunikation

    Computere er integrerede dele af moderne kommunikationsnetværk. De styrer de telefonsystemer , som forbrugerne bruger jævnligt . De kontrollerer også satellitter, stråle information rundt omkring i verden . Almindelige anvendelser af computere til kommunikation er e-mail , sociale netværkssider og Internet diskussionsfora .
    Underholdning

    allestedsnærværende legetøj en teenagedreng er hans computer gaming systemet . Computerspil blev populær med Pac- Man og Atari spilsystemer i begyndelsen af ​​1980'erne . I 1982 , kunne folk købe spil til hjemmecomputere. Spillekonsollen var populær alle gennem 1980'erne og håndholdte spil, såsom Nintendos Mario Brothers , dukkede op i 1990'erne og er stadig spilles af børn i dag . Personlig computerspil og konsoller såsom Playstations og X- bokse er almindeligt forekommende i hjemmene. Børn og voksne kan spille single spil eller endda interagere med andre spillere over internettet.

    Anden almindelig brug af en computer til underholdning er at se tv eller film online , via et feed fra en tv- station eller fra en film streaming hjemmeside.
    Arbejdsplads

    fleste jobs nu involverer brug af computere . En kontoransat bruger sin computer til at gemme data og til at kommunikere med kolleger via e-mail . Han kan også udføre forskning vedrørende sit job over internettet .
    Erhverv

    fleste virksomheder har hjemmesider , der kan tilgås af alle med adgang til internettet. Denne nemme tilgængelighed af oplysninger giver forbrugerne mulighed for at informere sig om virksomheder og bestille produkter online. En medarbejder i en virksomhed kan også bruge databaser til at organisere sit arbejde.

    Bankerne bruger edb-systemer i pengeautomater . Når du handler , de fleste butikker bruger computere til at scanne produkter , organisere materiel og beregne omkostningerne .
    Viden

    Studerende på universiteter og skoler bruger internettet regelmæssigt for at kigge op kilder til projekter og papirer. De fleste institutioner har også en tilstedeværelse på internettet, hvor de sender data og information , som forbrugerne kan søge igennem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Upload billeder fra en cd til computeren 
    ·Sådan ændres en Computer Desktop Baggrund 
    ·Sådan downloader en QIF Quicken File 
    ·Sådan Konverter en Bin til en STB File 
    ·Hvordan skal tjekkes Cargill Work Mail Udefra kontoret 
    ·Hvordan laver en pil med Typing 
    ·Sådan Flyt rullepanelet på en computer 
    ·Sådan Omdøb Mscoree.Dll 
    ·Sps Vs . Ups 
    ·Sådan oprettes en Lisp Projekt i Rohan 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genstart en Terminal Server i Vista 
    ·Hvordan laver man en accent A på en Mac 
    ·Sådan Transfer SFTP filer på Linux 
    ·Hvordan til at overføre filer fra Unix til Windows 
    ·Hvad er de NtUninstall filer på Hard Drive 
    ·Sådan Partition en ekstern harddisk uden at slette det…
    ·Sådan fjernes en Audio Device Driver i Dell XPS Studio…
    ·Sådan Take Screen Shot Med Vista 
    ·Sådan Bo en harddiskpartition 
    ·Sådan Format USB Flash Drives at se hele Space 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com