| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Computer VEDLIGEHOLDELSESCHECKLISTE
    Mens computere er faldet kraftigt i pris i de seneste år , er de langt fra disponibel . Generelt, når nogen køber en ny computer, de forventer det at vare mindst to år. For at gøre din computer sidst , er du nødt til at vedligeholde det . Computer vedligeholdelse er en lille udgift , men betaler store udbytter ved at efterlade dig med en computer, der er nyttig i årevis. Rengøring

    Rengør computeren fysisk en gang eller to gange om året . Computer ventilatorer tendens til at suge støv ind i maskinen , hvilket kan gøre kølesystemet mindre effektive og føre til computerens tidlige død . En lille vakuum og trykluft er to effektive redskaber til dette job . Må ikke forsømme tastatur, som kan fælde støv og allergener.
    Hard Drive Vedligeholdelse

    Defragmenter din harddisk en gang om måneden eller lidt mindre, hvis du ikke ændrer den indholdet af drevet ofte. Filfragmentering opstår, når harddisken gemmer dele af filer på forskellige steder på grund af manglende sammenhængende plads . Defragmentering lægger disse filer sammen igen, at nedsætte mængden af ​​tid, at harddisken skal læse dem.
    Install Security Software

    Ingen computer er komplet uden en pålidelig antivirus program . Computervirus er overalt på nettet , og de ​​bedste af dem kan stjæle dine personlige oplysninger uden at efterlade spor . Hvis din computer nogensinde viser tilfældige fejlmeddelelser eller opfører sig på en uventet måde, når du bruger det , kan kilden til problemet være en virus. Installer sikkerhedssoftware til at scanne din computer , før dette problem opstår, og dit fremsyn vil blive belønnet .
    Delete eller Arkiv Gamle Files
    p Hvis du ofte hente musik, elektroniske bøger , film og andre filer , kan din harddisk være fyldt med hundredvis af filer , som du ikke længere bruger . File rod kan reducere effektiviteten af ​​din harddisk, men endnu vigtigere, det fratager dig produktivitet , når du skal bruge flere spildte minutter at finde den fil, du har brug for blandt de mange , at du ikke gør. Hvis du har filer, som du ikke længere bruger , arkivere dem ved at flytte dem til en backup harddisk eller slette dem .
    Installerer programopdateringer

    Computer entusiaster rundt om i verden har truffet for at kalde den anden tirsdag i hver måned "Patch Tuesday ", som det er den dag, hvor Microsoft frigiver sikkerhedsopdateringer til Windows-operativsystemet . Microsoft og andre software virksomheder frigive opdateringer til at fastsætte sårbarheder opdaget i deres produkter. Du kan undgå mange af de mest almindelige virus og andre ondsindede softwareprogrammer blot ved at downloade og installere alle de tilgængelige opdateringer til din computer. Windows indeholder en automatisk opdatering funktion på kontrolpanelet , der udretter dette automatisk , hvilket eliminerer behovet for dig at huske at tjekke for opdateringer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Symantec TDI & NDIS drivere inkompatible med…
    ·Sådan indtaste en beskrivelse af en Systemgendannelse 
    ·Sådan Sync iCal Med et Gantt Chart 
    ·Sådan fjernes Uindfattet Partition Drive 
    ·Hvordan kan jeg gendanne slettede JPEG -filer 
    ·Vigtigheden af ​​Microprocessors 
    ·Hvordan man skriver Input Devices 
    ·Hvordan man laver en PCI Serial Card Arbejde i DOS 
    ·Sådan læses en PS3 drev på en PC 
    ·Sådan gendannes System Standard Sounds 
      Anbefalede Artikler
    ·Installation af Vista Service Pack 1 
    ·Sådan kører Linux fra en USB Memory Stick 
    ·Sådan genbruge brugte Fax tonerpatroner i Houston , Te…
    ·Sådan Skjul Top Nav Bar 
    ·Sådan fjernes Uønskede Programmer Fra Toolbar 
    ·Sådan Fix en Radeon 9250 PCI & DirectX 9 
    ·Sådan opgraderer en Fujitsu Lifebook P1620 
    ·Sådan formateres en ekstern harddisk ved hjælp af Ubu…
    ·Hvordan til at finde driveren til en HP Scanjet 5200C 
    ·Sådan Fix en Task Manager med en ukendt Brugernavn 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com