| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Dual Boot Vs. Virtual
    Når man overvejer brugen af to separate operativsystemer - om at få nogle bagudkompatibilitet eller nogle ekstra funktionalitet - du bør overveje debatten mellem dual boot og bruge en virtuel maskine . Forskellen er simpel : dual boot betyder Installation af en anden operativsystem på en separat partition på en harddisk (eller på en anden harddisk i alt) og vælge at køre, når du starter systemet , mens en virtuel maskine kører inden for et operativsystem at efterligne et andet operativsystem i et vindue. Du kan køre en 64- bit udgave af Windows 7 og køre en virtuel maskine opstart 32-bit Windows XP til ældre programmer , for eksempel. Funktion

    Funktionen af ​​dual boot og bruge en virtuel maskine er de samme: at bruge to eller flere operativsystemer. Der er et par grunde til at gøre dette. Du ønsker måske at bruge en open source operativsystem som Ubuntu , men stadig har brug for funktionaliteten af Windows for nogle programmer , der har kendt kompatibilitetsproblemer med Ubuntu , såsom mange spil . Nogle brugere kan være nødvendigt at køre to eller flere operativsystemer på en arbejdsplads atmosfære at få adgang til forskellige servere og komplekse programmer , skifte mellem dem problemfrit .
    Identifikation

    Du vil være stand til at identificere en dual boot setup nemt ved at se for bootloader menuen før computeren begynder at indlæse sit operativsystem . Hvis der ikke er valgmenu , så harddisken kun anerkender det primære operativsystem og vil starte til det automatisk .

    En virtuel maskine er et program inden for et operativsystem. For at finde en virtuel maskine , er du nødt til at starte operativsystemet og kigge efter virtualisering programmer, såsom VMWare eller Microsoft Virtual PC , i Start-menuen .
    Betydning < br >

    betydningen af ​​dual boot versus virtuel maskine debat ligger i, hvad du kan gøre med hver. Dual boot indebærer faktisk installere to separate operativsystemer på to separate partitioner . Dette resulterer i en glattere kørende system i de fleste tilfælde , men du bliver nødt til at genstarte og starte til det andet operativsystem for at få adgang til dets informationer . Desuden kan adgang til filer fra det ene operativsystem i et andet operativsystem være problematisk på grund af forskellige filsystemer.

    Virtualization , på den anden side indebærer bruge et program i dit primære operativsystem , som skal forvalte installationen af et eller flere andre styresystemer. Med det program kan du få adgang til yderligere operativsystemer , mens du stadig opstartet til din primære operativsystem. Dette kan give mulighed for langt hurtigere adgang til filer og programmer i den anden operativsystem, hvis du har en computer stærk nok til at håndtere to eller flere operativsystemer på én gang.
    Common Bruger

    dual boot er især nyttig for superbrugere , der ønsker at bruge en række forskellige software til sit fulde potentiale, men har ikke brug for flere ting på én gang . Gamers almindeligt brug dual boot , så de kan bruge det operativsystem , de nyder til arbejde eller skole -relaterede opgaver , og derefter skifte til Windows , det krævede operativsystem til de fleste spil. Virtualisering er mere praktisk for mange brugere , fordi du kan skifte fra det ene operativsystem til det næste på flue . De fleste virksomheder vil etablere virtuelle maskiner , før dobbelt støvler .
    Overvejelser

    Når beslutning om at dual boot eller bruge en virtuel maskine til at indlæse to eller flere operativsystemer , skal du overveje hvordan du bruger din computer. Hvis du bliver nødt til at bruge mange programmer i det andet operativsystem sammen , hvad du laver i det primære operativsystem, kan virtualisering være den bedste løsning . På den anden side , hvis du ville bruge et operativsystem primært og har kun den anden til visse anvendelser sjældent anvendes, kan dual boot være den bedste løsning .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan frigøre plads på en computer 
    ·Hvordan man kommer rundt en blokeret side 
    ·Hvordan man åbner en webside Automatisk 
    ·Hvilke måder kan du indtaste data i en computer 
    ·Sådan Beregn Processor Speed ​​
    ·Hvordan at finde ud af, hvilke operativsystem på en co…
    ·Embedded System Krav 
    ·Sådan Gør Girl symbolet på Computer 
    ·Hvordan at slippe af uønskede reklamer Icons Efter en …
    ·Oracle Klinisk Træning 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet WinHelp.exe 
    ·Sådan opgraderer Windows XP til Pro 
    ·Sådan ændres Windows Splash Screens 
    ·Hvordan gør jeg en defragmentering af min computer 
    ·Sådan optage med Ubuntu Hardy Audio 
    ·Sådan fjernes et semikolon til at Afkommentér en lini…
    ·Sådan installeres FFmpeg MEncoder på CentOS 
    ·Sådan kører en klient med netværk i Server 2003 
    ·Sådan oprettes mapper i stakke med Mac OS X Snow Leopa…
    ·Sådan installeres Windows XP på en Compaq Presario 60…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com