| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan ompartitioneres en harddisk uden at miste filer
    repartitioning en harddisk er undertiden nødvendigt i løbet af drive en computer. Tilføjelse af en ny styresystem , fjerne en gammel en eller helt ændre din data layout kan alle involverer denne proces. Filer er almindeligt tabt under denne proces. Efter nogle enkle råd og anvender de rette partitioneringsværktøjer kan hjælpe med at forhindre dette i at ske . Ting du skal
    lagerenhed
    cd-eller dvd -brænder
    tom cd eller dvd
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Anskaf en form for backup medier på til at gemme dine filer. Sikkerhedskopiering din harddisk er afgørende for processen med partitionsopdele drev. Selv de bedste partitionering værktøjer kan forårsage fejl , der fører til tab af data. Lagring af dine filer på en ekstern enhed giver dig mulighed for at gendanne dem, hvis der er problemer. Gemme dem på en ekstern harddisk for nemheds skyld, da det er hurtigere end at brænde en cd eller dvd, og et eksternt drev har mere plads.
    2

    Download en partition manager. Tre gode muligheder er cfdisk , GParted og FIPS (se Resources). Alle disse er open source og gratis. Cfdisk er bedst, hvis du foretrækker en kommandolinje -grænseflade . Kommandolinjeparametre grænseflader foretrækkes for deres fleksibilitet . Vælg cfdisk , hvis du har en hård tid på jagt rundt efter ting i en GUI. Du kan få fat i dette værktøj ved at downloade alle Linux live CD , såsom Ubuntu. GParted er praktisk for brugere, der har brug for en grafisk brugergrænseflade. Vælg denne mulighed, hvis du er let forvirret af kommandolinjeargumenter . FIPS er din bedste satsning , hvis alt hvad du behøver at gøre er at oprette nye partitioner . Vælg FIPS hvis du ikke behøver en masse funktioner , da det er mindre tilbøjelige til at forårsage tab af data. Brænd det program, du har valgt til en cd eller dvd.
    3

    Fjern alle drev fra computeren, undtagen den ene , som du skal arbejde . Dette vil minimere risikoen for andre filer. Indsæt den cd eller dvd i computeren og genstarte den.
    4

    Start GParted og læse hver indstilling, du bliver præsenteret med under startprocessen . Tryk på " Enter" efter hver indstilling, du vælger . Den vigtigste ansøgning vil åbne og vise partitioner i øjeblikket på dit drev. Vælg den partition , som du gerne vil arbejde , og vælg derefter en indstilling , såsom " Delete " eller " Resize /Move ", baseret på, hvordan du ønsker at ompartitionere drevet. Klik på "Anvend ", når du er færdig. Et pop up vil bede dig om at bekræfte, at du gerne vil foretage de ændringer, du har valgt. Tryk på " Apply " for at fortsætte med fordelingen proces.
    5.

    Sæt live- cd, hvor cfdisk er gemt og tryk på " Ctrl + Alt + F1" for at skifte til en terminal når den er startet op . Find ud af navnet Linux ser for din harddisk ved at skrive følgende kommandoer:

    ls /dev /sda *

    ls /dev /hda *

    Uanset kommando ikke producere en fejl viser den rigtige indstilling. Ofte er det " /dev /sda ". Skriv " cfdisk /dev /sda " i dette tilfælde. Fremhæv den relevante partition ved hjælp af piletasterne og bruge vejledningen på skærmen for at udføre den ønskede opdeling operationer. Tryk på " W" , når du er færdig, for at skrive partitionstabellen til dit drev. Bekræft din beslutning ved at skrive "ja" eller "nej ".
    6

    Start FIPS og tryk på en tast for at lukke den velkomst skærmen, der vises. Du vil blive bedt om at lave en backup af din root og boot -sektoren. Tryk på " Y" for ja, hvis du har et diskettedrev og disk , hvorpå at sikkerhedskopiere . Ellers skal du trykke "N ", da dette vil være unødvendigt , hvis du allerede har sikkerhedskopieret dine data. Brug din piletasterne på det næste skærmbillede for at vælge størrelsen på dit nye partition. Tryk på " Enter "-tasten , når du er færdig. Tryk på " Y" når du bliver spurgt , om du vil fortsætte med ompartitionering.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Put den Audio Control Ikon på en værktøjslinj…
    ·Hvordan til at sende videoer som vedhæftede filer 
    ·Hvad at skrive til DOS hente slettede filer 
    ·Sådan installeres Weblogic 10.1.3 
    ·Sådan søger at se om du er blevet hacket fra kommando…
    ·Sådan fjernes National Screensaver Toolbar 
    ·Sådan ændres Picture på Windows Media Player 
    ·Hvordan jeg Hent answerphone meddelelser fra Samsung Pi…
    ·Sådan fjernes SnagIt 5 
    ·Hvordan man programmerer Prom Chips med et batteri 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan får jeg fra Command Screens til mit skrivebord…
    ·Sådan Find borter i Photoshop 
    ·Sådan kontrolleres , om der er noget galt med min PC M…
    ·Hvordan til at overføre filer fra en harddisk til en a…
    ·Sådan Slet DOS partition på en flytbar disk i Windows…
    ·Mac Python Development 
    ·Sådan Kill etablerede forbindelser i Unix Fra NetStat 
    ·Sådan Setup Remote Access på Vista 64 Ultimate 
    ·Hvordan man laver en Faux Partition 
    ·Sådan opdaterer Vista Lexmark Print Drivers for X5100 …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com