| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Basic Computer Operation Tutorial
    Computer brug er en nødvendighed i dag , da pc er blevet hverdagskost både på arbejdspladsen og derhjemme. Grundlæggende kendskab til edb-drift vil give dig mulighed for at sidde ned, før en udstyret pc med Windows 7 og starte og bruge programmer som en veteran bruger. Efter at have fået en forståelse af grundlæggende edb-drift , kan du udvide din viden , læring specifikke applikationer efter behov og få en intuitiv tilgang til at køre din PC. Ting du skal
    pc med Windows 7
    Mouse
    Keyboard
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tænd for computeren og skærmen. Tryk på afbryderknappen på skærmen efterfulgt af afbryderknappen på computeren. Skærmen vil vise stillingen skærme, som vil give dig information om den generelle sammensætning af computerens komponenter , herunder CPU type, installeret hukommelse og harddiske til stede. Vent gennem disse skærme indtil din Windows 7 operativsystem støvler og præsenterer dig med en Windows 7 -skrivebordet. Skrivebordet vil vise flere små firkantede billeder kender som ikoner , der kaldes en lang bar i bunden af skærmen vises en Task Bar og en rund "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen på proceslinjen.
    2

    Start en ansøgning med henblik på at udføre en funktion ved hjælp af PC . Hver ansøgning , at du kører tillader dig at interagere med computeren til at udføre en bestemt funktion relateret til denne ansøgning. Bevæg musen , den håndholdte håndflade størrelse indretning med to knapper , der flytter en pil rundt på skærmen. Peg på pilen "Start" knappen i bunden af skærmen. Tryk på venstre museknap for at åbne menuen Start . Fra Start menuen kan du aktivere de programmer installeret på din computer. Rul gennem menuen Start ved at bevæge musen til at fremhæve enkelte børsnoterede ansøgning. Starte et program ved at trykke på museknappen igen, når du har markeret det valgte program .
    3

    Naviger gennem anvendelse ved at bevæge musen , eller ved at bruge tastaturet. De fleste programmer har en menu på toppen giver dig de muligheder til rådighed for dig, når du bruger programmet. Naviger i menuen, og tryk på knappen for at åbne den, skal du rulle ned til din valgte handling og tryk på knappen igen for at starte denne mulighed. Brug musen og venstre museknap for at bruge de fleste programmer i Windows 7 . Konsulter brugsanvisningen til den konkrete anvendelse for mere avanceret anvendelse brug. Åbne programmer vist et ikon på proceslinjen, og kan være snappet til øjeblikkeligt ved at trykke på ikonet.
    4

    Opdag harddisken på computeren ved at åbne Windows Stifinder. Åbn Start -menuen og derefter klikke på " Alle programmer " for at åbne undermenuen. Klik på "Tilbehør" og derefter vælge "Windows Explorer". Windows Stifinder program giver dig mulighed for at gennemse og organisere den fil indholdet af din PC. Brug musen til at navigere gennem browservinduet. Klik på en mappe opført i venstre panel for at få vist de filer , der er indeholdt i denne mappe i højre panel. Nogle mapper indeholder undermapper , som du kan klikke på for at udforske yderligere.
    5

    Launch filer i forbindelse med programmer, der bruger Explorer. Klik på en fil , der er indeholdt i højre panel hurtigt to gange. Hvis filen er ses af et program installeret på din computer , klikker på det vil lancere denne ansøgning med filen tilgængelige inden . For eksempel vil klikke på en fil med en MP3 udvidelse ( en musikfil ) åbne din Windows Media Player , og afspil melodien .
    6

    Access programmer direkte fra skrivebordet ved at klikke to gange hurtigt på ikonerne . Dette starter filerne på samme måde som ved hjælp af menuen Start gør.
    7

    installere nye programmer til din pc ved at placere installations-cd'en i cd-drevet. Windows 7 vil autoplay cd'en, præsentere dig med installationen menu. Følg installationsvejledningen for at vælge en installation bibliotek og en adgang vej, enten ved at placere et ikon på skrivebordet eller i startmenuen . Nye programmer kan også komme i fil form hvor ansøgningen skal tilgås ved hjælp af Explorer til at surfe til placeringen af ansøgningen installationsfilen på din computer og derefter klikke to gange på filnavnet for at begynde installationen. Kør programmet efter installation afslutning , som du ville din nuværende applikationer.
    8

    Luk computeren , når du er færdig med det. Tryk på " Start" knappen og derefter trykke på knappen ved siden af ​​den i startmenuen mærket " Luk computeren ". Vent til computeren til at lukke alle åbne programmer og derefter lukke ned .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Hyperthreading 
    ·Sådan Konverter en PHC fil til en PES fil 
    ·Hvordan man kan reducere JPEG Size gratis 
    ·Sådan importeres Mac data til en pc 
    ·Sådan skrive hurtigt på Computer 
    ·Sådan oprettes en signatur i Windows Mail 
    ·Sådan deaktiveres dating sites for Free 
    ·Sådan Put filer fra ARES Galaxy på et SD -kort 
    ·Sådan bruges FlepStudio begivenheder Scroller 
    ·Sådan Slet Tomme mapper i Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter til WMF Grafik i Ubuntu 
    ·Sådan får du adgang Hard Drive Skillevægge 
    ·Ideer til Sådan Decorate og modernisere 1950 Vinduer 
    ·Sådan Tilføj alle Kilder i Cydia 
    ·Hvordan man kan omgå HDD Password på en Toshiba bærb…
    ·Hvad er SP2 i Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres System32 
    ·Sådan Find Msconfig 
    ·Sådan fjernes Temporary Internet Files på en Mac 
    ·Sådan dele en printer i Mac OS X 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com