| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Tips om Organisering af filer i Mine Dokumenter
    My Documents , en fil storage mappe følger med Microsoft Windows 95 til 7 , indeholder individuelle mapper til opbevaring af dokumenter , billeder, videoer og musikfiler. Mappen kan du også oprette nye mapper i den for at organisere dine personlige filer , downloads og endda e-mails , du gemmer fra Microsoft Outlook eller en anden e-mail- program /​​service. Mappen Dokumenter er tilgængelig ved at klikke på mappens ikon på din " Desktop " eller ved at klikke på mappens navn på din computers "Start" -menuen. Lagring personlige filer

    Store alle personlige filer, du opretter ved hjælp af en applikation som et tekstbehandlingsprogram eller regneark i computerens "My Documents" (den mappe hedder "Dokumenter" i Windows Vista og 7) . Må ikke gemme personlige filer på din computers " Desktop ", og ikke gemme filer med application /programfiler .
    Navngivning
    p Det er bedst at holde filnavne korte og til det punkt . Brug forkortelser for ord, du bruger ofte dine filnavne. Hvis du har en stor mængde filer med lignende navne --- som en rapport, der har samme navn , men forskellige værdier på rapporten --- indtaste en dato bag filens navn, så din computer kan sortere ens navngivne filer ved datoen. Dette vil hjælpe , når de forsøger at finde den nyeste fil.

    Brug ikke lange filnavne , der ikke kan ses hurtigt ved at kigge på filnavnet i mappen Dokumenter . Bemærk , vil Windows afskære en del af et langt filnavn , og du skal klikke på filen for at se det fulde navn .
    Oprette nye mapper

    Opret nye mapper i My Documents til at gemme forskellige filtyper, herunder regneark , tekstbehandling dokumenter , e-mails , database -filer og andre filtyper. Så hvis du har brug for at finde og åbne en bestemt filtype , alt hvad du skal gøre er at klikke på mappen med navnet på den pågældende filtype.
    Flytning Ældre Files

    for at holde mappen Dokumenter fra at blive overbebyrdet med gamle og ubrugte filer , flytte de filer, du ikke længere adgang til et flytbart medie som en cd, dvd eller Universal Serial Bus ( USB) flash-drev.
    < br > undermapper

    Når du opretter nye mapper , undgå at skabe mapper i mapper , kendt som undermapper. Undermapper bremse Windows Search -filen finde processen og gør det frustrerende at finde en fil manuelt, fordi du er nødt til at åbne hver undermappe for at se indholdet .
    Brug af forskellige visninger

    For at se et billede af dine filer i My Documents , skal du klikke på ikonet Vis på Mit dokument vigtigste værktøjslinje, og vælg " Miniaturer ". Denne funktion er nyttig, især når de leder efter en bestemt billede, og du ikke ønsker at åbne hvert billede fil. Miniaturer også vise indholdet af Portable Document Format (PDF) og andre filer som godt.
    Være selektiv

    være selektiv , når du gemmer filer til din computer er mappen Dokumenter. Ikke alle dokumenter og e-mails skal gemmes --- især hvis du udskrevet dokumentet eller e-mail , og du gemmer filen bare for at spare det. Tænk om karakteren af ​​den fil , inden du gemmer eller flytter filen til mappen Dokumenter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan ændrer jeg på mine 64 bit system til en 32 
    ·Sådan Tilslut en PC til et TV via Bluetooth 
    ·Sådan Optimer CentOS for en Squid Proxy 
    ·Sådan Administrer Virtual Memory Med 4 GB 
    ·Sådan Reset skrifttyper i Windows Vista 
    ·Licenskrav for Linux Vs. Microsoft Windows 
    ·Hvordan man laver en abe på tastaturet 
    ·Sådan Detect Internal Hacking 
    ·Sådan ryddes en papirkurven 
    ·Hvordan man laver en Rocket ballon 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændre en administratoradgangskode fra et begræ…
    ·Sådan ændre farverne på Window 7 Menuer 
    ·Sådan installeres MAC OS X Tiger på en Pentium M 
    ·Sådan Stop Chkdsk /R 
    ·Sådan Slet Internet Explorer 8 Beta Off Windows XP 
    ·Sådan oprettes en virtuel mappe 
    ·Sådan Transfer et MiniDV Video til DVD på en Mac 
    ·Sådan gendanne slettede filer i Unix 
    ·Sådan flytter en hjemmeside til en ny IIS 6 webserver 
    ·Sådan deaktiverer iSight LED på en MacBook Pro 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com