| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Typer af Computer Crime
    Med udviklingen af internettet og den hurtige teknologiske vækst i de sidste 20 til 30 år , edb-kriminalitet hurtigt forvandlet fra en science -fiction fantasy i en kold , hård virkelighed. Mens generelt ikke fysisk skadeligt , gør edb-kriminalitet påvirker mennesker i den virkelige verden i nogle meget reelle måder. Pirateri , ulovlig hacking og phishing er tre typer af it-kriminalitet , hvor hver computer bruger skal være opmærksom . Piratkopiering

    Internet piratkopiering indebærer downloading og distribution af ophavsretligt beskyttede medier uden at betale for det. Når folk downloade eller kopiere indhold som musik, bøger , spil og andre digitale medier , kan de krænke loven om ophavsret. FBI hedder det udtrykkeligt, på sin officielle hjemmeside , at "det er en overtrædelse af Federal lov til at distribuere ophavsretligt beskyttet musik, film , software , spil og andre værker uden tilladelse. " De sanktioner for krænkelse af ophavsretten er alvorlige, og ifølge Purdue University, inddrage disse sanktioner krænkeren betale overalt fra "$ 200 til $ 150.000 hvert værk krænket " sammen med "alle advokatsalærer og sagsomkostninger . " Jail tid er også en mulighed.
    Ulovligt Hacking

    Hacking kan være en alvorlig forbrydelse. Men husk på, at ikke alle hacking er ulovligt. Mange mennesker bruger hacking som en hobby, der arbejder inden for et fællesskab af jævnaldrende til at finpudse deres færdigheder . Ifølge Tech World News, " Retshåndhævelse og regeringskontorer i den seneste tid også har påberåbt sig programmører vendte reformeret kriminelle at teste for sikkerhed lækager og hjælpe plug huller til at holde andre ubudne gæster. " Nogle hackere dog bruge deres færdigheder til at røve folk af personlige oplysninger, invadere sikre netværk og vandalize virtuelle ejendom. Holde en firewall på plads på din computer og holde din computer anti- virus og sikkerhed software up- to-date med til at forhindre hackere i at få adgang til din information.
    Phishing

    Phishing er en form for it-kriminalitet , der kræver, at du holde dit hoved op og være opmærksom på hvad du gør , mens online . Ifølge OnGuard Online , " Phishing er et fupnummer , hvor internet- svindlere sende spam eller pop- up-meddelelser til at lokke personlige og finansielle oplysninger fra intetanende ofre. " Du kan få en e-mail en dag, at der synes at være fra en stor virksomhed siger, du har vundet en konkurrence , eller at den har brug for yderligere oplysninger fra dig, med et link til , hvad der er angiveligt den velkendte firmas hjemmeside. Selvom siden ser autentiske , kan det stadig være et bedrageri . Send aldrig vigtige personlige oplysninger via e-mail , være forsigtig med at åbne og downloade filer, medmindre du er helt sikker på om dem og aldrig indtaste personlige oplysninger i en pop- up annonce eller via en e-mail- link . Vær opmærksom på dine finanser, og altid holde din computers firewall , anti- virus og sikkerhed software up- to-date .
    Øvrige Kriminalitet
    p Der er mange andre typer af edb-kriminalitet . "Cyber ​​mobning " er, når en person eller en gruppe af mennesker chikanerer en anden person over internettet. Børnepornografi, som er ulovligt , er fordelt over internettet. For at undgå at blive taget i af eventuelle tvivlsomme handlinger online , tænk før du klikker og bruge fornuft, når du surfer på nettet , tjekke e-mail eller downloade filer til din computer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en Windows Password ved opstart 
    ·Sådan deaktiveres DHCP Client Service 
    ·Sådan Opret din egen Desktop Photo Wallpaper 
    ·Sådan Find My Internet Junk File 
    ·Sådan fjernes HP Smart Selection 
    ·Sådan Få Buffer at indlæse på Hulu 
    ·Måder at gøre en Boot SD Card 
    ·Sådan Load OCR Files 
    ·Hvordan at tilføje ActiveX til Wonderware 
    ·Sådan importeres CFL data i Google SketchUp 
      Anbefalede Artikler
    ·Trin for at afinstallere DVD43 
    ·Opbygning af Unix Operating System 
    ·Hvordan at reparere en disk - At-Once Fejl 
    ·Sådan nulstilles et administratorkodeord Utility 
    ·Hvordan for midlertidigt at deaktivere Surround Sound p…
    ·Hvordan man kommunikerer med en mainframe via Telnet 
    ·Typer af termovinduer 
    ·Sådan Test Kerberos 
    ·Sådan installeres Ubuntu i VirtualBox 
    ·Sådan Fix en Windows XP Activation Lockout 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com