| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    64 Bit OS Vs. 32 Bit OS
    Hvis du har fulgt de forskellige versioner af Windows (og i mindre omfang , andre operativsystemer ) , har du sikkert hørt om det faktum, at mange operativsystemer nu tilbyder 64 bit i stedet for 32 bit . Så hvad er forskellen, og hvorfor skulle nogen ønske at få en 64 bit system. Og hvorfor nogle mennesker siger, at holde sig til 32 bit . Og for dem, der spørger : lidt er mængden af ​​oplysninger, en computer kan tale til på én gang . Mere hukommelse

    64 bit Windows 7 tillader dig at have næsten ubegrænset hukommelse (teknisk , er det begrænset til 192 GB RAM, men da de fleste computere ikke fysisk har plads til at sætte i at mange hukommelseschips , det er dybest set ubegrænset. ) 32 bit Windows 7 ved sammenligning tilbyder netop 4 GB RAM. Hvis du kører programmer, der har brug for masser af ram (tunge video rendering, såsom spil eller high definition video for eksempel) , og derefter få en 64 bit -operativsystem , kan være et godt valg. Mac-brugere , se Mac Situation nedenfor.
    Nogle programmer og hardware ikke taler 64 Bit

    Verden af ​​computere har været domineret af 32-bit operativsystemer i meget lang tid . Mens Windows begyndt at tilbyde 64 bit operativsystemer med Windows XP , de fleste software udviklere og de ​​fleste hardware beslutningstagere fortsatte med at gøre tingene kun kompatibel med 32-bit Windows. I en verden af Macintosh var situationen stort set det samme , med OS X tilbyder 64 bit kapacitet, men de fleste mennesker stadig bor i en 32 bit verden. Derfor, hvis du har ældre programmer eller hardware , kan de ikke arbejde godt sammen med 64-bit operativsystemer
    Hurtigere Software - . Med en Catch

    One af de store argumenter for at skifte til 64-bit operativsystemer , er, at de tilbyder meget hurtigere software. Og det er sandt. Når computeren kan behandle dobbelt så meget materiale , kan det løbe langt hurtigere . Fangsten er, at softwaren skal være skrevet specielt til at drage fordel af 64 bit. Ellers kan det faktisk køre lidt langsommere , fordi computeren har til at konvertere ned fra 64 bit til 32 .
    Bølge af fremtiden

    64-bit operativsystemer er absolut den bølge af fremtiden . Mere og mere software bliver skrevet til at drage fordel af det og mere og hardware er lavet til at arbejde med 64 bits . Men du skal være meget forsigtig , når du foretager dine planer og afveje fordele og ulemper ved at få 64 bit-versioner af dit styresystem.
    Mac Situation

    OS X Snow Leopard , Apple faktisk leapfrogged Microsoft , der tilbyder helt nye muligheder. Mens alle softwaren stadig fungerer perfekt i 32 bit mode , er de fleste af de interne applikationer skrevet i 64 bit kode og OS X er nu i stand til at bruge op til 16 terabyte RAM ( Det er 16.384 GB RAM for dem, der er nysgerrige . ) så hvis du er en Apple-bruger , er du temmelig sæt med 64 bit alligevel. Windows-brugere er dog stadig nødt til at træffe nogle beslutninger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Opdater Patches på en Solaris Sun Fire V240 Sys…
    ·Sådan at bestemme din aktuelle Processor Speed ​​
    ·Sådan fjernes Uindfattet Partition Drive 
    ·Definition af ventilationshullerne i computeren 
    ·Sådan downloader sange på en MP3-afspiller Fra Comput…
    ·Sådan deaktiveres Animationer for DVD'er 
    ·Sådan Gør din computer Talk 
    ·Sådan Unzip alle filer i et bibliotek 
    ·Sådan får du adgang en Spring Property File Value Fra…
    ·Sådan Genstart en computer automatisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan System Genstart en Dell Inspiron Med Windows Vis…
    ·Sådan slettes gemte adgangskoder fra en computer 
    ·Sådan ændres ikonstørrelser 
    ·Sådan kører Onyx PosterShop Med Windows XP 64 
    ·Valg Udskiftning Windows 
    ·Sådan Put videoer på Sansa Fuse 
    ·Sådan ompartitioneres en ekstern harddisk 
    ·Sådan ændres en blinkende markør i Windows 
    ·Sådan Indsæt ASCII symboler 
    ·Sådan Skift størrelse på Udskriv på skærmen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com