| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Sørg Min computer er ved tophastighed
    Med lidt arbejde , kan du optimere pc'ens ydeevne uden at tage den til en tekniker. Der er et par enkle måder at gøre dette , lige fra helt gratis at rimeligt prissat. Selv hvis du ikke er bekymret over hastigheden på din computer, er det altid godt at gøre lidt vedligeholdelse: Det kan forlænge computerens levetid og spare penge i det lange løb. Ting du skal
    RAM (ekstraudstyr)
    Dåse luft
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sletning ubrugte ikoner på skrivebordet er en simpel start på vejen til optimering . Nogen filer eller programmer , som du ikke bruger, kun at tage op i hukommelsen. At slippe af med dem , fremhæve ikonet ved at klikke på det med musen og trække det til papirkurven eller ved at trykke Shift + Delete . Hvis du flytter elementer til papirkurven bin , så husk at tømme den bagefter ved at højreklikke på papirkurven bin ikonet og vælge " Empty ".
    2

    Kør en diskkontrol ved at gå til menuen 'Start' og klikke på " Denne computer". Højreklik på C: drevet og klik på " Egenskaber". I " Properties" boks, der vil poppe op , klik på " Tools". I " fejlsøgning "-boksen , klik på " Søg nu ". I "Disk Check" dialogboksen sætte et flueben ud for alle kasserne , og tryk på " OK". Hvis din computer spørger, om du vil have det til at udføre denne kontrol ved hver opstart , tryk på " OK ", og det vil køre denne kontrol for dig , hver gang du genstarter .
    3

    Fjern midlertidige internetfiler ved at gå til "Start " menuen og klikke på " Denne computer". Højreklik på C: drevet og klik på " Egenskaber". I boksen "Egenskaber" , klik på " Diskoprydning " og lad scanningen køre.
    4

    Udskift eller tilføje mere RAM til din computer. De fleste computere leveres med mindre RAM end deres kapacitet , og hvis du bruger det meste af det , vil din computer køre langsomt. Du kan gå til enhver computer elektronik butik og bede en kundeservice medarbejder , hvad slags RAM vil passe din computer.
    5.

    Udskift RAM i en desktop ved at slukke og trække stikket ud af computeren og tage fra et sidepanel til sagen . Kig efter RAM sticks i computeren , og de vil se ligesom hvad du har købt. Fjern pinde ved at skubbe tilbage eventuelle fastgørelsesklemmerne og forsigtigt skubbe dem ud af deres slots . Udskift de gamle pinde , og fastgør de nye. Genstart computeren er det eneste, du skal gøre for nye RAM sidestilles .
    6

    Udskift RAM på en bærbar computer ved at lukke den bærbare computer, trække stikket ud af computeren og fjerne batteriet. Find lugen på undersiden af den bærbare computer , der er markeret til RAM. Fjern lugen ved at skrue det eller skubbe det ud . RAM på den bærbare computer fjernes forsigtigt og erstattes på samme måde. Genstart computeren er alt du skal gøre efter udskiftning af RAM .
    7

    Blæs alle indgange , fans, og huller med dåse luft . Dette vil hjælpe fans køre med ordentlige hastigheder og lad varmen spredes fra computeren mere effektivt.
    8

    Løft din bærbare computer op på nogle DVD sager eller bøger for at øge varmen strømmer væk fra maskinen . Hvis du bruger en stationær , skal du placere tårnet i et åbent område, hvor fans kan effektivt sprede varmen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Søg News Group Arkiv 
    ·Sådan Skjul Navne i en e-mail liste 
    ·Sådan Print din Google Search History 
    ·Hvad er de ASCII-koder anvendes i computere 
    ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse eller Restore p…
    ·Sådan slettes en Xen Kernel 
    ·Sådan oprettes en bootbar cd fra en bootbar diskette 
    ·Sådan vises filer i rodmappen på en harddisk 
    ·Sådan at åbne nye vinduer med Tabs 
    ·Sådan Clean TMP Files 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan får jeg Windows XP Setup Boot-disketterne 
    ·Sådan fjernes Sæder i en 2010 Chevy Equinox 
    ·Hvad er Windows Desktop Search 
    ·Sådan foretages fejlfinding SRWare Iron 
    ·Sådan bruges Systemgendannelse i Windows 2000 Professi…
    ·Sådan redigeres en ALX Theme 
    ·Sådan Slet Transaktionsmeddelelser Inventar i Agurk 
    ·Fjernelse af filer Out of Recycling Bin 
    ·Sådan kører Apache2 Med SSL i Ubuntu 
    ·Hvordan man opbygger VGA til Composite Conversion Cable…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com